- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gordonfreemN #51161 üzenetére
Nekem munkahelyen
ESD-s pákám és ón-szippantóm van valódi fa asztal és olyan széket használok ami nem műszálas, és levezeti a töltést. Amikor leülök két kézzel megérintem a védőföldet, utána a készülék házat, utána a PCB-n a legnagyobb fém felületet (GND), ami a maradék töltést is szétteríti, így a feszültség különbség minimális.
Otthon fűtéscső, szalagpadlóra leülök, megérintem a padlót és a talpaim kétkézzel, majd a gépházat két kézzel, majd az alkatrész legnagyobb fém felületet.
Mindkét esetben szerintem a környezetben sertepertélők hozzák-viszik magukkal a legnagyobb ESD veszélyt, szólni kell nekik is, hogy bírjak ki hogy nem jönnek oda, "veszélyes munka" folyik.Tapasztalatból mondom hogy nagyon nehéz megértetni az emberekkel, amíg nincs rendszerben gondolkodás, nem látják át, addig gyak. hiába mondod hogy vigyázzanak vele, mert egyszer eszébe jut, többször meg nem.. Ezért látom feleslegesnek felhozni, annyit ér mint a
vigyázzunk az értékeinkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest