- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ezért vagyok itt. Hogy jól összecsiszoljuk az alkatrészeket.
Azt a házat csak beírtam magasság alapján hogy legyen egy ár ott is.
Annyi szempontom van hogy szellős és letisztult egyszerü külsejü ház legyen szóval szöges ellentéte az ilyen túldizájnolt transformers kinézetű világító hülyeségnek.Akkor nézzünk egy házat majd bele egy hűtőt majd a ram is változni fog mert jobb szeretnék hyperx-et.
Cpu hűtőből egyébként jó lenne valami olcsóbb noctua de ha teljesen felesleges pénzkidobás akkor nem fontos csak régi vágyam.Közben azt is megtudtam hogy z270es lap tuninghoz jó, az meg nekem nem leszszóval abból is valami más lesz csak még nem tudom mi lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest