Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Feriboy2 aktív tag -=MrLF=-: köszi szépen majdnem benéztem  matx házat rendes táppal nem szeretnék. majd figyelem az aprót hátha látok vmi jó, addig ellesz egy full atx házban is matx házat rendes táppal nem szeretnék. majd figyelem az aprót hátha látok vmi jó, addig ellesz egy full atx házban is 
 tthom: igen láttam, hogy csak 20 pines. úgy olvastam, hogy belemegy a 24pines alaplapba, de csak akkor ajánlott a haszálata ha kis fogyasztású a rendszer. az enyém meg pont az lesz.
 imibogyo: úgy látom azt a tápot még szerelgetni kell, hogy működjön. ahhoz meg nem értek úgyhogy marad az adapter úgyhogy marad az adapter
- 

Feriboy2 aktív tag Köszi a választ! 
 Az a 90 wattos táp már túlméretezett, az egész gép egy asrock J4005B-ITX (10W) integrált procis alaplap lesz 1db 4 gigás rammal, meg 2db vinyóval. 30 wattnál nem fog többet enni szerintem 
 Akkor nézek az aprón valami márkás adapter, tök jó ötlet, tápegységet kerestem ott, de adapter eszembe se volt 
- 

Feriboy2 aktív tag Sziasztok! Mini-itx projektbe fogtam életemben először és lenne pár kérdésem. 
 Kínából érdemes mini tápegységet és adaptert rendelni? Vagy tűzveszélyesek? A gép menne állandóan.Házból olyat keresek, amibe belefér 2db 3,5"-es hdd. Ezt az LC-Power LC-1350mi néztem ki. Jól értelmezem a leírást, hogy van 1 db 3,5" hdd helye alapból és ha nem építek be 5,25"-ös meghajtót akkor tehetek bele mégegyet. (és ez a táp gondjaimat is megoldaná mert jár hozzá) 
 Ha rosszul gondolom, akkor tudok ajánlani olyan házat amibe belefér 2db 3,5"-es hdd?Köszi! 
- 

Feriboy2 aktív tag válasz  cinemazealot

üzenetére cinemazealot

üzenetéreilyen árkategóriában van a modecom feel 302 is. 
- 

Feriboy2 aktív tag válasz  hegegabi80

üzenetére hegegabi80

üzenetérepróbálj meg érdeklődni a miskolc topikban,[link] hátha tud valaki ott segíteni. 
- 

Feriboy2 aktív tag válasz  Archttila

üzenetére Archttila

üzenetérenem lesznek jók a régi 1151 alaplapok az új procikhoz. ezt erősítette meg az asrock 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

matx házat rendes táppal nem szeretnék. majd figyelem az aprót hátha látok vmi jó, addig ellesz egy full atx házban is
 matx házat rendes táppal nem szeretnék. majd figyelem az aprót hátha látok vmi jó, addig ellesz egy full atx házban is