- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
Kvelstadt #39268 üzenetére
Ezeket lesd meg:
- Antec ISK600
- Cougar QBX
- Cougar QBX KAZE
- Fractal Design Core 500
- Fractal Design Node 304
- Raijintek Metis Plus
- Sharkoon QB ONE
- Thermaltake Core V1
- Thermaltake Suppressor F1Mivel előnyben részesíted a letisztult, egyszerű megjelenést, ezeket is érdemes fontolóra venni:
- Jonsbo (Cooltek) U1 Plus
- Jonsbo (Cooltek) U2Ha megvan a ház és az alaplap, akkor lesz mihez hűtőt választani. Személy szerint az U1 Plus-szal szimpatizálok. Lehet nem szellőzik olyan jól, mint egyik-másik ház, de kicsi, letisztult, minőségi benyomást keltő, szép kuckó. Amúgy sem kazán dVGA-t szánsz bele és a CPU-ra is kerülhet relatíve combosabb toronyhűtő (pl. Alpenföhn Atlas).
(#39272) Kvelstadt: "Vagy itt van ő. 184mm. azt sem tudom hogy ilyen játszik-e itx házban de próbáltam minden méretben összeszedni egyet."
Low profile kártyát csak akkor van értelme választani, ha nem fér be teljes magasságú, amin nagyobb/csendesebb hűtés van.(#39294) cain69: Praktikus dizájn, mert ha nem lenne elég 1db CR2032-es elem, akkor rögtön van az alaplapon egy tartalék foglalat is.
Fektetve.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Kvelstadt #39268 üzenetére
Mondok én neked házat: Rijintek Metis Plus
Csak akkor nem fér be ATX táp (max. 170mm VGA), hanem venned kell egy SFX tápot. Pl. corsair SF450, minőségi félpasszív, moduláris. Igaz ez már egy drágább darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged