- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
lehetséges hogy ca modulos tvröl felvegyek gépre? én hdmin keresztük gondoltam
mert a homesys meg kártyaolvasó kombi nem jön össze sajnos -
azbest
félisten
Ezt értjük az árral kapcsolatban, de te tudod -e hogy mit vettél?
Havidíjas előfizetést vettél szerintem, míg a boltos egész évre előre kifizetett csomagot árult. Egyébként a havidíjas és az előre fizetett közt nincs sok árkülönbség egy évre nézve, viszont a havidíjas előnye, hogy lehet kérni hozzá társkártyát is olcsón, úgy több készülékkel is lehet nézni az előfizetett adásokat.
-
zzola
titán
Rosszul fogalmaztam! CA modult a TV-be dugom. Van egy régebbi HD képes TV tunerem, igazából USB stick, ahhoz van gyárilag egy erősítő nélküli kis antenna, azzal szeretném használni, remélem megfelelő lesz...
MM:
A tag azt mondta, náluk 10k-val drágább, mondtam neki annyiért elviszem, mint amennyiért a mindigtv oldalán van. Azt mondta, beszer ár alatt nem adhatja, ennyiért ajándék ár, vegyem meg ott....és meg is rendeltem...
-
bb.bocs
őstag
feltettem az olvasó driverét. meglátom jó e ,de nem hiszem, a windows felismeri magától is... na mind1. ötleteket várok ha valaki
-
bb.bocs
őstag
hát akkor nem tudok mit csinálni, eladom az olvasót... bár a 3500amat nem kapom vissza az már tuti...
-
bb.bocs
őstag
a helyzet változatlan, a kártyaolvasó idövel megáll. a kártya ki, majd megint be... akkor ez már csak ilyen marad... csak igy nem tudok felvenni sajnos akkor ) kár érte
37 perc után megáll az adás és befagy... a kártyaolvasóban lehet vlmide miért csak 40percig birr folyamatosan olvasni 1 kártyát...)
-
-
azbest
félisten
Az elsőre: gondolom a havidíjas előfizetéses árat hasonlítottad össze az egy évre előre kifizetett árral. A mindigtv extra hivatalos webshopban 1 évre előre fizetett alapcsomag ca modullal 19 990 Ft. A havidíjas 9 888 Ft, de ott havonta még fizetni kell 1299 forintot (első 3 hónanál 999ft a havidíj). Persze mivel szabad árak vannak, akár az is lehet hogy magas haszonkulccsal dolgozik a "hülye azért nem vagyok".
-
zzola
titán
Ma bementem a MM-ba, mondom megvenném az extra alapcsomagot, CA modullal. Eladó közölte, ~18k az ára. Mondom neki, a mindigtv weboldalán nem ez az ár van, hanem ~9k, válasz: az biztos hamis oldal. Megmutattam neki, hogy nem az.
Légvonalban pár km-re van tőlem a Mecseki TV torony, jelenleg egy koaxkébel az antennám, így is bejönnek az ingyenesen foghatók, ezért nem terveztem vásárolni antennát. A TV tuner kártyához kaptam egyet, remélem az jó lesz... -
bb.bocs
őstag
na a helyzet. vettem egy ilyetrdugtam az antennát a bemenethez, a kimenethez a tvt , másik kimenethez az usb antennát. semmi jel, mégcsak a homesysben a városok sincsenek amiböl váazsthatok...
-
club1
veterán
válasz
allfinanz #2581 üzenetére
Azért merem remélni, hogy a bónuszbrigád nem fog rászállni a "kis" jutaléka reményében a fórumra... Mert az hogy egyszer reklámozod még OK, de kétszerre már pofátlanság...
Ja igen, tudom mennyivel olcsóbb mint a listaár, és azt is mennyivel drágább, mint a beszerzési ár... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van-e valami hír, hogy Baranyában valamikor elérhető lesz-e a MUX-B?
Nem azt akarom, hogy holnap, csak, hogy tervben van-e egyáltalán, hogy "na te ökör, ekkortól már bámulhatod", vagy valami...Mert én semmit nem találok erről :/
-
darvinya
titán
Tisztelt WayteQ HD95CX tulajok egy rövid tesztet kérek tőletek, hogy nálatok is előfordul a hiba.
v5.x firm-re vonatkozik.Ez nem speciális eljárás!!!!!
1. EPG hiba előhozás:
A készüléket kapcsoljuk ki.(ez lehet a
főkapcsolóval vagy standby low power,
fake módban)
Kapcsoljuk be a készüléket.
Várjunk míg a kép megjelenik és
összeszedi az adatokat, ez kb. 1-2 perc
kell.
Ezután kapcsoljunk az EPG-re.
Ekkor a fejlécben lévő órát hasonlítsuk
össze az műsor idősávval.
Ekkor lehet látni, hogy 1-1½ órával arrébb
mutatja a műsorokat.2. Hang hiba
Ezt a legkönnyebben a m1 vagy a m2-es
csatornán lehet észrevenni.
Ehez annyit kell tenni, hogy átkapcsolunk
a hangcsatornát Dolby Digital-ról
Mpeg-re.
Ekkor egy pár másod perc múlva ismét
Dolby Digital-on lesz, pedig nem lett
átkapcsolva.
Ekkor ugrik a hang a váltás miatt, de ezt
az eljárás átkapcsolás nélkül is
megteszi.Kérek mindenkit a visszajelzés fontosságára.
-
bb.bocs
őstag
válasz
darvinya #2572 üzenetére
akkor ez kuka? vag yis vihetem gariba hogy 3 hétet várjak hogy kicseréljenek 1 meghajtót? én sokat irok dvdt... és irni ir, meg mást is olvas kb jól, de ennnél meg nem. ilyet még nem láttam, elözö laptopban 3 évig használtam 1 et és semmi baja nem volt ,ez meg fél év sem?
-
bb.bocs
őstag
1 kérdés, miért van az hogy a dvd olvasóm ( laptopban) fél éves sincsen, és már olyan furcsán olvassa a dvdket. kattog vagy mi, és baromi lassú. nem értem ,ismerösöm mondta a mehanikája kivan a cuccnak. kinek mi a véleménye? ezért nemigen adnám be 2 3 hétig gariba hogy kicseréljék ) esetleg valami tesztprogram létezik erre ?
-
zhagyma
őstag
Ezen törpöltem egy kicsit. Hát nagy választák nincs realteknél:
Bár elképzelhető valamilyen OEM cucc. Szóval kíváncsian várom a választ én is ...
-
Watt25
veterán
A MindigTV Extra kártya áthelyezhető másik TV-be és/vagy CA modulba? Vagy összerendelik első használatkor a kártya és a TV vagy a CA modul?
-
bb.bocs
őstag
vettem 1splittert a ferenckörùti műszaki boltban 450ft.szamlat nem kaptam. beledugtam a dugot szorult kihuztam es az egesz belso resze kiszakadt... minoseg... most visszatoltam remelem hogy csak hozzaer meg mukodik.a forrasztas szakadt ki.visszatoltam elvileg erintkezik tehat remelem nem dobtam ki 500at... ott inkabb ne veyetek semmit. amugy0-1000mHz ig mukodik. azert irok benan mert telorol vagyok...
-
Lompos48
nagyúr
...köznyelvben és a szaküzletben koax dugó és aljzat...
Ez a kereskedők hiányos ismereteit bizonyítja. Mondtam: nem kötekedésből, hanem csak a pontosság kedvéért szóltam bele.
"tv koax" néven
Így majdnem jó, de inkább TV antenna dugó vagy aljzat, mint itt is.
-
darvinya
titán
És itt egy kis olvasmány.
Kártyák története és… -
azbest
félisten
válasz
Lompos48 #2556 üzenetére
mivel a köznyelvben és a szaküzletben koax dugó és aljzat alatt ismert ezért nem neveztem"tv koax" néven, mert sosem hallottam még így nevezni, de legyen
(#2557) darvinya:
te szereted halmozni a kontextusba nem illő innen-onnan hallott szakkifejezéseket, amelyeket a laikusok bekajálnak, de ez általában csak egy ideig jön be, aztán udvariasan vagy kevésbé udvariasan megkérnek..... kérlek akár privátban de meséld már el, hogy hol találtad fel a 48 bites rendszert, ami a 32bites és a 64bites közt van (sic!). Pozitívumként viszont meg kell jegyeznem, hogy egészen olvashatóak már a hozzászólásaid a kezdetekhez képest.A többiektől elnézést kérek, ha úgy tűnik, hogy leugatom a kedves fórumtársat, ennek már története van, amely egy másik fórumban kezdődött és nem szeretném, ha itt is hasonlóan folytatódna.
-
Lompos48
nagyúr
Annak a neve, amit illusztrációnak használsz, nem a koax, hanem TV. A koax az egy tulajdonság, ami koaxiálist/közös "tengelyűt" jelent, tehát egy körszimmetrikus struktúrát. Koax a BNC, SMA, SMD, F, N, UHF, GR stb típusú is, ahogy a TV is az.
Ezt csak a pontosság kedvéért... -
-
bb.bocs
őstag
most hog egyszerre kb 3 dolog megy a gépen, és használjaa gépet, elég sűrün leáll a kép. lehet itt a baj? ( bár ha terhelte a gépet miért rá 40 percre állt meg?)
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest