Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
szakalistvan
senior tag
Gyors,stabil,nem nagyon melegszik,az olcsóság mindenen meglátszik,a távirányítón is,olyan Suzuki-s műanyag
Valamint standby-ba rakva a készenléti led bevilágítja az egész készülék belsejét,szóval nem fogom nagyon mutogatni
Könnyen kezelhető,egyszerű menüje van.A felirat színét is meg lehet változtatni,gondoltak a részletekre.
-
válasz
szakalistvan #497 üzenetére
Hm... Baki, hogy nem tud ISO-t, ill. a VOB-ot csak 1enként játsza. Bár az is igaz, hogy én nem szoktam se ISO-ban, se VOB-ként tárloni fílmeket.
A gép egyébként stabil/gyorsan reagál a gombokra? Távírányitó mennyire esik kézre? Nem melegszik?
Várjuk a dvb-t vevő tesztelését. -
A legjobb erősítő maga az antenna. Ha nincs nagyon leamortizálva, érdemes átnézni a kábelcsatlakozást, és levezető kábelt. (fémes érintkezés, esetleg a balluntrafó cseréje). Az erősítő csak a levezetőkábel veszteségét kompenzálja. Az is lehet, hogy az erősítő miatt bukik meg a mutatvány, mert +lehet, hogy olyan magas frekin már inkább szűr mint erősít. Ha a levezető kábel is 20éves (pláne, ha repedezett/leamortizálódott), akkor megfontolandó a cseréje egy korszerübb kivitelre, aminek a nagyfrekis csillapítása kissebb.
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Szóval Alcor HD 500.
Mivel a lepkeantennát elfelejtettem ,így a vevő részről nem tudok beszámolni de a héten meglesz
A multimédia rész egész jó,bár iso-val nem bírkózik meg a vob fájlokat lejátssza de csak egyesével,vagyis DVD lejátszásra nem tudtam rávenni.1080p-t nem játssza le,ez alatti felbontásban mindent,tehát 1080i-ig.Kicsit gagyinak néz ki de be van rakva füstüveges vitrinbe úgyhogy nem látszik. -
ludla
őstag
Hát nem tudjuk hogy jó e, mert tegnap hozta a futár és ma raktam volna össze anyáméknak, az ügyfélszolgálatnál azt mondták hogyha van analóg vételem akkor digitálisnak is lennie kellene, mert van lefedettség itt, és tetőantenna van. Hétfőn megyek Miskolcra egy antenna szaküzletbe hogy vegyek egy erősebb antennát. Mást nem tudok tenni.
-
Attól függ hol laksz. Még nem épült ki az országos hálózat, és azután sem lesz 100%-os lefedettség. +Mindenhol tetőanttennás vétellel van számolva a vételkörzet. Az hogy bejön, a házon belül is 1 darab dróttal, a szerencse/adó közelségének a műve. Az is lehet, hogy olyan magas frekin van a környékbeli dvb-t adó, hogy addig "nem megy el" a lepke antennád. Nomeg ha 100%-os lenne az analóg vételed, akkor lehet a digitális adót is egyből elkapná a vevő/antenna. Az is lehet picit el kellene forgatni jobbra/balra/fel/le. Néha 10-20cm-en, pár fokos eltérésen múlik, hogy van-e vétel.
(Tuti jó a vevő, nem lehet, hogy "gyárilag rossz"?) -
ludla
őstag
Hát én nagyon csalódtam most a Mindig tv Digitális szolgáltatásába
Analógon kb:70% minőségbe jönnek az adások, digitálisan meg egyet sem talál a lepke antennával
Most a 24000ft még költhetek 10.000ft antennára is, bezzeg azt mondták hogy ha van analóg vételem akkor lesz digitális, de nincs nagyon felhúztak a mellébeszélésükkel -
Ami a TV-be megy koax csati, abba beledugsz egy 2-es elosztót és kész.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki tudna nekem egy bekötési rajzot hogyan kell egy lepke antennát két tévére szét osztani? Az antennának van egy kis 230V-s erősítője is. Köszönöm
-
pH03N1xM
tag
Plane nezhetetlen a kep a nagyobb fenyvaltozaskor ami gyors mozgassal parosul (villogo zoomrotator az mpeg tomorites halala
. Sajnalom, hogy. a ket kereskedelmi ado ilyen tragya minosegben szolgaltat. (mondjuk en nem nezek tv-t, csak szuloknel neha rafanyalodok, de szamomra ez a digitalis szemet kritikan aluli...)
-
azbest
félisten
válasz
joecontra #486 üzenetére
így már tiszta sor
Ezesetben az rtl klub és tv2 1megabitnél alig több sávszélességet használó adása a gyors mozgásos kockásodás oka. A zöld kockák és kép szétesés viszont azt jelzi, hogy a szolgáltató antennája nem a legjobban van beállítva, mert nem stabil a vételük.
Egyébként rátapintottál egy fontos dologra: ha a szolgáltató digitális forrásból tolja át az analógra alakított képet, akkor szerencsétlen ügyfél mind a két módszer hátrányait is megkapja... digitális kockásodást és analóg hangyásodást.
Dvb-t boxot full-hd monitorra kötve tapasztaltam olyat, hogy sokkal jobb az 1080i adás gépről nézve, mint boxról. Ez azért volt, mert a gépen lévő program progresszívra alakította a képet, így teljes részletességében láttam. Ellenben a váltottsoros képet közvetlenül rákötve a függőleges felbontás mintha felére esett volna (darabos a logó széle). A box-szala monitor sokkal jobb képet adott 720p módban, mint 1080i-ben. Ezt valószínűleg azért tapasztaltam, mert a monitor progresszív megjelenítésre van opimalizálva, míg egy TV-nek készített lcd kijelzőnél a váltott sorosság szép kezelése alapkövetelmény lehet (vagy ügyesebben elfedi trükkökkel a képminőségromlást).
-
joecontra
addikt
Hali!
Nem akartam senkit sem becsületében megsérteni. Ha így tűnt fel, akkor megkövetek mindenkit.
De, tudom, hogy miről van szó, a DVB fogalmakat nem kell nekem elmagyarázni, mert nem szükséges.
Szóval:
A szolgáltató leveszi a DVB-T jelet, átalakítja analóggá és úgy jön el az analóg tv-ig mindenféle STB nélkül, teljesen analóg formátumban.
TV-vel nézem az adást, és kipróbáltam analóg tetőantennával is, meg a szolgáltató által analóggá alakított DVB-T forrású jellel is.
Oda akartam kilyukadni, hogy a DVB-T forrású adás nem annyira folyamatos mint az analóg forrású, amit a tetőantennával leveszek és ezt én egy minőségbeli visszalépésnek élem meg.Így már remélem, hogy közérthetően fejeztem ki magam és még egyszer elnézést kérek azoktól, akiket esetleg megbántottam.
Üdv,
J -
azbest
félisten
válasz
joecontra #484 üzenetére
Arra, hogy külön ki kell emelni a DVB-T formát azért van szügség, mert a Digital Video Broadcasting-nak van Satellite, Cable és Terrestrial változata is, amelyekhez más és más eszköz kell és nem kompatibilisek egymással. A DVB-S a műholdas, a DVB-C a kábeles, a DVB-T pedig a földfelszíni adás.
Néhány kábeles szolgáltató partizánkodik azzal, hogy a földfelszíni adás jelét ráteszi a kábelére dvb-t formátumban átalakítás nélkül. Ez működhet, csak nem biztos hogy teljesen szabályos. De ekkor nálad dvb-t vevő kell, hogy ezt az adást nézhesd.
Az hogy analóg hálózat számomra azt jelenti, hogy a régi tévék is tudják mutatni az adást, mert még analóg módon sugároznak rajta. Manapság a kábelen digitális adást is szoktak sugározni, akár az analóggal párhuzamosan (más frekvenciákon). Például hd adás csak digitális sugárzás mellett lehetséges (és egy adás nem attól hd, hogy ott a logó a sarokban, hanem hogy nagy felbontású digitális sugárzással továbbítják a készülékedig). Ez pedig általában dvb-c formátumú.
Na most, hogy pár alapfogalmat tisztáztunk, kérlek pótold a hiányzó információkat, amelyeket többször kértünk:
- milyen eszközzel nézed az adást
- digitális adást nézel-e vagy hozzád már csak az analóg formátumú adást juttatják elNem az a baj, ha nem értel valamihez és ezért kérdezel... az a baj, ha nem tudod miről van szó, de mégis jobban akarod tudni azoknál akik segíteni próbálnak.
Ha te analóg adást nézel, aminek csak annyi köze van a digitálishoz, hogy a szolgáltató azt használta forrásnak, de azt ő átalakította analógra. Ezesetben neked nem közvetlenül digitális átvitellel kapcsolatos problémád van, mert te már csak analóg adást kapsz. Reklamálj a szolgáltatódnál, ha az nem képes nézhető minőségű műsort sugározni.
A zöld kockák vételi zavarokra utalnak. A gyors mozgás kockásodása pedig főleg azért lehet, mert a csatornák a lehető legkisebb/legolcsóbb minőséget választották az adásuk sugárzásához. Ha esetleg számítógéppel nézed és digitális az adás, akkor előfordulhat hogy nem elég erős a gép a videó dekódolásához...ilyen esetben is megjelenhetnek kockák és akadozások. Esetleg a videó vagy hang codec nem megfelelő.
-
joecontra
addikt
Szerintem egyértelmű voltam, de akkor újra:
A szolgáltató leszedi a digitális jelet (DVB-T, ha már ezt is külön ki kell emelni), és azt továbbítja az analóg hálózatán.
Éppen úgy, mint ahogy a digitális műholdról leveszik a jelet és azt teszik az analóg hálóra. Ennél egyszerűbben már nem tudom leírni (vagy rajzoljam is le?).A probléma, illetve hátrányok az analóggal (tetőantenna) szemben:
-néha bekockásodik, zöld foltok lesznek a képen
-a gyorsabb mozgásoknál szaggatósabb (nem folyamatos) a kép, nagyon látszik, hogy kockák maradnak ki.Üdv,
J -
-
azbest
félisten
válasz
joecontra #480 üzenetére
na akkor valamit nagyon összekevertél...
az meglehet, hogy a kábelszolgáltató digitális adást használ forrásként és azt analógra alakítva küldi ki a hálózatán, de az akkor már nem digitális adás... ekkor bármi baj van a képpel, az a szolgáltatód sara.Milyen készülékkel nézed az adást? Ha normál analóg készülékkel és nem dvb-t (mindigtv antennás adás) vagy dvb-c (kábeles digitális adás) vevő készülékkel, akkor a problémád nem digitális probléma.
-
-
katona.t
tag
Üdv,
Mindigtv-hez szeretnék STB-t vásárolni. Tudnátok ajánlani pár olcsóbb típust?
Elvárások: Legyen rajta mindigtvextrával kompatibilis kártyaolvasó, lehessen vele felvenni (usb-re vagy bármire), ha lejátszana usbről pár ismertebb formátumú filmet/zenét az nem feltétel, de előny, és szeretném ha a csatorna váltás/menüben szaladgálás nem lenne csigalassú.
Egy sima CRT tv-re lenne kötve, nem kell fullHD, elég egy scart csati.Köszönöm.
-
-
-
-
joecontra
addikt
Miért olyan szaggatós az RTL ha digitálisról veszem? Progresszívbe adják az adást?
Vagy csak nálam ilyen? -
válasz
szakalistvan #469 üzenetére
naná, hogy érdekel.
Viszont a vételt mindég egy 0dB-es (de lehet hogy pár dB nyereség megengedett?) tetőantennával számolják. Persze ez jó esetben azt jelenti, hogy az ablakba tett "játék"antennával is beröffen a cucc. -
válasz
szakalistvan #467 üzenetére
Tippem szerint pongyolán arra utalnak, hogy megbírkózik a vob/iso fájlokkal is.
Itt utca szintre lebontva ellenőrizheted, hogy van-e lehetőség a vételre. -
-
azbest
félisten
válasz
szakalistvan #464 üzenetére
azt írja a forgalmazó, hogy ugyanarra a chipsetre épül mint a hd1500 modelljük [link]
-
azbest
félisten
válasz
szakalistvan #464 üzenetére
hát az antenna nagyon függ az adott helytől... itt most nekem egy pár centis botantennával is tökéletes a vétel, de ahova az asztali készüléket szánom, ott lehet hogy a meglévő tetőantenna sem elég jó.
itt egy tájékoztató füzet, ahol van frissebb lefedettségi ábra [link]
-
szakalistvan
senior tag
-
azbest
félisten
válasz
szakalistvan #462 üzenetére
Rendes asztali ingyenes adókhoz való dvb-t vevőnek tűnik, usb csatlakozóval a rögzítéshez és lejátszáshoz... jó hogy mutattad, mert egy olcsó vevőt én is keresek mostanában ingyenes adókhoz (ha már a kereskedelmi adók nem akarnak ingyenesek lenni, nem akarok sokat bele fektetni). Most 7 adó jön ingyenesen.
-
szakalistvan
senior tag
Hali!
Nem igazán mélyedtem még bele a témába de ehhez a cucchoz már csak egy megfelelő antenna kell és tudok fogni 4 csatornát?
Mert médialejátszót amúgy is vennék,ráadásul ebben tuner is van? -
azbest
félisten
most próbálgatom... mkv, m2ts, mpeg jónak tűnik. dts hang néma.. a képarányt nem mindig találja el (lehet ezt egyáltalán változtatni videónál?)... avi estén nincs kép... ph tesztvideókal nézem. Kár hogy 1080p-t nem támogat, interlaced miatt kicsit rosszabb a kép mint pc-vel.
Vagy 4 féle gyártónál is ugyanez a készülék van más dizájnnal, így terjedhet a videójátszás képesség. -
-
azbest
félisten
Állítólag holnap jelenik meg a WayteQ HD-90CX boxhoz olyan firmware, amely mkv lejátszásra is képes. A boxok többsége vagy mkv képes vagy kártyaolvasós, de együtt nem nagyon volt még. Ma jelent meg a pvr-es változatból egy új verzió.
-
Kroni1
veterán
válasz
canniball #456 üzenetére
Mármint pl. a 16:9-es RTL klubra? Nem kell rá sokat várni szerintem, sőt voltak olyan terveik is, hogy 2011-től vagy 12-től fizetős lenne az RTL, cserébe 1080-as HD adást és kétféle hangsávot is adnának.. Mondjuk amint fizetős lesz nálam ki is kerül a csomagomból, anniyra nem fog hiányozni, de vszleg nem lesz az, mert sokan tiltakoztak ellene.. [link]
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Mikor lesz a digitális átállás itthon? Lehet tudni pontos dátumot? Biztos volt már itt, de nem találtam infot.. Köszi
-
Te kérdezted a digitális csomagot. Analógban persze hogy megy a TV, de ahoz nem dvb-t vevő kell, hanem analóg.
Plusz a UPC rendszerén semmit nem tudsz kezdeni a dvb-t vevővel, merthogy az a földi sugárzású tv adók szabványa. Kábeles digitális adát dvb-c-nek hívják. Mezei dvb-c vevővel sem érsz semmit a UPC rendszerében, mert ahoz spéci kártyával társított box- kell. Viszont a digiTV nél már van értelme, merthogy aott nincs lekódólva, és bármelyik dvb-c vevővel nézheted a digitális csomagot (az HBO kivételével, mert ahoz megintcsak egyedileg kártyával társított box-ot adnak.)Viszont ha jó helyen lax, akkor egy szobai antennával befoghatod a mindígtv adását, és alapból 7 mindígtv extra előfizetéssel +10 csatornát tudsz fogni a kábelszolgáltatótól függettlenül. Ez alternatív megoldás lehet a problémádra, ha azokat a TVadókat szoktátok nézni ami szerepel a kínálatban.
-
ajani
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy nagyon láma lesz a kérdésem, de összeszedve minden bátorságomat felteszem
Kis bevezető, hogy tiszta legyen mit akarok. Pár hónapja egy kósza ötlettől vezérelve beszereztem a vaterán egy asztali HDMI kimenetes DVD felvevőt és egy 19"-os DVI-s monitort. Ez a szett egy 3000Ft-os hangszóróval kiegészítve kitűnően működik a hálószobában TV és DVD funkcióban. És az egész megállt 26000Ft-ban.
Egy dolgot hiányolok a rendszerből, nevezetesen, hogy nincs usb bemenetem, tehát nem tudok pendrive-ról filmeket lejátszani, az újraírható lemezekkel meg már tele van a t...
Az Auchanban nézelődve láttam több usb-s, mkv képes DVB-T vevőt, és azon gonodlkozom, hogy alkalmasak lennének-e leválatni a DVD felvevőt a fenti remdszerben.
Magyarul az a kérdés, hogy tudom-e tunerként használni valamelyik DVB-T vevőt digitális UPC rendszeren (Szfvár)? Amennyire értek hozzá (inkébb nem mint igen) a kébeles adás DVB-C. Olyan vevőt kellene keresnem, ami tud DVB-C-t is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
suste
veterán
Sziasztok!
Jól értem, ha ezt megveszem, akkor bedugom a Samu Mpeg4-es tuneres tv-be, akkor foghatom az analóg és a digitális adásokat is?
[link] -
holinorby
tag
válasz
pH03N1xM #433 üzenetére
Egy kicsit összezavarodtam, naszóval a digi beltérién fel van tüntetve hogy dvb, de alá az van írva hogy mpeg2, az meg itthon ugye nem jó, viszont a tv-ben van mpedg4 dekóder...
Úgy gondoltam, hogy felmászok a tetőre, felrakom a lavor alá vagy fölé a földi antennát és a kettőt 1 db kábelen lehozom a szobába, ott pedig 2 dugós aljazatom van, tehát akkor rá tudom kötni egyszerre a tv-re és a digi beltérire is....
Egy új kérdésem, hogy ha a digi beltéri képes esetleg továbbküldeni ezeket a földi digitális adásokat a tv-nek, hogy az utána dekódolni tudja azt? -
pH03N1xM
tag
válasz
holinorby #431 üzenetére
Gondolom a digitv az dvb-s v. analog? (nem ismerem a digit, kabelen tudom h. van dvb-s naluk). Ha dvb-s, akkor az a tv-ben ugyis spec decodert/antennacsatlakozot igenyelne, szoval valszeg nem. Az analog jelre siman ra tudod rakni a dvb-t uhf antenna jelet, utana a tv kezelni fogja a digitalis reszt is. En a helyi szolgaltato kabeles analog jelere raktam ra az uhf antennam dvb-t jelet (nincs utkozes, mivel a helyi szolgaltato csak vhf tartomanyban ad) - tokeletesen mukodik, osszesen 23 digitalis adasom van (nyugati hatar mellett jonnek az osztrak adok is)
-
holinorby
tag
Sziasztok!
Lenne egy technikai kérdésem!
Nekem van már egy digi tv-m, a parabolától jön le egy koax kábel a tvhez.
Meg lehet azt oldani, hogy ha felteszek egy digitális földi vevőt vagy hogy hívják, akkor azt ugyanarra a kábelre kötöm rá? A 2 különböző megoldás zavarná egymást?
Alul van egy fali aljzat, így rá tudom dugni a tv-re és a digi beltérire is... -
amadeus11
senior tag
Elindultak a tesztadások Csávolyon ! ( 45 és 68 -as csatorna )
-
Lala6
őstag
Az a baj, hogy amelyik tud mkv-t lejátszani az meg más miatt nem tökéletes (pl. nincs benne kártyaolvasó). A Wayteq sem tökéletes, pl. van hogy hajnalban bekapcsol, és csak reggel kapcsol ki. De a Wayteq-hez úton van egy új sw, amiben elvileg a hibák javítva lesznek.
mkv lejátszásra pl. nagyon ajánlom ezt a készüléket, de ebben meg nincs kártya olvasó.Tudnék mondani egy pár olyan készüléket is, amit messziről el kell kerülni, de nem írom ide le(nehogy a kobakomra koppintsanak), aki kíváncsi rá, az keressen privátban.
-
Runne
csendes tag
Nem akarok mindenkinek külön-külön válaszolni, nehogy csak az én hozzászólásaimmal legyen tele az oldal... :-)
Szóval köszönöm mindenkinek a segítséget.
Másik modullal még nem próbáltam, de lehet, hogy érdemes lenne. Egyébként Budafokon vagyok.
A medion honlapján nem találtam ehhez a típushoz firmware frissítést.
A fórum linkjét köszönöm, reggelek és rákérdezek. A Tv pontos típusát tudom (1. a papírokból, 2. az osztrák medion oldalon (www.medion.at) külön oldalt szenteltek ennek a típusnak)
-
club1
veterán
-
Lala6
őstag
A TV honlapján nincs esetleg új firmware hozzá?
Mondjuk, ezt az Alcor modult nem ismerem, én a Technisat-ot szoktam ajánlani, azzal soha semmi gond nem volt. Lehet éppen modul is.
Esetleg nincs valaki ismerősöd akinek van modulfogadós tévéje, azzal kilehetne próbálni a modult?
Vagy ha tudnál kölcsönkérni egy Technisat modult, akkor a tévéd tudnád vele kipróbálni.A TV sajnos nem egy nagy márka, ezért gondolom, hogy ott lesz a hiba.
Külső box-al drágábban jössz ki, meg plusz lesz még egy áram fogyasztó a lakásban.Ha külső box mellett döntesz, akkor ajánlom a Wayteq dobozát, elég jól sikerült darab: [link]
-
Runne
csendes tag
Sziasztok,
a hétvégén vettem egy ilyen készüléket:
http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2867_21294.htm
valamint egy ilyen szobaantennát:
http://www.photohall.hu/3732_thomson_antd_237_dvbt_antenna/
A 7 szabad program kitűnő minőségben fogható, gondoltam benevezek a fizetős részre is.
Vettem egy CA Modult ( http://www.photohall.hu/dvbt/3825_alcor_cam_modul/ ) és egy 6 hónapos MindigTV kártyát. Amint behelyezem ezeket a TV-be, abban a pillanatban a kép kifagy, darabos lesz, a hang normális marad.
Szerintetek mi lehet a baj?
Köszönöm a válaszokat
-
c41r0^
őstag
nem, abban képben volt, hogy nemrég történt a jeladók erősítése, viszont azt nem értettem, hogy szerinte nem a Száva utcai adóra kéne rálátnom, hanem a Széchenyi hegyre, ebből is látszik, hogy nem igazán életképes az, amit mondott, miszerint az adótorony nem rádiuszban sugároz, hanem egyirányban, egy sávban... vagy valóban így van, csak én a Széchenyi adó vert jelét fogom...
abban nem kételkedett, hogy kültérivel menne, ő szobaantennára mondta, hogy tutira nem menne
a lényeg, hogy működik
-
club1
veterán
Kezdenek jelentkezni a digitális műsorszórás hátrányai (ha minden igaz, fogunk mi ezért még sokat fizetni): [link]
-
c41r0^
őstag
Tehát, Nagy Lajos K. útja 167, 3. emelet, Hama, erősítős belső antenna
eredmény: minden szabad DVB-T adás és rádió tökéletesen bejön
jelenleg az antenna a földre, egy sarokba(!!!) került, úgy, hogy a számítógépasztal leárnyékolja (néha blokkosodás van, kb. 10 perceknént 1-2 mp kihagy, főleg az M2-n), és nincs rálátása az ablakra, de az antenna máshol a rövid táp- és koaxvezetéke miatt nem fér el máshogy, majd veszek másik antennát, ez csak tesztjelleggel került ide
ja, és a kedves, helyi antennaboltos kollégát csókoltatom, aki szerint a vétel itt lehetetlen...
-
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olyan box-hoz amiben nincs beépített kártyaolvasó, létezik-e olyan kártyaolvasó amit lehetne csatlakoztatni pl. usb-n hozzá?
Ha igen hol-mennyiért?
Köszi -
most akció van, és az árban venne van 6000 forintért. De mivel van kábel TV-m így csak egyenlőre érdeklődés szinten van a dolog, és addig ameddig nem lesz Discovery addig biztos nem váltok....
ha nem muszáj. Csak ha már van egy ekkora, és ilyen TV-m akkor néha élvezném is egy kicsit az előnyeit.
Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro, 128Gb, iSpace vásárlás, 2025.05.23.-ig garancia
- ASUS NUC 12 Pro NUC12WSKI3 Slim - 10 mag, 12 szál - 2 év garancia
- Dell 21,5" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI, USB, + HDMI, PIVOT, Kecskemét
- Gépházak nagy választéka! Be quiet Silverstone Lianli Aerocool
- Apple 20W töltőfej (doboz nélkül)
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest