Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
Watt25
veterán
Na, itt a megoldás a rejtélyre.
Mármint, itt kerek perec le van írva, hogy a fociEB csak 720p volt, nem FULL HD. Szóval, akinek feltűnt, hogy valami nem stimmel, annak igaza volt... -
djculture
félisten
Látom végre szolnokon is van átjátszó adó. Majd megnézem, kb fél éves kinlódás után jegeltem kicsit a mindig tv-t.
-
darvinya
titán
válasz
ZeroCaptan
üzenetére
Mindigtvexta.hu
-
BTO
őstag
válasz
ZeroCaptan
üzenetére

miaz hogy minnél több csatorna?
analóg TV vétel kb 2014dec 31ig M1 TV2 RTL-klub.
és azután????
a mindig TV az box-al müködik,digitális földi vevő,vagy ujfajta TV-d van amibe be van épitve a digitális tuner is. -
ZeroCaptan
tag
Üdv.
Ajánljon nekem valaki egy jó kis szoba/tetőantennát hétvégi házba kéne, minél több csatorna jöjjön be rajta, ára ne legyen több tízezer, minél olcsóbb, miket tudnátok ajánlani? Extreme digital oldalán nézegettem antennákat, onnan valami értelmes? Ja és Debrecenbe kéne. -
-
akom
őstag
válasz
szasza_xp
üzenetére
Még nem megy.
Az általad linkelt oldalon a fehérrel kiemelt adók üzemelnek.
Ahogy Jester01 fórumtárs írta, figyelni kell az Antenna Hungária oldalát.
Sajnos addig még nem indult el az adó nem tudhatod mennyire vagy árnyékolva. Ha szerencséd van akkor nem lesz vele gond.
-
szasza_xp
senior tag
Elvileg július 11-től már megy? De lehet, hogy hülyeséget néztem...
Akkor most mi az igazság? Én a Széchenyi városban lakom, az adó, meg az Árpád városban lenne. Csak a szemben lévő házak árnyékolják a közvetlen rálátást. -
-
szasza_xp
senior tag
Kecskeméten, kinek milyen tapasztalat van szobaantennával panelban? Mer én egy pár ezer forintos tesco-s cuccal próbálkoztam, de az semmit nem fog

Köszi.
-
Gabor970
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
köszönöm szépen, hogy kipróbáltad!
Azt hiszem nem rugózom ezen tovább. Inkább megveszem a kapható legolcsóbb dvb-t eszközt (több tescoban láttam Alcor 500-ast 4990Ft áron, és mellé veszek egy olcsó egreat mediaplayert. A kettő együtt megáll 15e Ft-ból, és akkor van TV is és nem szenvedek a lejátszással.
-
darvinya
titán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Nekem gond nélkül viszi a xvid .263-ast is.
A fullHD-tól hanyatlik meg.
Flac -ot nem tudom, de szerintem.
De holnap kipróbálom. -
Gabor970
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
köszönöm! FLAC-t tényleg nem játszik le? Legalább olyantól kérdezhetem, akinek van

Az elődjére a HD-95-re (CX nélkül) azt írta a teszt, hogy ugyan a leírása nem említi az flac támogatást, mégis lejátszotta. Nagy kérés lenne, hogy kipróbáld? -
sirarcheer
senior tag
válasz
Gabor970
üzenetére
Szerintem máshol olcsóbban veszel olyan masinát ami tud fogadni Conax kártyát és lejátszik sokféle filmet.
Nekem Wayteq 95-CX van, és a legtőbb letöltött filmet simán lejátsza csak a x264 kódolásra kell figyelni. Látja a 2 Gb-os és az 1 TB os háttértárat.
Wayteq HD-95CX -
csasaKKP
senior tag
válasz
Gabor970
üzenetére
FLAC lejátszást csak mediaplayer-től várhatsz el, ezek nem fognak. Médiában elég gyengék, .avi-kat játszanak le jól, de az olcsóbbaknál csúszni szokott a hang. .vob, pár .mkv illetve .mp4 file-kat játszik le. Licenszeket nem vesznek, ezért gyenge lejátszási képességgel rendelkeznek. Pl. DTS-t csak S/PIDF-re továbbít jobb esetben.
Ja, igen. Nagyobb bitrátával rendelkező filmet (1080p .mkv) jobb esetben diavetítéskén játszik le.
-
Gabor970
addikt
Hyundai DVB4H 661 van PVR, kártyát nem fogad 11000Ft. Strong 8903 amit még néztem, ez 13000Ft, fogad kártyát. Nekem elég fontos a médiaképesség. Tudom, hogy ezek nem mediaplayer célhardverek, de nyaralóba már nem is szeretnék mellé még egy mediaplayert is vásárolni.
Nem látom szinte egyik eszköznél sem az FLAC lejátszást. Biztos speciális igény, de én nagyon-nagyon tudnék örülni egy olyannak, ami ezt tudja. Meg lenne oldva a zenehallgatás is. -
csasaKKP
senior tag
válasz
Gabor970
üzenetére
Szia! A box jó lehet alap használatra. Attól függ, milyen extrákat szeretnél még. Valószínűleg gyenge SoC van benne, így csak nagyon alap dolgokra, vagyis csak ingyenes csatornák nézésére használható. Ha szeretnél felvételt készíteni, MindigTV Extra csomagot igénybe venni valamikor, akkor inkább egy drágább, Conax kártyaolvasós boxot vegyél.
-
Gabor970
addikt
sziasztok!
tescoban látok egy kisméretű hyundai dvb-t vevőt, ami tetszik a kicsi mérete és az analóg sztereó hang + koaxiális digitális hang kimenete miatt. Nem kártyaolvasós, sajnos a pontos típust nem tudom, 10e Ft környéke. Ismeri esetleg valaki?
Köszönöm!
-
club1
veterán
válasz
davidbarcsai
üzenetére
Alap probléma szokott lenni, hogyha régi (tető)antennát használsz, azok már a felső frekvenciákat (ahol a tv2 és a retek is elég gyakran előfordulnak) alig veszik, 800 MHz körül már alig van nyereségük. A konkrét esetben tudni kellene, hogy melyik adó vételkörzetében próbálkozol...
-
davidbarcsai
csendes tag
Vásároltam egy SRT8110-es digitális beltéri egységet.
A problémám az hogy az rtl-klubot és tv2-t csatorna kereséskor meg sem jeleníti a talált csatornák listájában.
Valaki esetleg tudna segíteni?
Tetőtéri antennát használok. -
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Én is most gondolkodom, hogy lehet szükségem lenne egy ilyenre otthon.
Vagyis dekóder és szerintem kültéri antenna, mert itt eléggé rossz helyen lakom de nem biztos.Tudtok ebben segíteni, hogy mit érdemes és hogyan?
Kipróbálni elég volna először csak a sima ingyenes adók.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Bizony, FI relé jól jönne, sajnos a házban pár évvel ezelőtt még védőföld sem volt (van szoba, ahol most sincs, nagy munka lene falat bontani). Elképeztő, mit gányolt az előző villanyszerelő lakó. Olyannal találkoztam, amivel még soha: a villanyórától fel jövő réz vezetékeket aluminium vezetékekke egyszerűen összesodorta, szigetelőszalaggal letekerte. Mi meg csodálkoztunk, miért vibrál állandóan a villanykörte. Mikor megtaláltuk a hibát, a vezeték szenesre égett a sodrásnál, a szigszalag kikeményedett a hőtöl. A fázis meg a 0 is szürke vezeték, egy csokiba belegyömöszölt 4 drótot, amit 10 amperral meg lehetett volna olvasztani...
Tudnék még mesélni. Ennyit a szakemberről, aki a saját házában így gányolt. 
Bocs az offért.
-
BTO
őstag
válasz
JockeyEwing
üzenetére
oldalfalra falitartóval ,mondjunk 1ilyet[link]
vert jelet nem lehet jobbátenni,mert ha valami a verődés utjába kerül,pl. busz vagy valami hasonló akkor a verődés már nem is ua. lesz,tehát leeseik a jelerősség eltünik a minőség.
-
galiba1
csendes tag
válasz
JockeyEwing
üzenetére
Tetőre nem tudod felvinni az antennát? Persze nem a beltéri antennát, szerintem neked elég lenne egy db drót is. Vagy, mivel a ház sarkán van az ablakod, esetleg vhogy a sarkon kifordítani a torony felé. Mondom, szerintem elég lenne egy db drót is (csupaszított koax közép ág kb. 10-15cm).
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.
Győrben lakom, a Szabadhegyi TV Torony-ról veszem az adást, többé-kevésbé.
Kb 3 km légvonalban tőlünk a TV torony. LG LD565-ös tv, illetve egy Strong SRT ANT12 aktív DVB-T beltéri antenna. (tégla lakás, földszint)A jelerősség 100%, a jelminőség 80-90% szokott lenni.
Viszont gyakran szakadozik a kép és a hang, ilyenkor a jelerősség és a minőségi s leesik 50%-ra, majd 0-ra.........
A dolog érdekessége, hogy körülöttünk is sok ház van, és mi nem nézünk közvetlenül a TV-torony felé, arra sajnos nincs ablak. Mellékeltem egy rajzot, amin a kék kör a TV torony, a kis négyzet a ház, a piros nyíllal pedig azt jelöltem, hogy merre néz az antenna.
Valószínű, hogy valami visszaverődött jelet vehetünk vele?Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan antenna, amivel lehetőség szerint kiszűrhetem a zavaró tényezőket, illetve amivel nem szakadozik az adás, ami jobban összeszedi a jelet? Sajnos tetőantenna felszerelésére nincs lehetőségem, úgyhogy mindenképpen a lakásban kell elhelyeznem.
Kicsit zavaros lett, de már én is kezdek becsavarodni, mert irtó zavaró, hogy a sok szakadozás miatt még a híradót sem lehet rendesen megnézni...
Segítsetek pls.

-
akkor esetleg még azzal lehetne trükközni, hogy utólag váltani mindkettőt családiba, csak akkor viszont nem lesz meg az 1 év, de ezt már lusta vagyok kiszámolni

a tutibónusz az lenne, ha átváltod előfizusra, és a másik kártyából lenne a második kártya, de sajnos erre gondoltak, mert nem tudják összevonni az egyenleget, így a második kártyáé ugrik.
az is világosan látszik, hogy 1 kártyánál abszolút nem éri meg a havidíjas változat, ezt viszont nem is értem, hogy hogyan lehet

-
azbest
félisten
Csak havidíjas konstrukcióhoz lehet társkártyát kérni. A társkártya díja havi 300ft, plusz az elején egyszeri 2899ft aktiválás.
A havidíjas családi csomag 1 éves hűséggel, vele kapott box-szal együtt (ami a tied lesz) 8 879 Ft első hónap. Utána még két hónapon 1990ft/hó, majd pedig a normál 2490ft/ hó.
Külön venni kell megyegy box-ot a második tévéhez, ezek 10eft körül kaphatók már a boltokban.A családi csomag havidíjasan és egy társkártyával havonta összesen 2 789 Ft amikor már nincs semmi kedvezményes ár.
Fizetni nem csak csekken lehet, hanem több módon. A csoportos beszedési megbízás a legkényelmesebb szerintem. Elektronikus számlát is lehet kérni, akkor postán nem küldenek papírokat, hanem digitálisan aláírt pdf-et lehet letölteni a szolgálatató oldaláról. A webes felületen regisztráció után megnézhető a szolgáltatás, kártyák, számlák állapota.
(#3942) mukibuci:
szerintem az itt-ott kapható, elvileg csak készülékkel együtt értékesíthető 9-10eft közötti összegért vásárolható éves alapkártyákkal számolt
Addig stimmel, hogy 20eft, csak az nem családi csomag. A családinál nem láttam még olcsóbbat, mint amit az AH árul közvetlenül. -
-
csasaKKP
senior tag
forgat-sat.hu/webshop/mindigtv-extra-alap-csomag-elofizetes-12-honap-synaps-p-901.html
Itt a Box, rosszul tudtam, Alap csomagot adnak mellé.

Szerk.:
forgat-sat.hu/webshop/image/telehold120518380550.jpg
A banner szerint 20k-ért 6,5 havi Családi csomagot kaphatsz. Várd meg a többieket, lehet láttak jobb ajánlatokat.
-
DiVaD
senior tag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Az nagyon jó ár! Inkább egybe fizetek ki többet, mint, h folyamatosan szívjak...
Ha nem gond, akkor kérnék egy linket
Illetve egy olyan antennához is, ami szerintetek elég lenne (egyirányú az utca, ha már az árnyékolásról beszélünk).Most már akkor tényleg csak a netet kell majd tesztelnem T-Mobile, Telenor, Vodafone sorrendben, h melyik a legjobb, úgyis alig netezünk (tudom nem a legolcsóbb, de fél év után legalább újra új előfizetőnek számítok a UPC-nél, és mobil mellesleg)
-
csasaKKP
senior tag
Mindenképpen két olyan box kell, ami tud fogadni Conax kártyát. Nos, mivel CRT TV-d van kell két SCART kábel, ha nem lenne. Antenna egy erősebb szobaantenna kellene, mivel a földszinten laksz és lehet, hogy a környező épületek árnyékolnak. Box van most akcióban úgy, hogy kapsz hozzá 12 havi Családi csomagot, 20k. És kell még egy STB meg egy társkártya hozzá.
Jól mondom?

Szerk.:
Ha érdekel a box, adok linket.
-
DiVaD
senior tag
BP, 8. ker Hock János utca a térkép szerint pont van beltéri vétel.
A pénz jó kérdés...de valahogy kezd tele lenni a UPC-től a f...om, h régi előfizetőként többet fizetek, mint újként... de ez már más téma... igazából napi 3-4 óra TV-zésre kellene és kész. A csatornákat végignézve legalább a Családi csomag kellene társkártyával. De mondjuk nem lenne rossz ha megállna kb. 15k/tunernél. Persze nem tudom, hogy mi van ennyi pénzért, mert a mindigtv webshop-ot néztem, de olyan opció nem volt, h 2tuner+1családi csomag+társkártya.... :S
(pedig szvsz a legtöbb háztartásban azért nem 1 TV van) -
Tamás88
őstag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Nyugodtan kiteheted, nekem is egy külön árbocon van az antenna, igaz a körülötte lévő épületek, a 2 ágú fenyőfánk magasabban vannak. De azért vigyázz, nehogy az antennád legyen a legmagasabb + távolabb legyen a legmagasabb cucctól (pl. másik antenna, vagy maga a villámhárító).
-
BTO
őstag
válasz
csasaKKP
üzenetére
oszt mé ne mernéd kitenni???
csak 1 faxa árbóc kő,meg cserép luk pótló bádog,müanyag.
azt ne főded le mert a 80-s évekbe én se földeltem le apóséknál és nem is oda vágott a villám ha nem sréhizavé szomszéd kéményébe.
10évig volt árbóc ORF1-2 miatt .azt mikor lett parabola a 90-s derekán akko lebontottam.
amugy max 3dB -vel lesz nagyobb a nyereséged.
-
tusi74
őstag
Dunaharasztin (Széchenyi-hegy fogva) is jelerősség, jelminőség OK, és fekete kép minden adónál. Aztán egyszer csak jó lett.
-
-
bb.bocs
őstag
sziasztok nagy kérdés. kb 10 perce azadók 80% ánál azt irjaa tv hogy nincs teleweb szolgáltatás. eddig jó volt most hirtelen leállt. ez most mégis mi?.. Budapest 5 kerület bazilika, szobaantenna. samsung p2270hd tv conax modullal. megpróbáltam kivenni, újrabetenni, újra keresni, semmi... nincs teleweb szolgáltatás...
ui: hirtelen jó lett... szervizeltek? ( miért nem irták ki az oldalon?)
-
csasaKKP
senior tag
Kinek van tetőn kívűl az antennája? Gondolkozok, hogy kiteszem tetőn kívűlre az új antennát, mert a padláson nem férek miatta. Túl hosszú. De nem merem tetőn kívülre tenni.

-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem...tudom minden kezdő ill. érdeklődő így kezdi...
Szóval BP-n a Hock János utcában lakok a földszinten. A MindigTV-s térkép szerint, pont lenne beltéri jelem....Ez eddig jól hangzik...viszont... 2 TV van. Akkor azt jelenti, h 2 előfizetést is kell vásárolnom (2 DVB tuner az alap, mivel mind2 TV CRT)? Illetve ami még fontos, h 2db antenna kell vagy meglehet oldani egy elosztóval, h a két tuner osztozzon rajta? -
vtechun
veterán
Na, Nyíregyhazan antenna felszerelve
-
chungee
addikt
Hellósztok!
Melyik a legolcsóbb dekóder
Aprón hol kell nézni, melyik kategóriában
-
jelenleg durván 20km-re vagyok egy 6.9kW teljesítményű adótól, érdemes lehet felmásznom a padlásra azért, hogy átálljak egy kb 50-60km-re lévő, 25,7 ill 18,6kW teljesítményű adóra?
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
Látom még mindig nem érted, amit írtam. A QuickStream Fix NEM konvertál, a minőség marad az eredeti. Néha igaz ez nem sikerül valami MUX Rate hiba miatt, de ilyenkor jó a sima Save as... is TS-ként. Az se ront a minőségen.
Utána már nem kell a VideoRedo-t használni és mindjárt olyan lesz, amilyent Te szeretnél. Én a Freemake Video Converter-el konvertálok konkrétan. -
darvinya
titán
„ Miért lenne nehéz?
… Igaz, a VideoRedo is konvertál, de sajnos normális deinterlace filter nincs benne, úgyhogy nekem nem tetszett a végeredmény.”És már meg is válaszoltad.
Más
Amúgy nem értem ennek analóg hisztinek, mert azokból úgy sincs nyereség.
Meg legalább elmenne dolg … , hogy teljen tv-re?
Öreg meg már m1-en kivül mit nézne? -
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
Miért lenne nehéz? Igazából csak a megfelelő program kell hozzá és már rendben is van minden. VideoRedo-ban rá kell küldeni a QuickStream Fix-et, aztán már bármelyik programmal használhatod gond nélkül. Az idő olyan 3-4 perc egy 2 órás felvételnél, a méret meg kb. ugyanakkora vagy kisebb, mint az eredeti TS.
Igaz, a VideoRedo is konvertál, de sajnos normális deinterlace filter nincs benne, úgyhogy nekem nem tetszett a végeredmény.Más kérdés a többiekhez is:
Az nem gáz, ha két oldalról is ugyanazon a frekvencián jön a DVB-T adás? Igaz, az egyik adó jóval gyengébben sugároz. -
akom
őstag
Sziasztok!
Tud valaki valamit a kecskeméti adóról?
Felbuzdulva, hogy kicsiny városomba is telepítettek megpróbálkoztam a botantennámmal, de nem sikerült semmit sem vennem. (5km-re vagyok a toronytól légvonalba.)
Azt olvastam, hogy 2012. júliustól megy majd.
Lehet, hogy még nem sugároz, vagy kevés ez a kis antenna? -
Flashget
félisten
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- Posta, csomagküldés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- YouTube
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi! És azt is, ha holnap kipróbálod az flac-t!!!

Addig stimmel, hogy 20eft, csak az nem családi csomag. A családinál nem láttam még olcsóbbat, mint amit az AH árul közvetlenül.
Illetve egy olyan antennához is, ami szerintetek elég lenne (egyirányú az utca, ha már az árnyékolásról beszélünk).