Hirdetés
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
azbest
félisten
Úgy emlékszem, hogy a hbo alatt 3 hangsáv van, egyik az eredeti és két magyar különböző codec-cel (talán aac+ és ac3). Esetleg próbáld meg a hangsáv váltását, hátha pont olyanon az alapértelmezett amit nem ismer a doboz.
Ugyanúgy lehet hangsávot váltani, mint az axn vagy euronews alatt. Valószínűleg külön gomb is van erre a távirányítón.. de nézd meg a leírását hátha benne van.
-
azbest
félisten
Nem írtad, hogy mivel szeretnéd nézni
Számítógéppel vagy valami tv-vel esetleg dobozzal?
--Van arról tapasztalat, hogy mennyire bonyolult előre fizetett kártyát átváltani havidíjasra második kártyával amikor lejár? A 300 forintos társkártya miatt ez a megoldás szimpatikusabbnak tűnik hosszabb távon. Még odább van, csak novemberben jár le a mostani, csak igyekszem felmérni a terepet. Azt már láttam hogy a cib netbank közüzemi számlás céglistáján ott az AH.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Előfizettem a mindigtv extrára, tegnap még nem aktiváltam be a kártyát, és az HBO-n nem volt hang.
Ma beaktiváltam, és még mindig volt HBO, most is hang nélkül.Előre fizetett 6 havi szolgáltatásom van, HBO nélkül, tudom hogy ez nem illet meg, de amíg nem véglegesítik az aktiválást jó lenne nézni.
-
zhagyma
őstag
Itt találhatsz minta file-t, ahol régebben kísérletezetünk a telefunken által "generált" file-kal.:
[link]
user: test@zhagyma
password: aaa123A "sample_simple.ts" egy normalis mpeg transport stream file. Például a DVBViewer, VLC ilyeneket vesz fel. íebből az első 188 byte-t kell kimásolni / módosítani (pmt.ts = 188 byte) és összefüzni a telefunken által gyártott ts file-l. Egy PAT/PMT packet beszúrással 400-500 MByte körüli file-kat sikerült közvetlenül lejátszhatóvá tenni. Sajnos a valóságban elég gyakran be kellene szúrni egy ilyen PAT/PMT csomagot a stream-be, ezért ez a trükk csak olvashatóvá teszi a ts-t (például: tsMuxer számára). A módosítás után az olvashatóvá tett file-t érdemes átkonvetálni más konténerformátumba újratömörítés nélkül.
-
zhagyma
őstag
válasz
canniball #886 üzenetére
Ebben az esetben nem egyedi formátumról van szó. Egy teljesen átlagos 188 byte-s csomagokat tartalmazó mpeg stream (ts). Gyakorlatilag kiválogatják a bejövő stream-ből a kiválasztott csatornához tartozó videó és hang csomagokat és beletolják egy ts file-ba. A lejátszó programok első dolga a ts-ben PMT táblát keresni. Az meg nincs benne ...
-
zhagyma
őstag
Az AH rendes stream-t ad. Ha azt egy az egyben felveszed akkor bármilyen ts konténert ismerő szoftver lejátssza. A telefunken firmware-ben van a fent említett hiba ugyanis a firmware fejlesztők szándékosan vagy véletlenül "elfelejtettek" PMT táblákat generálni a felvétel fájlba. Ezt később a telefunken elegánsan "másolásvédelemnek" kommunikálta ...
-
ludla
őstag
De nagy kópék az Antenna Hungáriánál, mert mivel még a szabadon fogható adásokat lehet rögzíteni de azokat már PC nézni vagy szerkeszteni nem, ennyi erővel a fizetős csatornákra is engedélyezhetné a PVR funkciót, nem nagyon lehet mit kezdeni a felvételekkel egy átlag felhasználónak
-
zhagyma
őstag
A Telefunken által gyártott felvétel nem szabványos. A ts file-ból hiányzik a PMT tábla ( például a DVBViewer PMT tábla nélkül is lejátssza atelefunken által gyártott ts-t). A megoldás az, hogy fogsz egy normális xxx.ts file-t. Hexeditorral kimásolsz az elejéről 188 Byte-t (PMT Tábla). A PMT táblában át kell írni a video / hang PID értékeket a Te ts-ben található videó / hang PID azonosítókra. Ezután oda kell "ragasztani" a Te ts-d elejére. A gond az, hogy eddig nem találtam ilyen feladatot ellátó programot ...
-
ludla
őstag
Ha valaki netán foglalkozik a Telefunken felvételei konvertálásával, meg írhatná mivel csinálja mert már vagy 10-15 programot kipróbáltam de idáig ne jártam szerencsével.
A TS fájl információi:General
Complete name : G:\DVR\RECS\1522_1.ts
Format : MPEG-TS
Format profile : No PAT/PMT
File size : 511 MiB
Duration : 44mn 4s
Overall bit rate : 1 619 KbpsVideo
ID : 1071 (0x42F)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L3.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Duration : 44mn 4s
Bit rate : 1 363 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : MBAFF
Bits/(Pixel*Frame) : 0.131
Stream size : 430 MiB (84%)
colour_primaries : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G, BT.601-6 625, BT.1358 625, BT.1700 625 PAL, BT.1700 625 SECAM
transfer_characteristics : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G
matrix_coefficients : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G, BT.601-6 625, BT.1358 625, BT.1700 625 PAL, BT.1700 625 SECAM, IEC 61966-2-4 601Audio
ID : 1072 (0x430)
Format : MPEG Audio
Format version : Version 2.5
Format profile : Layer 1
Duration : 44mn 3s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 144 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Sampling rate : 8 000 Hz
Resolution : 16 bits
Video delay : -25ms
Stream size : 45.4 MiB (9%) -
Killing
addikt
A webshopos vásárlás hogy működik?
Ha ezt megveszem a webshopban, akkor a futár hozza ki a kártyát amit a boxba kell belerakni? Ha futár hozza ki akkor kell érte fizetni külön, vagy már előre kifizettem a webshopban? -
club1
veterán
Valamikor volt 3 hónapos kártya, de ma már nem igazán kapható, mivel az árából nagyjából nettó 2400 Ft maradt az AH-nál, amiből nem lehetett kigazdálkodni a kártya és a szolgáltatások bekerülési árát erre a 3 hónapra... Az ára ráadásul talán egy-két ezerrel volt olcsóbb, mint a 6 havié, így meg az ügyfelek sem igazán vitték...
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mindig TV extrára elő lehet fizetni 3 hónapra is? Feltöltő kártyásban (előre fizetett) gondolkodom, mivel csak egy nyaralóban kéne évente 3 hónapra.A feltöltőkártyáknál olvastam hogy:
"MinDig TV Extra feltöltő kártya
Amennyiben meglevő 3, 6, 12 havi előre kifizetett határozott idejű szolgáltatása lejárt, vagy hamarosan lejár akkor egy MinDig TV Extra feltöltő kártya megvásárlásával meghosszabbíthatja szolgáltatásunkat az Ön által választott időtartammal."Előre kifizetett csomagoknál csak 6 hónaposat találtam, de a feltöltő kártyáknál sincs 3 hónapos, ott is 6 a legkisebb.
-
club1
veterán
válasz
powerwade #876 üzenetére
Amiket említettél hogy jól jönnek, azok az A mux-on vannak, amik meg kockásak voltak, az meg a C mux-on (másik csatornán). Ebből következik, hogy az egyik csatornát nem jól veszed (már ami a jelminőséget illeti). Ez keményen lehet antenna probléma, de akár átviteli probléma is. Utóbbi azért nem valószínű, mert akkor többen is balhéztak volna már mivel szinte az összes fizetős csatorna (kivéve ATV, Sportklub és Hírtv) a C mux-on van.
-
powerwade
senior tag
Miért van az, hogy néhanapján (mondjuk éppen most) némely csatorna pl. AXN, Cool tiszta zizi, kockás míg a TV2, RTLKlub kristálytiszta? 100% jelerősség mellett. Igen, tudom, cseréljem le a szobaantennát... folyamatban van
-
club1
veterán
válasz
powerwade #874 üzenetére
A MTVExtra csomagban nagyobb változás akkor lesz, ha megszűnik a földfelszíni analóg sugárzás. Hogy ez pontosan mikor következik be, még csak sejteni lehet. Az akkor felszabaduló frekvenciák egy részére az AH fog majd új digitális csatornát feltenni. Addig max. egy-egy csatorna megszűnésére-átalakulására (másikká) lehet számítani. Új HD tartalmakhoz HD-ban adó (és lehetőleg magyar nyelven is kommunikáló) műsorszolgáltatókra van szükség, ebből egyelőre nem sok van.
-
Jamby18
senior tag
Várható bővülés a szabadon fogható csatornák terén?
Nem extra csomag csatornáira gondolok hanem akár külföldi, pl. mint az euronews teszt.
Ezt is elég régóta sugározzák, hogy hogy még mindíg teszt? -
Lala6
őstag
válasz
powerwade #868 üzenetére
A beépített tuneres tévékben nem mindig van jelerősség és minőség skála.
Az antennával kapcsolatban, ha nem akarsz nekem hinni, akkor a mostani antennád tedd ki az ablakon kívülre, már így is jelentős lesz a változás, megfognak szűnni a kockák.
Itt van egy téma, igaz kicsit hosszú, de nagyon sok tapasztalatot olvashatsz benne.
-
powerwade
senior tag
Orulok, hogy beleszolsz
Most igazabol megfogtal, mert nem tudom, hogy van -e jelminoseg skala a TV-ben (beepitett tuner). Azt tudom, hogy letudom kerni egy csatorna jel informaciot ahol latom hogy a jelerosseg 100% es ennyi meg annyi a hiba illetve a csatorna frekvencia stb. De atnezem meg1x van -e valami a jelminoseggel kapcsolatban.
-
powerwade
senior tag
-
Lala6
őstag
válasz
powerwade #858 üzenetére
Valószínűleg jó lesz neked, ez sokkal jobb, mint egy szoba antenna. Nagyon sokat számít már az is, ha kintre van felszerelve.
A Signal antennád is jobban működne kívül, de az sajnos nem kültérre való.
Vagy nézd meg még ezt esetleg: Signal HDA-5000 kültéri
-
Müszi
senior tag
A készülék pufferel, tehát valamennyi adatot a memoban tárol és onnan dekódol. Nálad a memória tartalom nem képes időben frissülni azért mert kevés a jel, hogy ezt mért 15 perc után teszi passz , készülékfüggő lehet. Jelenleg az adók 2 frekit használnak és ez helyileg változó. A 63-ra és a 68-ra van ott szétosztva az össz19 digit műsor /Muxonként 10 max./.
Az antennád az alsó freki tartományban még elég nyereséggel rendelkezik, a felsőkön viszont már nem/Kb750Mhz-ig vesz elegendő jelet/ A Db érték önmagában kevés, ha nem konstans nagyjából a teljes frekitartományban. Lényeg hogy kell egy szélessávú jó nyereségű UHF antenna. -
olta
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen analfabeta vagyok antenna ugyben. Nemregiben mamameknak beszereztem egy DPS HD80-as DVB-T vevoeszkozt az osregi kepcsoves tevejukhoz, es egy "nagy" lepkeantennat, az erositovel ellatott kivitelt. ~6m magasan kivulre felszerelve, tokaji torony belove (legvonalban 65-70km). Adasokat meg is talalja, tokeletes a minoseg, azonban olyan 10-15 perc elkezd szines kockakat jelennek meg, szetesik a kep, egy ido utan mar csak a szines kockak vannak, nezhetetlen, hang is akadozik.
Kabelt nem csereltem(~6 eves, de lehet oregebb, de a kor nem latszik rajta, mivel eddig padlasterben volt elhelyezve)nem lattam rajta kulserelmi nyomot. Kerdesem, ez a kockasodas problemat ki lehet kuszobolni kabelcserevel, ha igen akkor milyen az ajanlott? Ha keves az antenna, akkor a ketto kozul melyik lenne jobb vetel? 1. avagy 2. Egyaltalan lenne annyival jobb ez az antenna, hogy megoldja a problemat? Laikusan annyit tudok, hogy a lepke ~13dB erositessel bir, az elobb emlitett 2 peldany pedig ~15,5dB-es. Vagy ez a kis elteres valojaban nem is olyan kicsi, mint ahogyan azt csak a nyers szamok mutatjak?
Valaszokat elore is koszonom
-
powerwade
senior tag
Tanacsot szeretnek kérni.
Korabban vasaroltam egy A6030 DA Signal szobai antennat [link] DVB-T adasok vetelere, amivel sajnos nem vagyok maradektalanul megelegedve. MindigTV extra elofizetokent van par csatorna aminek a kepe nagyon zajos-kockas, a bithibaarany a Tv szerint az egekben van. Rossz idojarasi korulmenyek kozott pedig nezhetetlenek az adasok. Ez alol
talan a m1,m2 a kivetel.Tisztaban vagyok vele, hogy nem varhatok csodat egy szobaantennatol, ezert tanacsot szeretnek kerni egy masik antenna vasarlasaval kapcsolatban. Sajnos nincs modom arra, hogy az antennat az epuleten kivul helyezzem,ezert mindenkepp a lakasban kell elhelyeznem azt.
Milyen nagyobb teljesitmenyu antennat tudtok kinalni/ajanlani ami megfelelhetne nekem?
A musorokat Csepelrol szeretnem nezni, es csak a Szava utcai releallomas fele van ablak a lakasban.
Koszi!
-
pimmi
senior tag
-
club1
veterán
DVB (Digital Video Broadcasting):
A digitális televíziózás egyik legelterjedtebb szabványosított változata. A DVB szabványt az ETSI külön kidolgozta a földfelszíni (DVB-T), a kábeles (DVB-C), a műholdas (DVB-S) és legújabban a mobil (DVB-H) digitális televíziós sugárzásra. -
pimmi
senior tag
Azt tudja valaki hogy a kettő miben különbözik ? Wayteq HD-90CXS ....WayteQ HD-90CX
-
pimmi
senior tag
előfizuval vettem , itt Budai Ügyfélszolgálat
azt mondták rögtön aktiv, az előfizust nem kell aktiválni -
azbest
félisten
Nem biztos hogy aktív, mert nyilvántartásba is vesznek (szerződés) - névre szól a kártya sorszáma. 10 napig alapból minden csatornát nyit az új kártya, szóval lehet még abban jársz. Gondolom a bolt ahol vetted nem regisztrálta be a kártyát (vagy ha igen, akkor a remélhetőleg a te nevedre és nem csak azért hogy lenézzék róla a hbo-t 10 napig).
Amikor rendeltem a box-ot egy éves kártyával, akkor neten be kellett regisztálnom (telefonon is lehet), hogy 10 nap után is működjön.Egyébként a kártyát nem is érdemes aktiválni a 10edik napig, mert valószínűleg az aktiváláskor rögtön le is tiltódik a hbo, ha nincs előfizetve.
Persze tévedhetek, mert nem részletezted
-
canniball
nagyúr
No kezd izgalmassá válni.
-
Lala6
őstag
Persze, hogy működik.
A kártya több helyre is tud ecm adatot küldeni, ezen alapul a kártyamegosztás, szerinted miért cserélgetik olyan sokan a sorukat egymás között (műholdasnál leginkább, de van aki földi kártyát oszt).A félreértés elkerülése végett, nem csak ez a készülék tudja, van más típus is.
-
Lala6
őstag
Nem kell ugyanazt a csatornát nézni !!! Bármit nézhetsz kártya megosztással...
Venni kell egy beltérit szervernek, amibe van kártya olvasó, a többi kliensbe nem is fontos olvasó, sőt még LAN port sem, mert sima soros porton is lehet megosztani...
Szerintem nézz utána kicsit, mert sok dologban tévedsz. -
pimmi
senior tag
nem kell köttetni semmit, Én bementem, vittem 14k-t megvettem a csomagot, hazahoztam, összedugtam és nézem, a kártya aktiv ahogy megvetttem.
és ami még jó, nincs helyhez kötve, lemegyek balcsira, viszem a boxot meg a kártyát és ott nézem.......
most muterral boltolok, veszek neki egy boxot, és osztjuk az előfizut vagyis per család 750 Ft/ hó
-
Hekanna
csendes tag
300 ft/ hó? Csak? Most készülök váltani ... dehogy most, már vagy egy fél éve halogatom, mert lusta vagyok
... szóval váltani készülök. Namost családi ház, két szintes, mindkettőn külön TV. Én egy darab Iksra erősítőt használva padlásra beköttetem a MinDig TV-t esetleg extrát, talán HBO kiegészítőt, ezután 300 ft pluszért másik TV-re is kötöm?
Ez jó!
-
ludla
őstag
válasz
MikroTikker #827 üzenetére
Igen az extra szolgáltatáshoz külön kell a kártya, és a dekódolást is külön kell, nem lehet osztani mint az analóg adást (kábel tv).
-
pimmi
senior tag
válasz
MikroTikker #827 üzenetére
Több tv-re ez éri meg, a második tv csak 300ft/ hó, [link]
-
MikroTikker
tag
Szóval akkor itt tévénként külön kell hozzá ilyen kártya? Mondjuk, ha jól látom az sem egy vészes összeg, meg ugye az alapára sem rossz az Extrának ennyi plusz csatornáért - csak felmerült bennem, hogy ezt nem lehet-e úgy szétágaztatni, mint a régi kábeltévét.
Egyébként a hanggal kapcsolatban, nálam nem volt vele probléma.
-
pimmi
senior tag
Hali, na vettem egy előfizut ezzel Telefunken TTR 280C de valami gáz van, az irja a manual hogy ha tápot kap kigyullad a piros led, aztán kapcsoljam be a távval, és zöldrevált.........
na ez ahogy bedugom egyböl zöld, néha megvillan a piros, a tv meg azt irja nincs jel, se menü, semmi, most akkor ????????
a kijelzője is üres, csak zöld led van -
spiritex
veterán
Ok, köszi az elsőre a választ.
De a másodikra, a hangcsúszásra visszatérve:
nem tv-be integrált mpeg4-es tuner esetén (ahol a 2-3 másodperc alatt valószínűleg tökéletesen átvált a tv a he-aac hangnormára), van valakinek még ilyen problémája, hogy külső dvb-t tunernél tv2-re, ill. rtl klub-ra váltásnál a kb. 2 sec. után (amennyi kell kb. a csatorna váltáshoz) még mindig nincs szinkronban a kép és a hang, csak még kb. 7-8 sec után? Mert ha ez normális, akkor nem reklamálok a forgalmazónál... -
club1
veterán
válasz
canniball #819 üzenetére
Igen, de van néhány nem elhanyagolható feltétel. Pl. ugye egyszerre egy adót lehet dekódolni, azaz a többi készüléken is csak azt az egy csatornát láthatod, amit pillanatnyilag megosztasz. Egy másik feltétel pedig az, hogy a többi STB is LAN portos legyen (merthogy ezen keresztül működik a share), és támogassa ennek a megosztási módnak az elérését. Minden készülékhez pedig egy 50e Ft-os boxot venni, kicsit nem tűnik rentábilis megoldásnak...
-
-
spiritex
veterán
Van-e arra lehetőség, hogy egy csak szabadon fogható műsorok vételére alkalmas dvb-t vevőt a későbbiekben valahogyan a mindigtv extra csomagjának vételére is alkalmassá tenni, valamilyen conax olvasóval kibővíteni, vagy esélytelen, és új tunert kell venni?
-
spiritex
veterán
Ti tapasztaljátok azt más dvb-t tunerekkel, amit én a dps hd80-al, hogy a tv2, és az rtl klub hangja odakapcsolásnál késik kb. 1/2-1 másodpercet, majd magától rendbejön?
-
canniball
nagyúr
Ha már szóba került a több TV.
Itt azt írják, hogy a "Golden Media 9080 egyaránt tud működni otthoni szerverként és kliensként... Az otthoni megosztás nagy előnye, hogy nem kell a szolgáltatótól vásárolni, vagy bérelni több box-ot és kártyát, elég csak egyet és azt a saját beltériknek tovább tudjuk osztani." Jól értem: ezzel a STB-szal szét lehet osztani több készülékhez a jelet? Tehát elég egy kártya és több TV-n is lehet nézni a fizetős adásokat? -
ludla
őstag
Én még csak pendriverel próbáltam arra vesz fel, de a [WayteQ HD-90CX teszt itt érhető el], itt tudol a fórumon is érdeklődni ezzel kapcsolatban.
-
pimmi
senior tag
a két csomag között, [link]ha jol olvasom az a különbség hogy az előre kifizettett mellé nem lehet + 2. kártyát venni a 299Ft os havidijjal ?
vagyis akkoir a 2 tv esetében a húségidős a jobb választás ? -
ludla
őstag
Igen akkor a hoz a TV hez is kell dekóder vásárolni
De ha a másik tv nem akarsz extra csatornákat akkor ettől olcsóbb box-ok is vannak. -
pimmi
senior tag
Köszi
Még egy kérdés, ha tud valaki segítsen, mert nem értek ehhez.
Van a házban 2 tv, mindkettő a tetőantennárol megy, ide vennék egy ilyen előfizetést [link] de a második tv -hez mi kell még ezen kivül Második és harmadik kártya díjai:
•Második kártya aktiválási díja: bruttó 2.899 Ft hogy ott is menjen az adás ?
és ami kell mennyibe kerül , gondolom valami kártyaolvasó, vagy hogy megy ez ? -
pimmi
senior tag
Sziasztok
ezt irják a mindig tv extra előfizetések a honlapon
Az első hat havi Alap műsorcsomag előfizetési díja: bruttó 999 Ft/hónap,
itt [link]
a kérdésem hogy mennyi a havidíj a második hat honapban, mert azt nem irjék, pedig egy év a hűségidő.......... -
spiritex
veterán
Sziasztok! Újra jelentkezem, ugyanis utánaérdeklődtem ismerősöknél, és ajánlásuk nyomán megvettem a dps hd80-at! Nem bántam meg, amire vettem (csak ingyenes adók nézése jó minőségben, rögzítés pen-drive-ra, azonnal ill. időzítve is) arra tökéletes. Bár pici szépséghiba, hogy csatornaváltásnál a tv2, és az rtl klub hangja késik az első pár másodpercben (ez az internetes szakik szerint a he-aac miatt van, mert a mélyebb hangkomponensekből keveri ki a magasakat), utána utoléri magát és minden rendben van...
Egy ennél nagyobb gondom is van viszont. Átkutattam az internetet, feltelepítettem már mindenféle aac/he-aac audio codec-et (Elecard, Monogram), de a felvett .ts kiterjesztésű adást nem tudom normálisan lejátszani pc-n, csak magán a kütyün.
Az m1-nek van hangja, de képe nincs, a tv2-nek viszont képe van (csúnya interlaced-es, ezt se tudom miért van), és hangja nincs. Zoom Player-rel próbálkozom egyébként, de PowerDVD-vel és WMP-el is ugyanez a helyzet.
Kérlek benneteket, segítsetek! -
ludla
őstag
Vagy jó választás a [Synaps_Ahd343] is, anyáméknak ilyet tettem a tetőre és nagyon jó a nyeresége.
De szerintem ez ugyan az mint a Triax Digi343
Aktív témák
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagyrobogósok baráti topikja
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest