Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #8098 üzenetére
Mondjuk több minden miatt is lehet hiba.
1. rossz a konvertálás (ez gyakori 5.1-ről 2.0 v. 1.0-ra RTL csoportnál)
2. olyan fw van a dekóderen ami nem jól kezeli az AAC, Mpeg, Dolby hangokat (DPS, Alcor, WayteQ, stb)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Watt25
veterán
válasz Kezdő vagyok #8098 üzenetére
Olvasd el mondjuk ezt.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Kezdő vagyok
őstag
Szia!
Még annyi kérdésem lenne,hogy szerinted miért van az,hogy analógban jobbak voltak a kereskedelmi TV-k hangjai?
Gondolom,az Antenna Hungária ugyanonnan veszi le a jeleket,ahonnan eddig vette.
Pl.a "Szállító" c.sorozatot néztem(fejhallgatóval)a magas hangok sisteregnek.(RTL Klub)[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz spiritex #8096 üzenetére
Oké, de azért ugye az neked is evidens, hogy digitális jelfolyamba nem zavarhat úgy bele a GSM, hogy hallod a tipikus GSM "hangot". Márpedig a te esetedben csak két hely nem digitális: az egyik a tévé és az erősítő közötti RCA kábel és a hangfalkábel. (Az erősítő és a hangfal között.) Illetve még maga az erősítő. Tehát csak a tévé utáni láncban van analóg dolog.
-
spiritex
veterán
Azon gondolkodtam, hogy mégsem ott szedi fel a zavart, hiszen az iptv hangja is, és a PC hangja is ezen a kábelen keresztül jut el az erősítőbe és soha sincs semmi zavar, csak a mindigtv esetén.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
batai15
félisten
És ez a tokaji torony szerelés mikor lesz? vagy tuti nem a pillangó antennámmal van gond?
-
darvinya
titán
-
Knobber
aktív tag
Jó kérdés mennyi ráhatása van az HBO-nak a dologra. Állítólag nagyon kevés előfizetőjük van. Egyedül azért lenne rá jó esély, mert Magyarországon nincs olyan sok csatorna, ami HD-t is ad (főleg, még kevesebb van, aminek SD változata megtalálható lenne a Mindig kínálatában is). TV2,RTL,AXN,Sportcsatik,Spektrum,Natgeo,History,HBO igaz mind tudna HD-s lenni, és Ők le vannak szerződve, talán felkínálják nekik a nagyobb sávszélt.
Youtube: Knobber
-
Watt25
veterán
válasz spiritex #8086 üzenetére
Analóg jel igen ott van, ahol mondod, a tv-ből egy rca kábel jön ki és megy a Sony rádióerősítőbe.
Ja, hát akkor ez a kulcs. Viszont ezen a problémán az antennához rakott szűrő nem fog segíteni. Tedd távolabb a telefont az RCA kábeltől.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Kernel
nagyúr
-
spiritex
veterán
Igen, a türüptüp-öt! De nem minden kockásodásnál és jelvesztésnél hallom. Viszont minden türüptüp-nél van kockásodás és jelvesztés 4-5 másodpercre. Analóg jel igen ott van, ahol mondod, a tv-ből egy rca kábel jön ki és megy a Sony rádióerősítőbe.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Watt25
veterán
válasz spiritex #8084 üzenetére
Igen, ez is van a hanggal egyidőben, csak nem írtam.
Akkor viszont érdemes megpróbálkozni a szűrővel, de ez nekem továbbra is elég fura. Pontosan azt a türüpptüp-türüpptüpp-türüpptüpp hangot hallod így a tévéből, mint mondjuk egy FM rádió esetén? Ez még mindig valamilyen analóg problémát jelent szerintem. Mert ugye HDMI kábelen sem mehet át ilyen. A láncban analóg módon már csak a DA átalakító és a tévé hangszórója között megy a jel (feltéve, hogy nem külső erősítőre kötötted a hangot analóg kábellel), de hogy ott szedje össze a zavart??? Ez szerintem fura.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
spiritex
veterán
Box-szal nézem és HDMI-vel! Akkor hova tegyem a szűrőt? Nem tehetem máshova, mint a szobaantenna után...
"Igazad van, az antenna zavar blokkosodás és jel vesztés eredményez."
Igen, ez is van a hanggal egyidőben, csak nem írtam.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz spiritex #8081 üzenetére
Igen.
GSM szűrőt én is vettem anno, de nem használom.
Betacomnál van Iskra vagy Inglar néven.(#8082) Watt25
Igazad van, az antenna zavar blokkosodás és jel vesztés eredményez.
(#8084) spiritex
HDMI nem veszi fel úgy a jelet ahogy a rádió.
Ott inkább a box árnyékolása lesz a ludas és a szoba antenna.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Watt25
veterán
válasz spiritex #8081 üzenetére
De ha MindigTV esetén hallod a tévében a GSM bezavarását, akkor a zavarás nem az antenna oldalon van, hanem valószínűleg a box és a tévé közötti kábelen (SCART, RCA). Vagy nem box-szal nézed az adást, hanem DVB-T -s tévéd van? Mert akkor mindenképpen nagyon fura a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz darvinya #8080 üzenetére
Értem és köszi! Akkor nekem GSM szűrő kell, mert ugyanúgy hallom a mobilzavar jellegzetes hangját a tv-ben, mint régen a rádióban, meg a hangszóróban, amikor csengett a mobilom vagy sms-t küldtem/kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Knobber #8078 üzenetére
Amióta ezt a hozzászólást láttam, azóta reménykedem benne, hogy az új MUX-ok létrehozásakor már minőségi szempontokat is figyelmbe vesznek, tehát azt mondom, hogy van rá esély. (Mielőtt ezt a hozzászólást láttam volna, biztos voltam benne, hogy bizony kapunk 24-26db másfél megabites csatornát...)
[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
Láttok arra esély valaha, hogy lesz-e valaha HBO HD? Vagy esetleg még ezt is megfejelve HBO OD a Mindignél? Mert jelenleg 2000Ft-ért egy csatorna nem egy bomba üzlet, valljuk be
Youtube: Knobber
-
spiritex
veterán
Azt meg tudnátok mondani, hogy mi az LTE és a GSM szűrő között a különbség?
-
-
batai15
félisten
Sziasztok! Pár napja szaggat az adás. Kb 2-3 napja. Kép és a hang is. Előtte hibátlan volt. Gyári vissza állítás volt már. Egy vayteq beltérim van. Szabolcsi vagyok,tokaj felé van fordítva az antennám ami egy hagyományos antenna.
rohadtul idegesitő hogy nem lehet rendesen tvt nézni.[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz #93794560 #8062 üzenetére
A kigooglizott infók alapján kódolt lesz. December 20. és január 5. között lesz csak kódolatlan.
Én nem tudom biztosra, ezt találtam.
MinDig TV, azt nem tudom, de a kódolt szó a hírekben, nem bizalom gerjesztő.
Híroldalt nem linkelem be a politika miatt.
Minek kódolni kábelen, ha Mindig TV-vel ingyen lenne.[ Szerkesztve ]
-
amadeus11
senior tag
Hello !
Azt szeretném kérdezni , hogy a haverom átadná az előfizetéses kártyáját amit én feltöltenék , akkor a kártya működne-e az én beltérimben ill a conaxos lcd tvm-ben is ? Magyarul az aktivált kártya a boxhoz van-e kötve vagy tetszőlegesen behelyezhető másik boxba is ?
Köszönök minden választ !There is a star
-
-
darvinya
titán
válasz korcsillio #8061 üzenetére
Akkor nincs irányba állítva rendesen.
-
-
törölt tag
Nem tud valaki valami infót arról, hogy a decemberben induló M3 csatorna fogható lesz-e MinDig TV-n?
-
BTO
őstag
-
darvinya
titán
válasz korcsillio #8055 üzenetére
Adó közelsége miatt a lepke jobb, mert nagyobb felületten veszi a jelet, mint az irányítot ami ilyenkor csak nagy pontossággal belőve is túl erősít.
(#8056) ludla
Ez van nálad is.
(#8057) sajby
Igen.
12 hó alap kb. 6 hó családi.[ Szerkesztve ]
-
sajby
senior tag
Lehetőség van a 12 havi alap dijcsomaggal vásárolt előre fizetett szolgáltatást pl családira módositani?
Mert most 3ezerrel olcsóbban lehetne kijönni(Tesco),mint egyébbként az alap csomaggal+ dekóder.
Viszont nekem a családi kellene a sport miatt -
ludla
őstag
válasz korcsillio #8055 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok mert nálam ugyan ez a helyzet 800m légvonalban az adó és a lepke antennával jobb volt a vétel mint most a Synaps AHD 310 el.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
korcsillio
addikt
Üdv.Vettem egy antennát iskta p-43n triplex.Miért van az hogy a régi lepke ugyanott nagyobb jelet produkált mint ez?Erre lehet kötni erösitöt(pl. a lepke antennáét vagy hülyeséget kérdezek)?
-
Traxx
őstag
Tokaj körzetében élek én is, és a tv tunerem sehogy sem találta meg a frekvenciaváltás utáni csatornákat. A PVR2 újratelepítése után tökéletesen meglettek a csatornák, és a minősége egyértelműen jobb, mint korábban (Az m1-m2-Duna csatornák kockásodtak, akármit tettem...és Tokajtól kevesebb, mint 2 ) A szoftveres hibát sejtettem, mert a TSReader Lite kijelezte, hogy van jel.
Szóval örülés van
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Bozek
nagyúr
Nem érdekel, hogy mikori, feltöltötte a csaj és ki is írja a honlap, hogy jövő decemberig családi előfizetésem van (még volt 60 napom az alapcsomagból).
Amúgy szerintem inkább tavalyelőtti, mert belül ez a szöveg van: "Azon ügyfeleink között, akik megadják az e-mail címüket 2011. november 30-ig 50 db 1 hónapos HBO előfizetést sorsolunk ki." -
Bozek
nagyúr
Na, válaszolok is magamnak, mert hasznos információ lehet másoknak.
A 1211 úgy 23 percnyi (mialatt többször is bemondta már, hogy a várakozási idő előreláthatólag kevesebb, mint kettő perc) türelem után megoldotta a problémámat. Az volt a gond, hogy a rendszer nem tudta értelmezni a kérést, mivel egy Alapcsomagra akartam a 12 hónapos Családi csomagot tölteni. Szóval aki így akarja megcsinálni, az inkább a 1211-hez forduljon. -
Bozek
nagyúr
Már csak az érdekelne, hogy mi a -34-es hibakód... Mert amint fel akartam tölteni online, ezt írta ki... Bár valószínűleg mindjárt felhívom a 1211-et, aztán megkérdezem, hogy mi a probléma.
-
Bozek
nagyúr
Tesco-ban meg elárazták a MindigTV feltöltőkártyát? A 12 hónapos családi csomag 19990 Ft. Gyorsan le is csaptam rá.
Ahogy néztem a hivatalos oldalon, az 28100 Ft amúgy.
-
Kernel
nagyúr
válasz Katsuo Nobuo #8043 üzenetére
Gyenge jelszintnél az automatikus kereső átugorhatja a frekvenciát, próbáld meg manuálisan, nemrég írtam erről, a Tokajra vonatkozik: [link] [link]
Természetesen, a szint ettől nem lesz több, de segíthet az antenna beállításában.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Zsocy155
őstag
válasz kisselandras #8042 üzenetére
Itt találhatsz választ.
Bocs, nem neked, hanem Katsuo Nobuo-nak szól.
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
válasz Katsuo Nobuo #8043 üzenetére
mert lehet nem jó az anternád!!!
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
válasz kisselandras #8042 üzenetére
Miért? Nagymamámnál jön az RTL és a TV2 is.
#8044: Most romlott el 2 nap alatt mióta volt frekvenciaváltás?
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
válasz Katsuo Nobuo #8041 üzenetére
Antenna csere és meg oldja a problémát!
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Strong betérink van, mindig tv előfizetés nélkül. Nyíregyházától 15 km-re lakunk és a frekvenciaváltások óta nem jön az RTL és a TV2. Másnak is van ilyen problémája? Újrahangolás után csak a 3-as csatornától mutatja az adókat, ha 1-est vagy 2-est nyomunk a távkapcsolón arra hivatkozik, hogy nincs ilyen csatorna. Próbáltam már először csatorna törlést és úgy újrakeresést, de így is az lett az eremény amit leírtam.
-
csasaKKP
senior tag
Nagyon úgy tűnik, nem volt szerencsénk ezzel a frekvenciacserével. Sajnálatos, hogy ennyire alacsony lett a C mux teljesítménye. Netboard fórumon olvastam, hogy van akinek rosszabb, van akinek jobb lett a vétel a frekvenciacsere után. Lehet meg kellene próbálkozni az antennaállítással, de igen nehéz volt így is beállítani.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz frovery #8037 üzenetére
Nagy nyereségű, távolsági vételre ajánlott antenna. Azt hiszem triax antenna, tavalyi 3x-os árnyékolású kábelezéssel (akkor még régebbi, gyengébb antenna volt, de ha elment egy motor a ház mellett, akkor elment a jel is, az újrakábelezés megoldotta a gondot, valamint egy metronic antenna lett utána beszerezve). Frekvenciacsere előtt a jelerősség 60-70% volt, multeplextől függően. Most is a körül van az A meg a B (sőt, az A erősebb is lett).
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
matyi19
őstag
Sziasztok, elég rég nem jártam itt...
Fehérgyarmati adónál lesz frekvencia változás? -
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Pár hozzászólással korábban írtam, hogy nem találjuk a frekvenciacsere után a C multiplexet. Tokajt vesszük, cirka 70 km-ről légvonalban (Putnok). Nos, eddig automatikus keresést végeztem, eredmény nélkül, most manuálisan kerestem ki a 60-as csatornát, és lám, nagyon gyenge jelerősség és jelminőség fogadott. Utána néztem, hogy mi az oka, és a frekvencia.hu oldalon olvasom, hogy Tokaj 60-as csatorna adóteljesítménye ~19 kW! (Korábban UHF CH63 volt és ~47 kW sugárzási teljesítménnyel.)
Tudtok valamit ajánlani?
Szerk.: Poén az, hogy nem rég vettünk egy minőségibb antennát. Ráadásul körbe vagyunk zárva dombokkal, a közelebbi Agtelekkel és Kékessel is reménytelen próbálkozni.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz frovery #8033 üzenetére
Egyébként szvsz nem az ár drága, hanem a fizetés kevés. Ha bevallottan, számlával dolgoznak, akkor elég vastagon rajta van mindenféle adóteher. Ekkor még a költségeket sem számoltuk, pedig ott van még a papírmunka, áfa tologatás, amit a felhasznált eszközök vásárása és eladása jelent.
Érdemes megnézni, hogy a mérnöki kamara pl millyen napidíjakat javasol: [link]. Jó, persze az antenna szerelő valószínűleg nem ez a kategória, de elgondolkodtató.
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz spiritex #8022 üzenetére
Sajnos nagyon is igazad van. Rengetegszer voltam már mások kontár, drága munkája után javítani. Én mindíg azon vagyok, voltam, hogy inkább kicsit kevesebb pénzért és korrektül elvégzett munkáért, meg lesz a jutalom. Mi az? Az, hogy visszahívnak, még évek múltán is, hogy emlékszem -e, én csináltam ezt, meg azt annak idején. Sokszor csak rémlik de ilyenkor jól esik, hogy visszahívnak. Ennek a szakmának sincsen már lassan semmi kurázsija, mivel rengeteg kontár van. Más szakma sem kivétel. A legtöbbje azonnal akar nagy pénzt keresni.
-
darvinya
titán
válasz Zsocy155 #8028 üzenetére
Azért, ha mindent szaki hozott, akkor 40eFt nem is olyan sok.
pl: legolcsóbbakkal számolva
Box 6000Ft(csak szabadon fogható adós)
Antenna 3500Ft(árboc nélkül)
Kábel 2500ft
Össz.=11500ftÉs ekkor nem biztos a siker a biztos vételre.
-
Zsocy155
őstag
válasz kisselandras #8027 üzenetére
Az lesz.
Van köztünk kb.50 km, de hamarosan elmegyek a bratyóhoz és elkérem a szaki számát. -
Zsocy155
őstag
válasz kisselandras #8025 üzenetére
Sima rokkant nyugdíjas (szerencsére csak 1 infarktussal), egyszerű szinte szegényes lakásban.
Még nem jutottam el addig, de elfogom kérni a számát és megkérdezem mennyiért vállal szerelést. -
kisselandras
senior tag
válasz Zsocy155 #8018 üzenetére
Ne má 40 ezer ft volt mi volt az miniszterelnök ? én el küldtem volna a picsába ! szó szerint !vedd le Bátyám amit fel szereltél és húzzál el én ezt csináltam volna! hivatalos mindig tv szerelő volt?
-
Kezdő vagyok
őstag
Watt25 : Én nem gondolok összeesküvésre,összeesküvés-elméletre sem.
danee91: De ez a dolog nem összehasonlítható pl.egy számítógép hibájával.
Pl.ha nincs internet,azért még nem számítógép szerelőt kell hívni,hanem általában a szolgáltatót.És ha nincs internet,annak nem következménye az,hogy például eltűnnek a programok a számítógépről,ezért azt újra kell telepíteni(ha értitek,mire gondolok.),és az addig szinte használhatatlanná válna.
Ha már a számítógépnél vagyunk:százszor jobban hiszek a prohardver fórumnak számítógépes kérdésekben,mint pl. egy számítógépes boltban dolgozó valaki véleményének mondjuk abban,hogy milyen számítógépet vegyek.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz frovery #8017 üzenetére
Akkor te egy korrekt vállalkozó vagy, de sajnos nem ez az általános... A munka árán kívül sajnos legtöbb esetben ott van "átverő faktor". A piacon miért nincs kint a zöldség ára? Mert rádnéz, és akkor találja ki mennyit kérjen tőled a ruhád, fellépésed alapján. A net szolgáltatók miért nem szólnak az idős nyugdíjasoknak, ha már rég lejárt, méregdrága és elavult csomagban vannak, hogy már sokkal gyorsabb, bővebb, és olcsóbb csomagjaik vannak? Mert addig fejik őket, amíg hagyják. A főnök miért nem emel fizetést, csak akkor, ha már konkrétan fél, hogy elmész... Sorolhatnám...
-
frovery
senior tag
válasz Zsocy155 #8018 üzenetére
Igen, már emlékszem erre az esetre. Én minden szakterületre azt javaslom, hogy kérjenek az emberek egy árajánlatod, külön a várható munkadíjjal. Persze a helyszínen dől el, hogy milyen antennára, erősítőre van szükség, amik ugye elég nagy árkülönbégben kaphatóak. De azért egy munkadíj nagyjából fix, legalábbis mi felénk, nálam. Voltam már én is úgy, hogy nagyon közeli rokon volt, nem kérdezte az árat előtte, gondolta, hogy 1-2 ezer Ft-ból megoldom. Sajnos mikor min. fél napot ott kolbászol az embere a padláson, árbócon, elkábelezik kultúráltan 50m kábelt, akkor ezt nem lehet még rokoni áron sem 1-2ezer Ft-ból megcsinálni.
De az az összeg stb-vel, antennával, kábellel és munkadíjjal együtt lett volna korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
-
frovery
senior tag
válasz danee91 #8013 üzenetére
"csak aki nem ért hozzá, az mindig mindenhol megszívja, ezt kéne felfogni a mai világban. Ha nem tudod a dolgokat, átvernek."
Miért vernének át???
Én sem értek egy bejárati ajtó elkészítéséhez, akkor átver az asztalos ha megveszem nála?
Mindennek megvan az ára. Aki nem ért valamihez, fizessen!
Én is elkérem a munkám után a korrekt árat, ugyanezt elkéri egy másik szakmában jártas iparos. Ez a mai kapitalista világ, már csak ilyen. -
danee91
senior tag
válasz digikábeles #8014 üzenetére
Sztem nagyon nagyon valószínű, mivel már ez év folyamán is voltak tárgyalásaik, csak hát mindne MUX 100% telített, így nem fért el sehova az RTLII(vagy elfért volna, ha a jelenlegiknél leveszik a bitrátát, vagy 1 jelenlegi csatornát kilőnek stb).
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
csasaKKP
senior tag
Kinek néz az antennája Tokajra?
Tegnap volt a frekvenciacsere. 63->60 UHF csatornára helyezték/helyezik át a C Multiplex-et. Ma újrahangoltam (többször is) szüleim STB-át, de hiányzik a C multiplex, 60-as csatornán nincs jel/szolgáltatás. Még mindig folynak a munkálatok?
[ Szerkesztve ]
-
danee91
senior tag
válasz Kezdő vagyok #8011 üzenetére
Ez másra nem igaz talán?
Egy számítógépszerelő is kijön több ezrekért, aztán a hibát helyrehozni marha egyszerű, csak aki nem ért hozzá, az mindig mindenhol megszívja, ezt kéne felfogni a mai világban. Ha nem tudod a dolgokat, átvernek.
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
Watt25
veterán
válasz Kezdő vagyok #8011 üzenetére
Oké, de azért nem akarod azt a következtetést levonni, hogy az AH és a tévészerelők között titkos egyezség van, ugye?
Szóval, ezzel az erővel azt is megkérdezhetted volna, hogy az orosz meteornak van-e köze az üvegezőkhöz?[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Köszi!
Megjegyzem,ha egy idős házaspár Mindig TV-zik,és eltűnik az M1 HD a listából,a TV szerelő például nálunk 2000 Forintért jön ki,és 3000 Forintért hangolja újra a készüléket.És ezek a költségek csak a hibás adásból származnak.
Tehát igazából kinek jó üzlet ez most?Magyarán szólva,aki nem ért hozzá,az megszívja rendesen.
-
Watt25
veterán
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Kezdő vagyok #8007 üzenetére
És ezek a jelenségek nem csak nálam jelentkeznek.
Több ismerősöm véleménye,hogy jobb volt,mint lett....(az analóg korszakkal összehasonlítva)[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Kezdő vagyok #8007 üzenetére
Árnyalat probléma:nem a HD műsorokra értettem,az SD-kre,ott vettem észre.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Degeczi #8004 üzenetére
Teljesen igazad van.
Watt25 :máskor,mikor itt a topicban írtam,hogy milyen vételi gondjaim vannak,csak arra tudtak itt a topicban gondolni,hogy NÁLAM lehet a baj.
Pedig ritkábban,de most is előfordul,hogy a kép megáll,a hang megy tovább,vagy hogy kikockásodik a kép.Közben,ha nálam lenne a gond,nem tudna ilyen javuló tendenciát mutatni(én legalábbis így gondolom.)
Megjegyzem,hogy általában véve jobb a képminőség,de ha sok részletből áll a kép,az árnyalatoknál baj van,elkülönülnek egymástól az árnyalatok.
Analógnál grízes volt a kép valamivel,az igaz,de ilyen árnyalat különbségek nem jöttek létre.
Valószínű kis bitrátával adhatják?És sajnos a hangminőség sem a régi,és ez az RTL Klubra és TV2-re értendő.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálunk tegnap volt az áthangolás, én töröltem a régi csatornalistát, majd új keresést indítottam. Így simán meglettek az adók az új frekvencián. Ezt mindenképp este érdemes csinálni, amikor végeztek, mert napközben összevissza adnak. Hol teljes adásszünet, hol pedig a régi ès az új frekvenciákon keverve jönnek.
-
Watt25
veterán
válasz Kezdő vagyok #7999 üzenetére
Rosszul látod a dolgot. Az egyébként már 5 éve működő MindigTV-vel eddig nem volt gond. Valóban most több panasz jön az átállás óta, tehát maga az átállás picit bekavart nekik. Úgy tűnik valóban kell egy kis idő, amíg visszarázódnak a régi kerékvágásba a dolgok. De nem arról van szó, hogy 5 év alatt nem tudták jól beállítani. Csak most szúrták el egy kicsit, ami eddig jó volt.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #7997 üzenetére
"a szegedi adót vesszük,ott pedig az átállás már július 31.-én megtörtént"
nem egészen: júliusban még csak lekapcsolták az analógot, a digitális akkor nem változott, csak ősszel!
(vmikor szeptember közepén rendezték át) -
danee91
senior tag
válasz Kezdő vagyok #8001 üzenetére
Talán mintha vki linkelte volna, de hát ezt ne vegyük készpénznek, majd ha látom a hírekben, azonnal berakom ide.
Sztem elég a teljes csatornalista törlés, és egy automata lefuttatás újra. Ha az sem, akkor gyári visszaállítás, és ismét automata keresés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Óvodások homokozója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 4
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest