Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambalazs
senior tag
válasz
mumtaz
üzenetére
Kétszer is feldöntötte az orkán erejű szél a Yamahát, mindkétszer a balos fékkar bánta, a furatnál kettétört az alu öntvény. Nem volt SA24J-hez fékkar, a nagykernél se, ezért vettem tőle egy 3KJ fékkart, és ott helyben a sufnijában egy lemezből csináltam egy kis lapot a féklámpa kapcsolónak, mert SA24J-n máshol van a bütyök. Karácsony előtt 2 nappal megint feldőlt a motor, és hétvégén ráírtam emailen, majd munkaidején kívül ajtót nyitott és adott megint egy 3KJ fékkart, mert pár darabbal többet rendelt belőle...
Nagyon szimpatikus az öreg, persze mindkét esetben adtam neki borravalót is a segítőkészségéért. Azóta nem tudta feldönteni a szél a robogót. Hátul a lánccal az oszlop tartja, első keréknél pedig egy beton virágtartó támasztja oldalról. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Windows 10
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon szimpatikus az öreg, persze mindkét esetben adtam neki borravalót is a segítőkészségéért. Azóta nem tudta feldönteni a szél a robogót. Hátul a lánccal az oszlop tartja, első keréknél pedig egy beton virágtartó támasztja oldalról. 
nyogo83
sityupityu