-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz DigitXT #23694 üzenetére
Nem a sebességgel volt a bajom, hanem a tartásával, mint ha szét akarna esni az egész...
(#23699) LA1703: ezzel megint az a baj, hogy nem biztos, hogy sokat dobna a feljövetelen, max nem kell végig nyeleznem az utat. Ha tudnám hogy valamennyire segít akkor talán, de egyedül sajnos még nem értek annyira a motorhoz, és nem tudom ki tudna segíteni.
Szervizbe meg nem viszem!!! Szerviz árából már az anyag is megvan, és talán még marad is pénz...(#23698) runner 125 : hát lehet, hogy vigyorral szállnék le róla, meg az is biztos, hogy abban a percben dobnék egy gyufát a magnet tankjába...
Egyébként a használtauton nézem, és rengeteg a motowell, és egyik sem akar nagyon elkelni...
Ha én sem tudom eladni, akkor marad már tényleg tanulásnak, meg a szerelés megtanulására, másra nem... de ez az opció nagyon nem lenne jó...[ Szerkesztve ]
-
LA1703
tag
válasz Criton #23685 üzenetére
A helyedben azért én még próbálkoznék egy görgő szettel, nem egy nagy összeg és sokat tud ám segíteni a problémádon. Nem mellékesen nem is nagy meló cserélni őket, egy kis bátorsággal még otthon is megtudod csinálni.
http://fektigumi.hu/
-
runner 125
nagyúr
válasz SzlobiG #23696 üzenetére
Jah, lehet valamelyik másik motoros portálon már újságolja, h ma gyalázott egy kínai (jah bocs, máhcsár' ) robogót.
Criton
Ha, Pesten laknék, zárt helyen, sík terepen kipróbálhatnád a Runner-t, garantálom, h teli vigyorral szállnál le róla.
Beszélj Andrew-val, hátha visz egy kört vele.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #23695 üzenetére
Ezen röhögök én is eltom képzelni hogy odafordult kiröhögte majd viszlát.
-
runner 125
nagyúr
válasz Criton #23692 üzenetére
"Nem is az volt a bajom, hogy mellettem elhúzott a Jog felfele menet, hanem az, hogy mellém állt és mosolygót egyet a robogós, majd gáz és úgy elhúzott mellettem mint a szél, az autósok őt nem kerülték..."
Azdegecc, már bocs.
mod.
Criton
A fentebb linkelt két SR is jó választás lehet, meggyőződésem, h sokkal erősebbek, eleve vízhűtéses blokkal vannak szerelve, és ősolaszok. Valós 50-et tuti tudja dombnak fel.
De, - ahogy írtam már fentebb is - , ha rám hallgatsz nem veszel újra 50-est.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Criton
veterán
Nem is az volt a bajom, hogy mellettem elhúzott a Jog felfele menet, hanem az, hogy mellém állt és mosolygót egyet a robogós, majd gáz és úgy elhúzott mellettem mint a szél, az autósok őt nem kerülték...
Ha már 200ezerért eltudnám adni jó lenne... de kéne valami viszonyítás komolyan, hogy ne bukjak többet Az Aprilia Sr is tetszik, de azért kipróbálnám emelkedőre feljövetel pld.
(#23691) jozsi252 : nem kellett meggyőzni, de egyszerűen nem értem, hogy ezek hogy kaphatnak engedélyt robogó gyártásra 10-15km/h csalás felfelé azért nagyon durva, az üzemanyag-kijelző meg persze még mindig fos!
Valamint az üzemanyag tartályhoz odaírják, hogy KB 5,5liter, körülbelül, érted Nem tudják hány literes a tank amit beletesznek Valamint az szerintem max. 3,5literes egyébként.(#23693) zso79 : ha minden igaz holnap már mehetek dolgozni, és az útba esik nekem hazafele jövet is, de kocsival megyek, mert ezzel a robogóval tuti többet nem, félek rajta mikor mi krepál be, és komolyan nincs kedvem 50nél taknyolni egyet.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Tothgera30 #23687 üzenetére
Azért ettől még messze van így is.
Criton: Nem tudsz mit tenni vagy használod így, vagy nagy bukóval eladod sajna ez van.
Túl sokat nem tudsz érte kérni meg mire megveszi valaki...
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Az lesz, mert pipa vagyok nem kicsit. Ez a motor már a robogózás kezdetén elveszi a kedvem a kis motoroktól és nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne
Csak nem tudom, mennyit lehetne ezért kérni...(#23687) Tothgera30: ez már egy agyon tuningolt darab, és Motowellt soha többet
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Na, csináltam egy sebesség tesztet egyenes úton meg a hegyre feljövetel.
Azt most le kell szögeznem, hogy felfele jövet a hegyre lazán elhúzott mellettem egy Jog feliratú kisebb robogó, már a külsőre kisebb. A Jog, Yamaha igaz
Felfele jövet az enyém 32km/h és 38km/h között jött, a 38km/h már nyelezve GPS szerint, szánalom
Teljesen egyenes szakaszon 57km/h volt a legnagyobb sebesség, robogó órája szerint majdnem 70.... Persze ennél a sebességnél már nem éreztem magam biztonságosan.Csináltam két videót, egyet a ma első beindítás után a második videó meg már a megjáratás/erőltetés után, füst már nincs utána, ami eddig volt a feljövetel után.
Az első videó(mai első beindítás után), itt ha megnézitek illetve hallgatjátok van valami kis zizegés, rezonálás 0:06nál... eddig nem volt, mi lehet
A második videó használat után.Amit észrevettem, hogy a gázkart majdnem a negyedéig kell tekernem, hogy a kerék meginduljon, de ez a videón hallható is, hogy már húzom de később reagál.
Első elindulás után is az volt, hogy jött egy kanyar, visszavettem a sebességet - kanyarodtam majd gázkart elkezdtem tekerni, alig reagált, majd rántott egy nagyot, ezt egyszer csinálta de ez sem normális szerintem.
Őszintén, rohadtul nem vagyok megelégedve
Bár csak lenne egy másik robogó amit ki tudnék próbálni...[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz Tothgera30 #23683 üzenetére
A nyelezes meg igy is kene a feljovetelnel,de ha nem jon mogottem senki akkor persze nem teszem.Ha megdoglik a blokk akkor igy jartam.Tanulni fogok,Motowell soha!
-
Tothgera30
Ármester
válasz Criton #23681 üzenetére
Szóval arról amit nem említünk nevén, persze, de más felhozza ha megjelensz, így én is . Persze, olaj nélkül a leggyorsabb kinyírni, de attól is megölheted hogy dombra felfelé nyelezed szerencsétlennek, bár most már a "szerviz" után jól fog menni, szerintem elégedj meg azzal. Nem hiszem hogy a Magnet RS-be több hiba lenne mint a sima levegősben, ha nekem ilyet mondtak volna, akkor a kereskedő képébe röhögök, sarkon fordulok és veszek egy használt olasz, vizes robogót, és az tudom hogy jó 30 ezer km-ig egyben lesz.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
akos727
senior tag
Eleve ilyen csájníz gépeket nem szabad venni..... Ok, hogy 3xx ezer forintért van új, de az olyan is, eleve a rövid mina blokk van lemásolva és a motor meg nem mondható kistestűnek. Sokkal jobban jár mindenki, ha vesz egy használt minarelli vagy piaggio blokkos motort, és azzal kimegy a világból...
Motowell meg milyen túlpörgetésről beszél? Gyári kipufogóval lehetetlen forgatni ezeket a vasakat. -
Criton
veterán
válasz SzlobiG #23679 üzenetére
Sport van nekem, ez.
(#23680) Tothgera30: arról a bizonyos dologról én most nem is beszéltem Egyébként meg azalatt is ki lehet nyírni a motort.Az vagy megdöglik, vagy nem, de ha megdöglik akkor remélhetőleg nem 60km/h-nál.
Magnet RSt néztem legelőször, de arról lebeszéltek, hogy nagyon sok a hiba benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Criton #23675 üzenetére
Mondtam én neked, ha besül vagy megölöd a blokkját, arra bizony nincs garancia. Nem kellett volna ezen a fojtás dolgon ennyit lovagolni (el ne kezdjétek megint, mert megölök valakit), hanem kiszedetni, és kész. Most megy végre 70km/h körül, használd, örülj neki hogy van egy jó, aránylag új motorod. Ha következőnek majd veszel akkor ne a legolcsóbb kategóriából válassz, mert szarból várat nem lehet összehozni, ezt mindenki tudja, csak a naivak még hisznek benne hogy ők majd megváltják a világot.
Meg már van ebből is vizes, az már normálisan megy... [link]...
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
A komolytalanságra visszatérve, amit észrevettem, ez az utolsó, de a lényeg hogy mennyire komoly is ez az egész cég (szerintem nem elírás). A kép bal oldalán a hivatalos Motowell oldalán lévő adatok a Magnet Sportról (4.2kW), a jobb oldalt szervizkönyvben lévő adatok. (3.1kW)
Off vége.
Vasárnap akkor még valaki találka
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
ennyit a Babóékról meg a garanciáról ha sérülne a motor, ugye amit mondtam, a szervizes meg pont ennek az ellenkezőjét állította..."a garancia marad ha ez így meg úgy, meg a blokk stb..."
A motowell nekem ezt írta vissza, 2hét után igaz, de visszaírt...A következő feltételek kizárják a garanciát:
- a túlzott igénybevételű erős, túlpörgetés (folyamatos magas fordulatszám), nem rendeltetésszerű használat, ezáltal ha a motor beáll, vagy "besül" nem garanciális a javításTúlpörgetés Én ááá dehogy
A motowell akkor most még is egyébként mire vállal garanciát? Mert minden más ami nem a blokk, szintén nem garanciális
Egyébként a szervizkönyv is egy vicc, mert a motor leírása is cd-n van, és a cd tokban lévő "papírka" a garancia meg szervizkönyv, szánalom ez a márka komolyan
100ezret max ha ér, de amennyiért én vettem, komplett hülye vagyok
Nem baj, most már nem érdekel
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz runner 125 #23673 üzenetére
szerk: most mar nem is akarod meglatni ugy erzem, de mindegy is.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Igen, megnéztem többször, továbbra is azt gondolom, h ez a bukfenc nem az első fék miatt jött létre.
Minden bizonnyal vészfékezett, hisz ösztön, de a sebesség (70 fölött bőven) és a motoron ülés miatt a méretes fekvő rendőr megdobta a motor hátulját, így lett a bukfenc.
Próbáld ki, 30-cal menj át robogóval egy fekvőrendőrön úgy, h rajta ülsz, és úgy, h kicsit kiállsz a nyeregből."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
LA1703
tag
Facepalm
2 hengeres Suzuki Katanahttp://fektigumi.hu/
-
titán
válasz runner 125 #23670 üzenetére
Biztos ugyanazt a videot nezed? A megfekezett elso kerek miatt bukott orra. A motor siman tovabb gurult volna, csak blokkol az elso kerek.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Nem állt ki a nyeregből és ekkorát dobott a motor hátulján a fekvő rendőr.
Párszor tekertem már 250-es crossmotorral, a helyzet nagyon hasonló ott is. Az első futómű jobban elnyeli a bukkanót, mint a hátsó, ezért kell kiállni a nyeregből komolyabb bukkanónál terepen.De, alapvetően teljesen mindegy, elég nagy lúzer volt mindenféle tekintetben.
A az ön és közveszélyes barmokat soha nem tudtam sajnálni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
titán
válasz runner 125 #23667 üzenetére
Ha nem huzta az elso feket, akkor mitol all az elso kerek?
-
runner 125
nagyúr
Lassítsd ki, szerintem féket nem húzott, pusztán rutintalanság vezetett oda, h elnyalt.
Ha, kiáll a nyeregből nem dobja meg így a hátulját."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
jozsi252
veterán
válasz Kolondrum #23662 üzenetére
Ma énis 6-2ig vagyok. Du prometheus arénába, jónak ígérkezik a muvi.
Illetve viszem a motorom szerelőhöz mert a változatosság kedvéért nemakar indulni no sebaj már énis csak nevetek rajta hogy egy sz@r az egész. Illetve ahogy néztem nemkap a gyertya kraftot mert semmi szikra nincsen.
iPhone 16 Pro Max
-
sziporkáztok rendesen.... Gurulószmájli
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Criton
veterán
válasz dave93 #23654 üzenetére
Durva esés, de nem is 40el ment át a fekvőrendőrön. Meg ha jól látom lámpa sem volt neki.
Engem a 11. kerületben egy felgyűrődés dobta meg a motor elejét elég rendesen, szerencsére nem volt semmi sem, azóta ilyen helyeken mindig lassítok, az autósokat meg ebben az esetben letojom. -
Criton
veterán
válasz DigitXT #23655 üzenetére
Alvázszám az ami bele van vésve, mert a papírokon is ez van.
A 2002 kérdéses de mi mellette még a /24.
Lehet az üzlet mikor vettem, elfelejtett egy ilyet felrakni, és most a Babóék pótolták
Felhívni nem fogom őket tuti De a szervizkönyvbe is nyomtak egy nagy pecsétet a garancia megszűnt bevésésük alá.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz golyani #23642 üzenetére
Akkor ez nem alvázszám. Valóban a vázon van az enyémen is.
De sorozatszámnak sorozatszám: ami vicces, hogy 2002-es.A motorszámra most hirtelen nem emlékszem, de valszeg nálam is
úgy van, ahogy írod: egyszer összevetettem a forgalmival, stimmelt.
Azért én minimum furán néznék, ha egy ilyen kis tábla jelenne meg
a gépen csak azért, mert csináltak rajta ezt-azt a szervizben... -
Criton
veterán
válasz AndrewTdi #23652 üzenetére
Jaaa, akkor bocsánat de mostanság tényleg sok hülyeséget kérdezek, tudom sajnos én is magamról Bizonytalan vagyok? Nem? Vagy most igen? típust érzek magamon. Nem tudom, ez egy ideje bennem van, bármit veszek Magyarországon.
A gyúrós topic jó, ott is voltam anno azóta onnan egy fórumtárssal együtt edzek a Schönherz koliban
No de off vége
Akkor holnap a GPS mérést megnézem maxi fullgázon Mobilon tudom csak, vagy ti rendes GPS készülékkel szoktátok? Értem itt kocsi GPS....
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz Criton #23650 üzenetére
Szerintem nem Rád gondoltak. A gyúrós topicról beszélnek.
Nincs Veled gond. Kicsit túlaggódod a dolgot, de ez legyen a legnagyobb hiba itt a topikban. És szerintem nem elítélendő, mivel nyilván senki sem a saját pénze ellensége illetve mindenki a legjobbat akarná a pénzéért.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Criton #23650 üzenetére
Mííí??? Dehogyis, bakker ne beszélj már hüleséget.
Gyúrós topikról volt szó. Annak a főcímébe került ki, h "Kezdőknek info az 1.hsz-ban!"
Ezt jegyeztem meg Szlobi-nak, mivel ő is tolja a zipart'."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Criton
veterán
válasz runner 125 #23648 üzenetére
Akkor mostantól kussolok is (gondolom rám gondoltatok), ha tényleg műszaki problémám lesz, vagy a nagyobb mocira váltás "lesz" jövők vissza
-
runner 125
nagyúr
válasz SzlobiG #23644 üzenetére
Jaja, én sem.
Látom már a főcímbe is kikerült, h a noob-ok kussoljanak.SirKero
"..a gyártást pedig magyar mérnökök felügyelete és állandó minőség-ellenőrzése mellett egy olyan országban végzik, ahol gyakrabban tojnak fost, mint aranytojást."
LOL
-
SirKero
őstag
válasz Criton #23645 üzenetére
Némá mit találtam róluk a neten:
A Motowell tulajdonképpen egy hat éve létező magyar márka, melynek hazai gyártását a hiányos lehetőségek és a kedvező ár miatt külföldre tolták. A konstrukciót és a dizájnt idehaza készíti a Babó Motors, a gyártást pedig magyar mérnökök felügyelete és állandó minőség-ellenőrzése mellett egy olyan országban végzik, ahol gyakrabban tojnak fost, mint aranytojást.
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Criton
veterán
válasz DigitXT #23641 üzenetére
GPS szerint mérve volt annyi. Óra szerint 70/75 volt.
Mielőtt elvittem a Babóékhoz alaposan átnéztem a motort, és ez a tábla nem volt rajta.
A 2002 én sem tudom, hogy mi. Alvázszám alapján 2012/01 gyártású, ennek utánajártam.(#23642) golyani: ok köszi, maxra pörgetve még nem néztem mennyi, de ha holnap jobban vagyok megnézem GPS-el megint mennyit megy maxon.
GPS alatt én a SportyPal -ra tudok sajna hivatkozni[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #23640 üzenetére
Jaja, de ahhoz még sokat kell fejlődni csak ne arra a szintre süllyedjen a színvonal.
Egy ideje amúgy nem követem a topikot sok a szenny. -
golyani
őstag
válasz Criton #23633 üzenetére
’A’-súlyozás
A súlyozott méréseknél is dB a mértékegység, de zárójelben vagy alsó indexbe utána írjuk a görbe jelét is. A leggyakrabban használt dB(A) súlyozó görbe a kis frekvenciák felé közelítve egyre kisebb súllyal veszi figyelembe a mélyfrekvenciás komponenseket (vö. 1. ábra). Ez egyrészt helyes, hiszen ott érzéketlenebb a fül, és az ott lévő zavarok kevésbé zavaróak. Járulékos következmény, hogy az eredmények jobbak, mint lineáris esetben (amennyiben zajmérésről van szó), ezért gépek állapotfelügyeletéhez, környezetvédelemhez előszeretettel alkalmazzák, mert ugyanazon körülmények között mérve alacsonyabb számértéket ad a lineárisnál. Kis hangnyomásszinteknél használható.nem kell azt a fordulatot látni. én se látom mégis okés minden, ha tépem a szarvát úgyis 9-10 körül fog forogni. ha normális olaj van benne akkor nem lesz semmi baja. hűtést kap mindig hisz a ventilátor fújja.
amúgy meg nekem nem meséli be senki, hogy egy 6Le-s csak 70-et megy. hát annyit egy jobb állapotú simson is elcsíp pedig abba csak szűk 4 Le van. ezek a motorok véleményem szerint 4-5Le-nél nem erősebbek, az injektorosak se, csak a pontosabb adagolás miatt kevesebbet esznek. ellenben kevesen értenek hozzá, ha meg valami elromlik akkor drága péz.
DigitXT: alváz szám az alvázon van beütve, nem egy plaketten. motorszám meg a blokkon pontozott betűkkel. aeroxnál legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Criton #23636 üzenetére
65/70 a max, egyenes, sík úton
GPS-szel? Mert az óra szerint meg lehet 80-85 is. Amúgy csak én nem
értem a képen, hogy mi az a 2002-es sorozatszám kétszer is a tábládon?
Most a tábla tíz éves, vagy a motor? (A másik meg, hogy az alvázszám
a motorhoz tartozik, így nem hiszem, hogy ez most került volna rá utólag.) -
Criton
veterán
válasz golyani #23632 üzenetére
dupla nekem is
SZERK: most a gyártó honlapját is megnéztem, és elvileg 4.2kW 6LE/7400rpm a teljesítmény. Szerintem ez nem valós..
Más motornál ugyan ez van kW-ban, max sebesség 85km/h, ennél meg 80km/h... mitől, ezt nem nagyon értem ugyan azok az adatok, mondjuk a 80sem igaz, 65/70 a max, egyenes, sík úton.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
Criton
veterán
válasz runner 125 #23623 üzenetére
Jó van na, hirtelen nem tudtam mi ez. Múltkor még nem volt, most vettem észre, Babóék rakták rá, mi lehet ez a kis tábla? 84dB és 4000rev/min
A fojtás kijelentés már automatikusan jött, remélem többet nem jut eszembe
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
..ebay-ről berendeltünk egy ilyen kulcstartót, talán jövő hétre már megjön.
Illetve nagyon erősen gondolkodom egy ilyen lobogón is. Garázsban faxán mutatna.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Criton #23619 üzenetére
Most 65-70km/h körül megy végre, nemde? Akkor miért lenne benne még fojtás? Egy levegős Mina koppintástól ne is várj többet, még ha vizes márkásabb/minőségibb fél millás robogó lenne, akkor megérteném hogy kicsit basztat az hogy 75-80km/h-tól nem megy többet, stb. Ilyen alapon használt vizes befecskendezőst kellett volna nézni, az 3,5 literből, 80 fölötti végsebességgel a világból kirepít. Nálunk is van egy nagyobb emelkedő, ott ha megállok a tövénél, és odahúzom neki, akkor is gyorsul felfelé, és 55-60km/h-val kb. felmegy, ha a közepénél állok meg, akkor a 30km/h-t elérem a tetejéig. De szerintem egy levegős ha a komolyabb emelkedőkön tatja a 40-50-et, az már bőven jó, és így is illegális, mert már elvileg nem smkp kategóriába sorolható!
-
Haláli ez a topic! Reggel 4 felé jövök!
-
-
Nem tudom eldönteni holnap bicikli úton vagy a főúton menjek valahova. Mivel 40 a max amit mehetek a kocsik meg lakotton kívül lesznek ők 90-el mennek (legalább) majd hát nem tudom. Mivel nem érzem magam biztonságba így sztem felmegyek a bájk útra. Úgy sem lesz ott senki ilyen időben.
Criton! Fúúúúú reggel meglesem a képet!
SzlobiG! De jó fazon nem idegesítő!
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
szerintem engem nem kicsit átvertek, most néztem meg, lassan teszek fel képet, de szerintem megint van fojtás a motoron.
-
Criton
veterán
válasz runner 125 #23616 üzenetére
jól nézz ki, de most még nincs rá keretem sajnos
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #23616 üzenetére
Csak a ponyva miatt gondoltam.
-
Criton
veterán
A korlátlanra most 85ezer minden, abban az autósiskolában ahol anno a B-t csináltam.
Az A21 kategória mi? Mert az alapból 90ezer és erre jön még 23ezer forint hatósági díj.Most belegondolva, anno a kreszt B-nél úgy csináltam, hogy vizsga elötti napon tanultam, és 0 hibapontos lett a vizsga, rutinon buktam el 1x mert a kormány holtjátékát rosszul mondtam, ez még az elején volt, rögtön korrigáltam is, végig kellett mennem a rutinon és utána mondta csak a vizsgabiztos, hogy a korrigálást elfogadja, de nem tudja hivatalosan beszámítani, ezért ott elhasaltam. A forgalom rögtön ment megint elsőre.
Mondjuk rutin pályán ha töltöttem 30percet összesenTényleg 50nél kell elsősegélynyújtó csomag vagy sárga mellény
(#23608) runner 125 : első körben főleg város, munkába menet.
Ez az 50is elég lenne most, ha nem kéne ennyit hegyre járnom,de egyenes úton a 70es tempó, forgalommal kényelmesen haladva már jobban tetszett ez a veszélyes móka mint 45km/h val.(#23615) SzlobiG: ok, köszi
(#23614) zso79 : most kell? mert Nagykovácsiba elmentem ma, és az már Budapesten kívül van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz horvathkrisz #23611 üzenetére
Mármint mi?
Jogsi: B
Robogó: Aerox 50 fojtás nélkül2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
runner 125
nagyúr
Tirpák gyökerek.
Az 500ft-os Simson karbitól függetlenül.Ha, meg ez pojjén', akkor piszkosul alacsony a humorküszöbük.
..ilyenre soha nem gerjedtem, sőt.mod.
Rendben van mindkettő.
A láncos nagy kuriózum, s szvsz az egyik legszebb robogó. Piaggio blokk van benne, úgyhogy zsír.Criton
Ha, korlátlant csinálsz, az még jobb, akkor viszont használd ki az 500k-s keretet. Annyiért már faxa 250-es, 300-as is van, vagy 300k körül egy 180-as, ami úgy gyorsul, mint egy 400-as Burgman. Persze, kérdés h milyen céljaid vannak. Ha, továbbra is első sorban csak városi közlekedés, akkor a 180-as kompakt mérete miatt az egyik legjobb választás. Ha, szeretnél túrázni is, 300-as Leo, 400-as Burgman, stb..
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz runner 125 #23602 üzenetére
50est már nem is szándékozom, most jó lesz nekem ez a magnet gyakorlásra (mint anno exemnek a 20éves suzuki marutti, törésre és gyakorlásra ideális volt) elhatároztam.
Ki ismerni egy kicsit a robogókat, persze ha valaki ugye meg is mutatja...Igaz egy kicsit sokba fájt, de többet már nem költök rá, annyi plusz teljesítményt nem fogok elérni ha tuning...na meg ha mondod, akkor ezek szerint más 50es is csalódás lenne.
Forgalomba közlekedés, gyakorlás, tapasztalat szerzésre most jó lesz.
Olvasva és utánajárva nekem a korlátlan jogsi kell, és holnap már rá is kérdezek az iskolában.
(#23605) SzlobiG: de gondolom nem kötelező neki adni (mert ez sehol sincs leírva), oktató és iskola válogatja.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #23597 üzenetére
Tudom emlékszek rá, de engem nagyon megfog a külleme ezzel nem lehet mit tenni.
Na jó, de az 2T sport variátorral+kisebb, könnyebb az X8 meg egy nagy disznó fotel robogó ami nem a sportosságra termett.
(#23598) Criton Ezt adja az oktató neki biztosítani kell. Nekem se voltak ilyenek meg nem is fogok venni jóhogynem robogóra majd beöltözök full protektorba ameddig beugrok a városba. Amúgy most adtam el a protektoringemet is, bukó is megy majd el.
(#23599) SymbianOS Ja hát egyszerű váltossal kell megcsinálni a vizsgát vagy is azzal kell kezdeni nem autómatával. Ha robogóval csinálod meg akkor ha váltóst akarsz ahhoz megint különbözeti kell és meg kell csinálni váltóssal, nem érdemes pénz kidobás. Egyszerre nem megy a kettő, vagy váltós vagy autómata.
(#23603) AndrewTdi Azért egy ilyenbe biztos nem csalódnál a runner után.
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Előre is elnézést [link]
runner 125: 50-es Derbi GP1 -ről mi a véleményed? Revo vagy Open, mindkettő érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #23602 üzenetére
Na igen. De a másik oldala meg az, hogy a 180-as Runner után is minden más csalódás lesz.
-
runner 125
nagyúr
válasz Criton #23598 üzenetére
Mint az 50-es Aprilia-k, de szar első futóművel.
Mondom, ez után ne vegyél 50-est, mert az is csalódás lesz, higgy nekem, némi tapasztalatom van e téren."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #23597 üzenetére
Én csak figyelgetek a háttérben, de így volt.
De megkockáztatom, hogy egy jól behangolt gyárival és szorongatod a 250-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...