- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila17
tag
Heló van egy Aprilia Leonardo 250-es nagy robogóm. Kis könyv nincs hozzá amiben benne vannak az infók így hozzátok fordulok a kérdéseimmel.
-A km órában nem jó az óra csak néha halványan vagy egyáltalán nem mutat semmit.
-Ha bekapcsolom a távolsági világítást nem világít kéken a műszerfalon.
-Hol van a gépbe a gyertya, légszűrő, hűtővíz?köszi előre is.
-
LA1703
tag
válasz
runner 125 #24992 üzenetére
Linkelni nem igazán tudom, ugyanis ismerősöm hívott, hogy délután menjek mindenféle képen mert szerzet nekem Runnert. Ott találkozunk nála. Ezért nem is jutottam el meg lesni a pirosat.
Ócsán Runner szerelő? Valaki dob nekem egy nevet privátban?
22 évig ott laktam elég nagy az ismeretség -
rjg
őstag
válasz
Killing #24993 üzenetére
Teljesen laikusként, az alábbit gondolom:
- tízéves kínai = öngyilkosság. Olvass vissza néhány száz hozzászólást mit szívnak néhányan a mostani Motowelekkel (kínai - magyar), amik már túl vannaka gyerekbetegségeken
- 5400 km 8 év alatt, vagyis évente ment 640 km-t. ReálisNekem két hét alatt sikerült közel ennyit mennem, miközben felváltva használtam a kocsit is.
- 3 LE - ha valóban ennyi, akkor felejtsétek el a nagyvárosi közlekedést és az emelkedőketDe hangsúlyozom, én nem értek hozzá, majd a többiek pontosítanak.
-
Killing
addikt
Erről a Keewayről mi a véleményetek? Havernak kéne olcsó kis robogó a városba.
runner125?
-
runner 125
nagyúr
..most már én is bizonytalan vagyok, lehet ez az 50-es 4t, de ekkorából nem egyértelmű.
Vespa LX, az tuti.
jozsi252
A hsz.-nál alul van egy kép feltöltése lehetőség. Fájl kiválasztása, ok, majd beilleszted a hsz.-ba.
A lényeg, h 1920x1200 pixelnél ne legyen nagyobb a kép.AndrewTdi
Nem rossz, de iszonyú bálna. Malossi varióval megy úgy a Nexus is.
LA1703
Melyik volt az a Runner? Linkeld be, vagy mutasd meg, ott van egy Runner szerelő srác, ő biztosan ismeri.
-
Kiszúrtam, hogy egy suhancnak itt vespája van. Na majd ha látom lecsekkolom.
-
LA1703
tag
válasz
oppaoppa #24980 üzenetére
Szerintem hívd fel őket: [link]
Tegnap voltam megnézni egy runnert Ócsán, (nem azok közül amit runner 125 linkelt). Még jó, hogy beszédes volt az eladó. Oda hozta kipróbáltam eredmény: szerelem a teszt kőr alatt. Elkezdtünk beszélgetni mivel ismerősömnél találkoztunk és elég jóban vannak. Végig azt ecsetelte, hogy ezzel a motorral milyen jól járok, mennyire sajnálja, hogy el kell adnia. (Több mint egy órát dumáltunk.) Ezután jött a hideg zuhany hidegen alig akart be indulni a motor.
Abszolút poén még ő volt megsértődve, hogy így miért nem akarom meg venni
-
AndrewTdi
addikt
Szaisztok!
Tegnap este autós találkozóra menet láttam egy gyönyörű szép 650es Burgmant. Azonnal beleszerettem.
MUSTHAVE -
jozsi252
veterán
válasz
runner 125 #24984 üzenetére
Háát ha én azt tudnám, én csak megfigyeltem
Illetve alapból először a járdára figyeltem, mert volt egy eléggé alulöltözött csaj, de aztán a króm sokasága elvakított és a motorra koncentráltam utána, de a rendszámot észresem vettem hogy nincs rajta.
(#24986) Criton
A héten nemvolt vele időm foglalkozni mert sok munka is volt, illetve tegnap is fél10-kor értem haza, viszont pozitívum hogy van 1 jó szervíz gödöllőn oda elviszem jöv héten már leis lett velük beszélve. Megcsinálják visszajön, és úgy passzolom el hogy teljesen rendben van a moci.
runner 125
Ha jól láttam akkor illesztettél be régebben úgy képet mint most én, csak amikor rákattintottam akkor megnyílt nagyfelbontásba a kép. Milyen tag-et kell beírni hogy meglehessen úgy csinálni?
-
Criton
veterán
válasz
Ilyen motort eddig itt a varosban nem lattam rendszammal.
jozsi252: hogy halad az új motor projektvagy mi van most a Motowellel?
-
Smani
senior tag
válasz
Minek az?
Ez 150 4T?
-
jozsi252
veterán
Ezt tegnap lőttem útközben, kicsit megvágtam a képet nehogy valakinek baj legyen hogy esetleg van neten róla kép. De a lényeg hogy milyen jó kis mocival van
Ezzel a színnel ülésszínnel illetve krómszettel nagyon szép a kicsike.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Tothgera30 #24975 üzenetére
képről nem olyan rossz, ahhoz képest hogy 2005 ös, 260k. majd kérek róla hd képesed mailra...
-
oppaoppa
csendes tag
válasz
runner 125 #24974 üzenetére
bocs, hogy nem írtam le érthetően. A robogó az enyém ingyen kaptam járkáltam is vele párszor. Aztán egyszer csinált egy olyat hogy sekép sehang és megállt. Na azóta eltelt 3-4 hónap amiből 1-et szerelőnél töltött. Aki azzal adta vissza, hogy nem tudott alkatrészt szerezni bele, de szerinte a jeladó tekercs a szar. Jelenleg itt tartok és próbálok ötleteket szerezni hogy mi is lehet a baja. Van nagyonsok ilyen wannabe szerelő ismerősöm de senki nemtud vele mit kezdeni. Tudom hogy egy olcsó kínai szar, de mivel ingyen volt így egy bizonyos pénzösszegig megéri nekem foglalkoznom vele. De amugy amíg működött elég jó volt, szóval azért picit sajnálnám ha nem tudnám megcsinálni. Ez kb a helyzet más nemjut eszembe ami lényeges lehet, 2k kilometer van benne kb. És eddig csak abban van egyetértés hogy a blokk az biztos jó, még szeritnem laikusként is.
-
válasz
runner 125 #24976 üzenetére
Nem poén, csak egy szép kis PJ Runner, simán vállalható.
Amúgy pont ezt néztem, hogy ez miféle jószág, talán az váltotta ki a mosolyt. Uh, ugyan ez 100-asban, ez még durvább, csajnak jó lenne.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #24975 üzenetére
..ebbe mi a poén, vagy miért örülsz ennyire?
-
-
runner 125
nagyúr
-
oppaoppa
csendes tag
válasz
runner 125 #24972 üzenetére
fasza, mert nekem a helyi mesterek azt mondták hogy ez a jeladó tekercs szar. egyre tanácstalanabb vagyok, hogy mit csináljak vele. lehet bekéne guritanom az egészet a dunába?
-
vtechun
veterán
válasz
runner 125 #24963 üzenetére
Megy 120at a runnered?
-
AndrewTdi
addikt
válasz
runner 125 #24963 üzenetére
Aggyá a kecskének egy variót, akkor utól sem fognak érni, annyira elmész majd. Meg vegyél fel egy "fuck you all" pólót ilyen esetekre.
szerk: a tágulós kérdés jó. A tartály lényegesen nagyobb mint amennyit írnak a max vízhez. Ráadásul nem is maxon van, hanem kb középen. A kupaknál szivárog a víz. Ott milyen tömítés lehet? maga a kupak tömít, nem?
-
SzlobiG
félisten
válasz
AndrewTdi #24962 üzenetére
Én se sokáig vagyok a klubba ma jött meg a származás ellenőrzési papír, hétfőn indítom a dolgot remélhetőleg nem lesz gond.
Gondolom akkor B-s jogsival használod.Tud tágulni a víz, van hova? Arra nézz rá.
Haver gépe is küldte ki a vizet azt hittük hengerfejes aztán a tömítés nem volt jó.
-
runner 125
nagyúr
válasz
SzlobiG #24961 üzenetére
Van neki rajta.
..egyébként egy idiótát én is kifogtam ma. Faluban kb. 30 autóból álló sor haladt egy traktor miatt, én meg szépen elmentem mellettük, majd megelőztem a traktort. Jó pár km-rel odébb
120 körül mentem sávközépen, amikor megjelent mögöttem a kb. 1.2-es Fiesta benne 2 majommal, majd rámhúzva a kormányt megelőztek. Komolyan, az ilyen barmokat rühellem a legjobban. Az fájt neki, h bent elmentem mellettük?
Vicc. -
AndrewTdi
addikt
válasz
SzlobiG #24961 üzenetére
Nem csak te. De már rajta vagyok, hogy kikerüljek a klubbodból!
jaja, van rendszám. meg biztosítás, meg EÜ csomag. Minden ami kell. Bár valószínű, hogy el sem jutnának idáig.szerk:
AK-m nincs. B-m van, elötte meg megcsináltam az smkp-tszerk2:
Ma észrevettem, hogy a hűtővíz tartály kupakom alól néha kiszivárog egy picit víz. Vettem rá Tutto Motoban egy új, gyárit. Mire hazaértem, pici csepp ezalól is jött ki. -
SzlobiG
félisten
válasz
AndrewTdi #24960 üzenetére
Na szép akkor nem csak én vagyok a szarka a topikba.
De rendszám van rajta, nem? Hát téged nem is fognak b@sztatni mivel rendőr vagy, nem?
AK jogsi 25kw-ig.
(#24959) runner 125 Jah tudom máshogy is néz ki mint a gyári meg a malossi. de mivel van bőven most görgőm nem gond ha elkopnak.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
SzlobiG #24958 üzenetére
hogy? bátran.
Egyébként ma újabb példa volt arra, hogy robogósokat nem nagyon egrecíroztatnak akollé... illetve na... a rendőrök.
Jöttem ma hazafelé Budaörsön. Elötte szötymörgött 50 körül egy honda, és lassult. Én kielőztem balról, csőgáz. Megelőztem és utána látom, hogy azért lassít, mert kiintették az út szélén igazoltató rendőrök. Rám sem hederítettek.AK?
-
SzlobiG
félisten
válasz
AndrewTdi #24956 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ellenkezőleg minél kopottabb a szíj vagy is veszt a szélességéből annál gyengébben kell mennie a motornak.
Akkor hogy mész te a 180-as runnerrel?
AK-s jogsid van?
(#24957) runner 125 Rajtam biztos nem láttál olyat nem hiszek benne.
De most komolyan mondom én érzem, hogy erősebb a motor jobban gyorsul próbáld ki nem sokkal drágább, hogy egyszer azzal tankold tele.
-
runner 125
nagyúr
válasz
AndrewTdi #24954 üzenetére
Grat grat!
Nejed mikor motoroztatod meg? Vagy ő nem szereti?
mod.
Jah, h úgy értem. Jó egészséget nekik.
SzlobiG
Ha, néha néha az ember meghajtja őket, semmi bajuk nem lesz. Alapvetően van, h 70 fölé nem is megyek vele, de ma jól esett egy kis hajtás.
..nem neked volt ilyen erőkarpereced? Gyúrósból rémlik még valami.
Úgy el is hiszem, h jobb a 100-as. -
AndrewTdi
addikt
válasz
SzlobiG #24955 üzenetére
Nem értek hozzá, de az új szíjnak még be kell kopnia picit, nem?
Mire? há nagymotorra
(#24957) runner 125 : nem annyira van oda érte. Ráadásul 2 hónap múlva ismét megajándékoz egy babával, így az esélyét sem akarom megadni bármiféle necces szituációnak. (és ezzel nem arra gondolok, hogy 100-al cikázok a kocsik között. nagy bukkanó, rázkódás, stb)
-
SzlobiG
félisten
válasz
runner 125 #24951 üzenetére
Szerintem kopott már neki a dugó meg a főtengely is esélyes, eléggé csúnya hangja van bár amennyiért vette (45K) MC2-es NRG annyit bőven megért 70-es malossi hengerrel és nagyon jól megy.
125-nél már maxon mész vele, nem? Lehet ezekkel huzamosabb ideig maxon menni? Mer én mindég beállok 90-re azt úgy megyek nagyon ritka amikor fullon tolom neki, de most az új szíj+varioval csak 110-et tudtam menni előtte 120 volt nem tudom mi lehet az oka lehet az RMS görgők miatt.
Most tankoltam bele Maxmotion 100-as benzint nem gondoltam volna hogy lesz érezhető hatása tényleg jobban megy tőle igaza volt havernak azt hittem csak placebo.
Az már más kérdés hogy megint állíthatom be az alapjáratot mer pont ma kalibráltam be csak ugye az 95-s benyóval volt.
(#24954) AndrewTdi Mire csinálsz jogsit?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
0 hibapontos kreszvizsga örömére elmentem ma motorzni. Ajj de jó volt. Nem volt übernapsütést, de leginkább kellemes idő és még időm is volt.
Érdi emelkedőn felfelé tartós 120-at simán vitte a kecske. Voltam Velencén, megnéztem, hogy húgymeleg a tó.
Járkáltam picit Pesten is, néha kell az autók közötti kacsázós feeling. -
akos727
senior tag
válasz
runner 125 #24945 üzenetére
Ezért nem érdemes 70-es vashengert venni. Ok, hogy erősebb lesz mint az 50es, de még így kevés az a nyomaték amit lead csakúgy mint az erő amit fordulaton ad le. 70-esből alu henger kell, mert az fordulaton dolgozik rendesen és csak ott ad le erőt , nem próbálkozik nyomaték felmutatásával.
-
golyani
őstag
gumiügyben érdemes lehet megnézni még:
[link]hátha van valami akció
-
oppaoppa
csendes tag
válasz
runner 125 #24411 üzenetére
Ne haragudj ,hogy ilyen későn reagálok de el is felejtettem, hogy ide is írtam. Szerencsére nem adtam érte pénzt, egy orvos adta oda mert ő nem használta. Gondolhatod, hogy én is hogy viszonyulok hozzá amikor eddig csak japán gépeim voltak. Sajnos most ugy állok anyagilag, hogy motorra most nem tudok költeni ezért is szeretném inkább megcsinálni. És elvileg annyi baja van az egész szarnak, hogy ujra kel tekercselni a gyújtási alaplapon egy tekercset. Ebben esetleg valaki nemtud segíteni? Keeway Qj50qt-18. és tényleg nem talál rá semmit a google de még magára a motorra se nagyon.
[link]
bocs a rossz képért de erre gondolok -
SzlobiG
félisten
válasz
runner 125 #24945 üzenetére
Az mondjuk lehet, hogy kopott mer igencsak csörög már neki ez mellé állandó full gázon járás.
Én még nem tudom mennyit eszik az enyém mer tele még soha nem tankoltam.
Itthon öntözgettem hozzá mindég ha látom hogy kevés.
-
runner 125
nagyúr
válasz
SzlobiG #24944 üzenetére
Azért az necces, oda nagyon kopottnak kell lenni a hengernek.
Nekem ugye volt 125-ös, az soha nem evett annyit, pedig nem egyszer nyeleztem le vele 30-40km-t.Egy 70-es vashenger is teljesen más kialakítású, mint egy gyári 125-ös, azok még nyomatékból nem tudnak tolni, mint az öblösebb nagyobb térfogatú hengerek, így forgatni kell. A nagyobb fordulat meg értelemszerűen többletfogyasztást jelent.
Ezért van az, h simán többet ehet egy 70-es vashengeres robogó, mint egy ugyanolyan 2t 125-ös, 180-as.
-
SzlobiG
félisten
válasz
runner 125 #24943 üzenetére
125 2T ha nyelezik még 5litert is bekajálhat, nem? Már ha csak haver 70-es gépéből indulok ki ami 5-6 litert bekajál.
-
runner 125
nagyúr
válasz
vtechun #24942 üzenetére
3 körül. Annál annyira nem számít a csukló, 2t-nél annál inkább. Ez a 3,5-3,7 átlagosan, ésszel használva, finom kigyorsításokkal jön ki. Ha, nyelezi az ember 4 liter körül az is bedob.
Finom használattal a 180-asból már kihoztam 3,7-et is, de vegyesben 4,2-4,3 körül eszik 100-on. -
vtechun
veterán
válasz
runner 125 #24941 üzenetére
és a 4 utemu? az mennyit ehet?
-
vtechun
veterán
válasz
runner 125 #24928 üzenetére
ezek a 125-os ketutemuek injektorosak? vagy karbis, mennyit eszik ha injektoros ill. karbis?
en is gondolkodom legalab a b125-ben, csak asszony "megtiltotta" hogy uj motort vegyek, aztan azert kell a agility 50-ben gondolkodnom egyelore -
Criton
veterán
válasz
runner 125 #24938 üzenetére
LOL, nem nagyon
sorry
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #24925 üzenetére
Azt mondta, hogy óra szerint már megy 70/80km/h a robogója, akkor abban még lehet fojtás
-
LA1703
tag
válasz
runner 125 #24932 üzenetére
Ebbe a hirdetésbe bele futottam én is. 180-asból miért nagyobb a választék? (Mármint ami papíros is.)
-
runner 125
nagyúr
válasz
LA1703 #24931 üzenetére
Sokat is eszik egy supermoto, pláne városban folyamatosan pakolni a sebességeket.., ilyen tekintetben kényelmesebb a robogó.
Ezen a hirdetésen behaltam, a primitív e-mail címe mindent visz, már csak amitt sem nézném meg. De, eleve no papír, és horror ár, nem tudom milyen verébre vár.
-
LA1703
tag
válasz
runner 125 #24930 üzenetére
Ezeket mindenképp észben tartom.
Kár volt múltkor kipróbálnom nagybátyámét, megfertőzött de rendesen. Bár városba szerintem kényelmesebb lesz mint egy supermoto ami az eredeti terv volt. -
runner 125
nagyúr
válasz
LA1703 #24929 üzenetére
Alkudj, mert ennyiért szerintem sok. Az állapota korrekt, matricák rendben vannak, a futás kb. ennyi. Benzincső ki van cserélve, illetve a műanyagokra egy kis szilikon ráférne és a kipufogót sem ártana újrafújni.
Egyenesfutásra mindenképpen figyelj, és a vízpumpát ellenőrizd. Mész vele, majd járó motornál guggolj le a varió felőli oldalon, ott a blokkon van egy kis háromszög formájú rés, na onnan nem szabad csöpögnie semminek. Ha, csöpög a víz, akkor pumpa csere. A gyári 15 + 10-es simán van a munkadíj, mert szét kell húzni a blokkját. -
LA1703
tag
válasz
runner 125 #24928 üzenetére
Csak 2t jöhet szóba. A pirosra rá is repülök, köszönöm
-
runner 125
nagyúr
válasz
vtechun #24926 üzenetére
Igen, mert szerintem teljesen logikátlan és gazdaságtalan lépés a tuning.
Egy normális utcai tuning 100k fölött van, s úgy tud kb. 20km/h-val többet a robogó, ami nagy 'icsa, pláne hosszabb távon. - Ehhez társulni fog majd 5 literes fogyasztás.
Ezzel szemben bármely 125-ös megfutja a 100km/h-t, mellette 3,5-nél nem eszik többet.
30.000FT-ért lehet csinálni B125-öt, marad még 70k, eladja a mostanit, kicsit gyűjt és van egy normális rendszámos 125-ös robogója, amivel bármikor mehetnek legális ketten is, plusz 100km-enként majd 2 liter üzemanyag ára marad zsebben.
..mellesleg a jogosítvány egy _életre_ szól. Úgy állítod be te is, mintha a Mount Everest-et kellene megmászni fürdőnaciban.
LA1703
Milyet keresel, 2t vagy 4t?
Tess; ez 2t. A rendszámot nem látom, a hirdetésben azt írja, h érvényes magyar okmányokkal. Lehet megvan mindene csak műszaki kell rá. Hívjad fel.
..és ez a piros ezüst is korrekt.
-
LA1703
tag
Ez már hihetetlen, papíros 125-ös runnert ami egyben is van tényleg ilyen nehéz találni? Vagy csak én vagyok béna?
-
vtechun
veterán
válasz
runner 125 #24925 üzenetére
gyakran mondod ezt, hogy nagyobbat vennél, én is, meg sokan mások is, de míg nincs A jogsi, addig nincs értelme, és amíg több hónap a megszerzése addig megint nem járható út, hogy megszerzem seperc alatt...
-
runner 125
nagyúr
válasz
mkoch820 #24915 üzenetére
Milyen robogóról van szó?
A CDI-t alapvetően legutolsó esetben kell kicserélni, a régebbi 2t CDI-k kb, 13.000-nél tiltottak, annyit meg 1-1 high-end is ritkán forog.A fő probléma, h 50ccm-es robogónál, ahhoz h érzed a változást, nem elég egy variátor, komolyabb befektetésre van szükség.
Egy vashengeres, utcai 70-es tuning simán mehet rá, ami több mint 100k mindennel együtt. (henger, 17,5 karbi, varió, kipufogó).Meggondolandó, én inkább nagyobbat vennék.
mod.
Most látom.
CDI-t felejtsd el, meg amúgy is, ha óra szerint 80-at tud egy rövid levegős Mina blokk, akkor hova akarsz még ennél is többet?!SirKero
Nem kávézom, de azért jó volt.
-
-
SirKero
őstag
-
golyani
őstag
válasz
mkoch820 #24920 üzenetére
CDI-t hagyd a minarelli cdi nem fojtott tudtommal. első lépcső szerintem valami kipuff, mondjuk pl. leo vince zx (zx-r) + hozzáhangolt karburátor illetve vagy a gyári hajtást állíttatod hozzá, vagy pedig egy új vario beszerzése, pl malossi mutivar, polini speed control.
ezek a dolgok szerintem gyári 50-es hengerhez elegendőek. 70-es hengerhez főtengely, erősebb kipufogó és karburátor is ajánlott.
-
mkoch820
tag
válasz
Criton #24917 üzenetére
Malaguti F10 (léghűtéses), 2000-es, tehát már a karburátoros modell. Használtan vettem, minden alkatrész eredeti a gumikat leszámítva. Nem tudom fojtás van-e benne, akkor elvileg 45-50 közt lenne szabad csak mennie, nem? Ez most sík terepen 80-nal megy, jobb úton 85-tel is, lejtős szakaszon 90 felett, de ez fölött nem mér az óra.
-
mkoch820
tag
Teljesen gyári állapotú robogónál mi a teljesítmény-növelés első lépése? Mit érdemes első körben cserélni? CDI-t, olyanra, ami nem korlátozza a fordulatszámot?
-
Utána olvasok mindkettőnek.
-
g@bo
nagyúr
-
válasz
runner 125 #24901 üzenetére
Tehát 25k körül van a kettő + kell 2 pár fékbetét is, ami kb 5k. Lehet, hogy elcipelem a motort egy team-hez, eléggé pörgős kis csapat, tudnak pár dolgot. Melóban egyik kolléga fiának ők vették kezelésbe a 125-ös gépét. Beajánl aztán ha igen talán elcipelem oda. Fel vannak szerelve teljesítménymérő paddal többek között, komoly kis műhelyük van. Festést is vállalnak magas szinten, lényegében bármit ahogy olvasom. Nekem csak fazonigazítás kell majd motorikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W