- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kkrisi #22192 üzenetére
Én 270-300k alatt nem találtam épkézláb, egy motorból álló, 2005/6 utáni, valós éjvárú, gyári festésű és nem össze-vissza tekert km órás Yamaha Aerox/MBK Nitro típusú motort. De tovább jó keresgélést, mert 200k-ért csak tákoltat és újrafényezettet kapsz, hidd el, nem egy kereskedőről tudok, aki ilyesmivel foglalkozik. De ahogy az egyik illető mondaná: "A hülye gyerek úgy is megveszi, mert friss, Replica fényezés, csillog-villog, km-órát meg oda állítom ahová nem szégyellem és már apuci zsebéből ki is húzta a pénzt". Tehát én azt mondodm hogy lat keress ami lehet kicsit karcos, vagy karistos, sőt ez Aeroxnál szinte alap, de a fényezése megegyezik az évjáratával, bár nehéz lesz kiszűrni, mert annyi bontott ilyen gép van, hogy bármilyen alkarészt beszereznek hozzá. 3,5-4 litert benyeli, persze ha gyári, de ha már belenyúltak akkor ez igencsak tolódik felfelé.
#22194 dave93: Aki komolyan veszi, az meg is érdemli.
-
válasz
Tothgera30 #22190 üzenetére
b+ óvatosan az ilyen "viccekkel" ha kicsit nem figyelsz oda már komolyan is veszik
Criton: Persze, nem szabad tapasztalat nélkül nagymotorra ülni, de egy 125 4T azért nem egy lóerőbajnok. Arra viszont jó, hogy utazz vele 70-80km/h-t, előzés esetén meg 100km/h-t is tud menni. Ez még nem a veszélyes kategória, de ahogy te is mondtad félsz a kocsik között a fojtott 50essel, nem veszed fel a forgalom ritmusát és életveszélyesen előznek. Na ezért jó a nagyobb motor, persze 500as motorra öngyilkosság tapasztalat nélkül felülni.
-
jozsi252
veterán
válasz
golyani #22180 üzenetére
Köszi
Úgynézki hogy ez valamennyire beis vált neki.
SymbianOS: Azis lehetséges hogy amit mondasz hogy csak elvan porosodva, kitakarítjuk aztán meglátjuk hogy milyen lesz neki, de már olajtól jobblett, így valószinű hogy nincs mechanikai hiba hanem csak szimplán poros, kivan száradva.
Amúgy robogózást Aeroxal kezdtem amibe a gyáritól nagyobb henger volt, ez volt kb 3-4 évig nekem. 120 lehetett a vége neki, és iszonyatosan gyorsult. Értsd indulásnál kellett lefele nyomni ne emelkedjen fel. Nos ezzel nemvolt gond előzni, partnak felfele nagyobb sebességgel is nyugodtan előztem. Viszont ami most van 50ccm3-es motowell robi, amit épp árulok is a hirdetésbe, nah azzal nemnagyon merek előzni nagyobb sebességgel
Szóval mióta megvan ez nekem 2008óta énis azt vallom hogy életveszélyes menni ezzel, sajnos a gyáriaknak nincs valami jó gyorsulása. Pesten meg neis beszéljünk arról hogy vált a lámpa zöldre, elindulok és már dudálnak mögöttem hogy mit pöcsölök. Aeroxal természetesen nemvoltak ilyen gondok.
Illetve Aerox-ra szeretnék most visszatérni, persze ha csak sikerül eladnom
-
kkrisi
senior tag
válasz
Tothgera30 #22190 üzenetére
és egy használt szép állapotú, vízhűtéses 50ccm aerox mennyi körül érdemes nézni? 200k?
és mennyit eszik egy ilyen szépség? -
Valaki linkelne egy jó szíjat aeroxhoz? Lehetőleg Bp-n 6-7-3-13 kerben.
-
-
kkrisi
senior tag
Tudnátok mondani pár ajánlott típusú (márkájú) robogót, amikbe érdemes gondolkodni?
Itt gondolok arra, hogy vizeshűtése legyen, megbízható, talán sok helyen olvasom a Pigi blokkot, de az az igazság, hogy az Aerox-on kívül nem igen tudok megbízhatót. -
Criton
veterán
Azert a legtobb cikk eleg erdekes..."aki nem akar megpusztulni ne jarjon 50ccm robogoval".
En mint kezdo nem banom,hogy 50em van,szerintem nem szabad es nem is kene mindenkit 125re rogton felultetni,persze ez csak sajat velemeny.Kollegam most akar jogsit csinalni,eleteben nem ult motoron de robogon sem es mar egy 500ccm motoron gondolkozik...
Szerintem nagyon nem a robogo nem jo,hanem az autosok figyelmetlenek. -
Bati0501
őstag
A robogóknak mennyire árt,ha eláznak?Pl. ha az udvaron fér csak el és e miatt elázik,vagy mennyire öregíti,ha éjszaka is kint van?Gondolom egy rendes ponyva sokat segít.
És a Yamaha-n belül a bws sport (spy) mennyire számít/ott jó/magas szériának?Ezek az újak nekem egyáltalán nem tetszenek,azokkal a nagy lámpájukkal elől meg a "terep" gumijaikkal valahogy nem jönnek be.
És kb hány lóerős lehet,amit tegnap mutattam? -
válasz
runner 125 #22182 üzenetére
Nekem is ilyen, koszos.
-
Smani
senior tag
1hsz.
-
válasz
Kolondrum #22178 üzenetére
Köszi, hogy aggódsz értem, de nem ez volt a kérdés
Jöhet privátba is, ha itt nem akarod megírni, illetve félreértés ne essék én nem akarom tudni hol laksz, csak az utcanevet írd meg, ahol ez a brutál emelkedő van a szép kilátással. Ha egy nap ráveszem magam, hogy csináljak egy kisebb motoros túrát, akkor jóval többet szoktam menni, mint 80km... Ráadásul az enyém 125 4T, az azért már jobban megy, és remélem a fogyasztása is rendben lesz mostmár
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ismerősömnek olyan gondja lenne hogy a robogóján, a berúgókar olyan hogyha lassan tolja le a lábával akkor néha lentmarad és ha ráütsz 1-et akkor visszamegy. Viszont ha gyorsan rúgod be akkor semmi gond, visszamegy egyből. Igen tudom, gyorsan kell berúgni, na de szerintetek ez milyen hiba lehet? Lehet hogy csak bekell olajozni a variátornál valamit hogy jólegyen?
-
golyani
őstag
nah ma megitattam a kecskét
18803km
[link]
[link]képeket csak a hiteles fogyasztás számolás végett készítettem, ami majd következő tankoláskor számoltattatik.
más ha forgatom a hátsó kereket akkor a kihajtás mennyire lehet "zajos"? kihallok belőle valami szakaszos nagyon halk kattogás szerű hangot, mintha valami rúgó feszítene valami ami picit tud mozogni
ha lassan forgatom, . olajat 6000km-ként cserélem.
-
zsolt19900
őstag
gilera runner első felniből az első tengelycsapágyat, hogyan, miként lehet kiimádkozni?
mindkét csapágy bent van, ezért szól a kérdés, és az egyik oldalról a másikra nem lehet benyúlni a felniben lévő kis távtartó szerűség miatt
tippem nekem: hogy az egyiket valahogy kiráncigálom, a másikat a felszabadult helyről kiütöm, és akkor a kiráncigált darabjait pedig kiütöm az ellenkezőleg felszabadult helyről
vagy van erre célszerszám?
nem hullott szét az a csapágy amit kicserélnénk, azért is kérdezem, hogy mi erre a technika?
mert múltkor a csapágy kiesett, már szét volt darálódva úgy nem volt "gond" a kiszedésével
illetve még plusz kérdés: ha nagyon felüt úgymond az első telóm, hol és miként tudom pótolni után tölteni az olajat?
-
runner 125
nagyúr
válasz
killer1203 #22170 üzenetére
Szia,
Yamaha Jog elvileg, de dobj fel róla képeket, pláne a blokkrol.
-
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum #22166 üzenetére
Létezik olyan meredek emelkedő, ahol egy 50-essel nagyon nehéz,
ha nem lehetetlen lendület nélkül(!) felmenni. Mármint egy váltóssal:
ha azzal megálltál egy ilyenen, utána nem igen indulsz el (DT50).
De a mellékelt ábra szerint a CVT-t is meg tudja viccelni, ha többet
akarsz kivenni belőle, mint amennyit tud? GPS koordinátát dobsz?
Fura amúgy, mert nálunk is van egy "brutál meredek" szakasz, DE
még a 4T 50-es gép is fel bírt vinni, pedig nem vagyok kis darab. -
killer1203
senior tag
Sziasztok
Tegnap vásároltam egy MBK Forte tipusú robogót, de nem igazán tudom ez milyen tipus lehet
A blokkon Yamaha van, érdekelne hozzá pár alkatrész de nem igazán találok MBK Forte "néven" semmit... :/
-
válasz
Tothgera30 #22154 üzenetére
Köszi szépen, nem is tudtam hogy ilyen sok különbség van.
SymbianOS: Ez tényleg érdekes, mondj már egy címet, egy unalmas nyári napon komolyan megnézném hol van ilyen brutál emelkedő.
-
jelentem megállt a gép! Aki azt hiszi ezen a dombon egy 50es felmegy az téved! Valóban dolgozik a gép,de a vége az lett, hogy egyhelyben álltam max ha lököm magam akkor haladtam volna, az olaj lámpa úgy maradt és inkább leállítottam. A fejem a müszerfalra tapadt kb olyan meredek,majd ha lesz olaj újra nekimegyek. Igazából direkt lassítottam a kaptató elött,30ról lassult állóra. Utána amúgy csak 2.ra indult be,illetve a fékbetéteit mire lejöttem füstöltek. Akit érdekel a cím nézzen át ide! ! !
-
Bati0501
őstag
Tényleg nincsenek olyan miskolci robogósok,akiktől lehetne kérdezni-tanulni?Ha még kellene,akkor még vhova szívesen be is segítenék a "hatalmas" robogós tudásommal.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Criton #22162 üzenetére
Szvsz minden eguék értenek hozzá és tesztpaduk is van 50-es hengerrel 8.4 LE nem rossz teljesítmény.
Ahogy olvasom 95%-ba minarelli az egész blokk szal jók hozzá azok az alkatrészek úgy ahogy a 70-es malossi hengerszett is, szal meglehet ezt tuningolni elég szépen.
Kezd megváltozni a véleményem a márkáról.
-
latyak17
tag
Sziasztok!
Apám szeretne venni egy robogót 100.000Forintot szánna rá de én véleményem szerint toljuk fel 150.000-re a keretet. Tehát kritérium 150.000Ft körül legyen (persze alkuval együtt) és mindenképpen automataváltós legyen mivel túl sok tapasztalata nincsen.
Használat városba járás illetve munkába járás kb 20 km oda 20 km vissza.
Kéne egy nem kínai motor ami lehetőleg jó állapotban van!
Tudnátok esetleg segíteni, hogy milyen legyen?Köszi!
-
Criton
veterán
Most pár nap robogózás utan elmondhatom,hogy fojtassal eletveszely a varosban kozlekedni...
50es tablanal en annyival is tudok menni max,de az autosok szerintem laza 70el huznak el mellettem.olyan gyorsan es kozel mennek,hogy majdnem magaval rant...
Persze az sem tetszik nekik,hogy a nagyon rossz minosegu uton meg villamossinen nem 100al megyek at hanem max 40el.
Holnap tuti meg jobb lesz,mindenki visszajon a hosszuhetvegerol... -
válasz
dave93 #22152 üzenetére
Szerintem itt látszik minden.
Tehát az első idom más, műszerfal más (itt fordulatszámmérő és sebességmérő van, utóbbi 120km/h-is skálázva, vízhőfok mérő nincs), kipufogó nagyobb/öblösebb, levegős 100-as Mina blokk, dekli más, hátul dobfék van, karburátor nagyobb. Talán az első fényszóróba erősebb égő van, de erre nem tenném fel egyik testrészem sem. Röviden hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
kkrisi
senior tag
válasz
Tothgera30 #22150 üzenetére
De igen, csak mivel az autók vízhűtésűek, ugye én automatikusan abban gondolkodom ezért kérdeztem meg, hogy tényleg így van robogóknál. És mivel a robogómnak automata a szivatója, általában manuális szokott lenni a motorokon tudomásom szerint.
Meg az én robogómnál tényleg már nem lehet tudni semmit, mert suzuki, spanyol összeszerelésű és ki tudja mit tettek vele
A másik, meg hogy most kezdtem még csak úgymond a "szakmai részt" a suliba, de ott kb annyit tanítanak, hogy tisztába legyél hogy mi az az autó....Szakmailag semmit nem tanítanak! Ne haragudjatok, ha valamit még én is megkérdezek, nem tudhatok még magamtól mindent következtetni próbálok.
-
válasz
kkrisi #22149 üzenetére
Általában igaz, mivel egy vizesből nagyobb teljesítmény hozható ki, illetve huzamosabb ideig bírja a terhelést, mint egy ugyan olyan lökettérfogatú levegőhűtéses motor. Mert az automata szívató miatt többet kap. De nem te tanulsz autószerelőnek, vagy valami ilyesmi rémlik?
-
kkrisi
senior tag
a vízhűtéses vasak jobban mennek mint a léghűtéses?
Ez általánosságba véve igaz? Mert az én robogóm léghűtéses és nála is úgy van hogy ameddig hideg a motor, jobban megy, ha már meleg, akkor kicsit lomhább...Nem tudom hogy írjam le másképp, szerintem értitek -
golyani
őstag
válasz
Kolondrum #22146 üzenetére
passz. nekem eddig vízpumpa felújító szett kellett az 4k körül volt postával.
most féktárcsákat és betéteket veszek (meg egy halogén izzót kipróbálás végett hátha jó valamire) ez egy 25 környékére számítható. én egüről szereztem be ezeket.
görgőt és szíjat anno a helyi motorosboltban vettem RMS-t pár ezresért.
ja most látom h az nem 15,37 hanem 15,7 csak elírtam -
Bling95
őstag
gyors kérdés és lehet volt már:
a 100-as roxon mennyire látszik hogy nem 50-es?
-
válasz
Kolondrum #22140 üzenetére
Megvan ami csilingel, nem csak hallani látni is amikor lassul a fordulat mert rezonál. Gáz nem gáz nem tudom mi az a nagy fogaskerék hátul.
De benyúlva oda van egy pici holtjátéka.
10 perc és felmegyU.I.: Hideg a motor 1 perce járt a vidi alatt.
Smani! Mert a kapott is ugyan ilyen vastag-széles, sztem az sem új! Ha valaki megmondja mi a gyári szélessége rögtön ki fog derülni a kapott régi vagy új. A szíj fekete pora amúgy fellelhető a deklin amit le kellett ugye venni.
-
A kérdésem az, hogy mi csilingel mint a karácsonyi csnegettyűűűűűű! Indítás előtt is elő tudom hozni kézzel forgatva, a vidin hallani, de menet közben főleg amikor lassul a motor jobban hallani, de akkor sem mindig, ez utóbbit a vidi végén nem hallani úgymond. [link]
A szíjat is megnéztem, olyan 15,9 - 15,8 széles. 15,7 a cserehatár, tehát közel a csere, gyárilag ez milyen széles amúgy? Mert a másik amit kaptam csontra ugyan ilyen minden adatban. Mennyi egy szíj rá? És hol? Ez az utolsó dolog ami belefér még az évben benzinen kívül. Olaj-esetleg gyertya mert az is gyári, meg a szíj. Minden másnak ki kell húznia az évet ha törik ha szakad. Van rá esély?
-
runner 125
nagyúr
válasz
GrandeP #22136 üzenetére
Felrántottam magam rajta , mivel azt soha nem viseltem el, amikor valaki alátámasztott érvek nélkül dobálózik baromságokkal, mert zöldfülűként csak azt szűri le, h az már pedig mennyire szép, jó áron, ráaádsul nem dohányzó a tulaja is.
Hajlandó vagyok elismerni, ha baromságot írok, vagy éppen jogtalanul (de ez kizárt) fikázok valamit, csak könyörgöm legyen megindokolva.
Érvek nélkül mindenki tud csomót keresni a kákán. -
válasz
runner 125 #22135 üzenetére
Így van. Illetve az is köztudott, hogy a nepperek többsége (ennek a motornak a tulaja is nepper) vagy rengeteg km-t futott, vagy sérült motorokat hoz be, mert azon van haszon.
Ha valami újra lett fényezve 1-2 évesen az 99% hogy sérült volt... Csodák nincsenek. Ezt majd megtapasztalod (GrandeP) ha megnézel élőben is pár motort, sajnos ami olcsó az szar, nincs mese.
Egyébként agyf@szt kapok az ilyentől, hogy 1 éves a motor "mintha a szalonból tolnád ki" és arra nem képes, hogy pótolja a hiányzó tükröt... Na meg nézzétek meg milyen egészségesen áll a jobb oldali fékkar, "mintha a szalonból tolnád ki"Lehet most úgy tűnik, hogy ezek rossz indulatú írások, de hidd el majd ha már pár évet foglalkozol robogókkal, ha megnézel egyet-kettőt meg ha majd megveszed a csili-vilit és megszívod (velem is megtörtént) rájössz hogy sajnos ez az igazság
-
GrandeP
addikt
válasz
runner 125 #22135 üzenetére
Rendben , túl tárgyaltuk...
-
runner 125
nagyúr
válasz
GrandeP #22130 üzenetére
Visszakanyarodva az előző hsz.-odra: 200.000Ft-ért hol kapsz _autót_? Azért hulladékot kapsz, nem autót.
"de még nem olvastam itt olyat, h ez, az amaz, jó lett volna... tehát eddig 99%ban mindet lesavazta valaki..."
Te komolyan ennyire noob vagy? Ne csessz már fel.
Akkor a mostani Derbi-vel kapcsolatban mi a stájsz'? A múltkori Jog RR-rel és a németországi PureJet-tel mi van? ..és az első hsz robogói? Mind ajánlott és szép példány.E kapcsán tőlem ez hangzott el:
"Eleve nem gyári a színe, ebből fakadóan 80%-ban sérült volt.
A szöveg alapján meg nagyon nagyon gyorsan el akarja adni, tele is van ellentmondásokkal az írás.
"800 ezred" - jó, ha van 5 kiló újonnan
"brutál hanggal.." - gyári fojtás sincs eltávolitva.
"motorjamég járatós" - 9300km
..és a gumit sem hiszem, h 9000 alatt le lehet rúgni egy 50-esről. De legyen."1 éves robogót mi a rákért fújunk újra? Mert túltengünk anyagilag és van kedvünk ráverni még 30k-t meg 10-et dzsecckiülésre' ? Ugyanmár.
Az ellentmondásokat meg remélem nem kell kifejteni.
Tényleg ne haragudj, h egy több sebből bűzlő hirdetésre nem mondjuk azt h; pajti báhzeee, ez az év robogó vétele!!!Nem beszélve arról, h - ha, állításod szerint autókkal "foglalkozol" - illene tudnod a magyar autó - motor piac szépségeiről, a hirdetésben elhangzott nagyításokról, szépítésekről és a valóságban tapasztalt nem kicsit lehangoló tényekről!
Persut idézve:
"A hirdetések szóhasználatai: egyedi megjelenés - idomok szarrá voltak törve legalább egyszer. Pályán nem volt soha - sportmotor esetében 80 százalékban hazugság.."
-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30 #22132 üzenetére
Ez szerintem is rendben van
Bár ez a fényezés nem jön be vhogy, de egy ilyen robogónál nem ez az elsődleges szempont
-
GrandeP
addikt
válasz
dave93 #22129 üzenetére
Igazából ezen akadtam ki, a szöveget leszámítva teljesen korrekt...
És hozzáteszem full laikus vagyok, eddig kizárólag autókkal foglalkoztam, szervizeltem, most tértem át a robogóra... de még nem olvastam itt olyat, h ez, az amaz, jó lett volna... tehát eddig 99%ban mindet lesavazta valaki...
Nem mellesleg képről nem tudja meg mondani senki sem, h milyen jó vagy rossz motorikus állapotban van-e... kivéve ha darabokban van, vagy benne fészkel a medvedisznóember...
-
válasz
GrandeP #22116 üzenetére
Igen, pont ez a lényeg. "Baromi jól néz ki" és mégis szar. Na ez az amiért ide jönnek segítséget kérni. Sajnos az itthon eladó robogók többségének vissza van tekerve a km órája, fiatalabbnak van hirdetve, mint ami a valós évjárata és némi cicomázás után kifogástalan állapotúnak van hirdetve. Ugyanakkor az is elmondható, hogy a vevők többségét ilyen módszerekkel tökéletesen meg lehet vezetni. Pont úgy, mint téged. Km óra állás és fényezés minősége alapján vennél motort. Ami itt le lett fikázva, az jogosan lett lefikázva képek alapján. Motorikusan meg senki sem lát bele, el kell menni kipróbálni, de sokat meg lehet mondani egy hirdetésből.
Illetve hidd el, amikor már 20 motort elmész megnézni amit meg szeretnél venni, és mindre ráhánysz, vagy szép szép, de félre húz, szar ez, szar az, akkor megérted, hogy miért jönnek ezek a bizonyos tanácsok. Sajnos ez a magyar valóság.SymbianOS: Nekem a riasztónál nagyobb biztonság érzetet adna egy lánc. Nincs tökéletes védelem, de ahogy mondtad felrakják egy teherautóra és csá. Talán ha valami normálisabb lánccal van lekötve, kicsit nehezebb dolguk van.
-
Telda
addikt
Ez a tuti gép
-
busman
veterán
válasz
Tothgera30 #22126 üzenetére
Naa...ne vedd el a kedvem!
-
-
busman
veterán
Ez mennyit segíthet a hűtésemen?
-
GrandeP
addikt
válasz
runner 125 #22102 üzenetére
Értem de pl csomó 50-es robira, ami autó árában van, és télleg baromi jól néz ki az állapota, rámondjátok h ilyen sz@r, meg olyan szar... nyilván te mint hozzáértő látod h télleg, én meg mint laikus azt látom h orrbaszájba megy a fikázás...
Igazából a szmájlit azért raktam, mert h ércelődés... szaal, nem kell besértődni!
-
Telda
addikt
válasz
runner 125 #22114 üzenetére
Én is a kuplungra gondoltam, csak onnan vettem hogy variátor lefogó lehet, hogy a srác a görgők cseréjéről irt mikor ezt a képet linkelte.
-
runner 125
nagyúr
..én ezt inkább kuplungharang lefogónak nézem, de ki tudja. Mindenesetre ezzel sokkal nehezebb megfogni a variót, mert a külsőtárcsáról a szíj hamar lecsúszik, és faxán le lehet nyúzni vele a kezet.
mod.
Kulcsos témára: olaszok e téren jót alkottak. Egy kulcs nyit mindent. Gyújtás a tank egy helyről nyílik/aktiválódik, az ülés meg oldalról, de indítók kulccsal az is.
-
Telda
addikt
Micsoda kütyü. Ezzel fogná le a variátort? Csak mert ott vannak a görgők is.
-
Riasztókkal hogyan álltok? Ki mivel zárja a gépet? Mert valljuk be egy kisebb robogót nem is feltétlen kell elgurítani, elég ha két ember megfogja és bedobja egy furgonba. 97 kiló benzin nélkül nem sok.
Gondoltam már több dologra is. Első az a kis doboz ami mozgás hatására riaszt. [link] A lácokat nem tartom sokra mert pár másodperc és levágják. A gerinclakat sem valami tartós dolog ha rákészülnek. -
Kulcsot hol másolnak nekem? Egy tök átlagos kulcsmásolóban esetleg? Mert 1db van a gyújtáshoz + 2db a tankhoz meg az akku feletti rekeszhez.
-
Telda
addikt
válasz
runner 125 #22103 üzenetére
Értem, köszönöm
.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #22102 üzenetére
..kicsúsztam.
Ráadásul elől nagyon frankó Paioli villa van, úgyhogy a futóműre biztosan nem lehet panasz.
mod.
Gondoltam felnézek hahu-ra, mi a kínálat ezekből.
A fentebb linkelt volt az első. Ő Piaggio blokkot ír, ami nagyon kecsegtető, pláne ennyi pénzért.Illetve, most nézem a fentebbi képeket, víztérburkolatból következtetve tényleg Piaggio blokk lesz ez. Akkor viszont jól járhatsz vele.
-
runner 125
nagyúr
válasz
GrandeP #22098 üzenetére
Nem kell az irónia.
Másodsorban meg szívesen átadom a _segítés_ lehetőségét neked, és lehet vinni a topikot.Alaptalanul, jogtalanul, soha nem volt fikázva egyetetlen egy robogó sem. Ez meg nem a bólogatós kutya topik, ahova, ha belinkeli valaki a konténeres kotlákat, s buksit simogatva nyugtázzuk, h mennyire jó vételek.
Harmadsorban az irományunk nem szentírás. Tanácsot, véleményt írunk az adott példányról, ami az esetek 80%-ban egybefüggő. Innentől fogva a 'hozzáértő' user eldönti, h jó tanácsot kapott-e, vagy nem.Arról meg pláne nem tehetünk, h sajnos Mo.-n ilyen a motor piac - és tapasztalatlan, rutintalan, 'leszarom' a vevőközönség, így az esetek 80%-ban szart linkelnek.
A már párszor említett szólás továbbra is él, s igaz; Amíg szar van, veréb is.mod.
Telda
Ezen típusú GP1-eket még spanyolban rakták össze, azokban 100%-ig Morini blokk van, ami továbbra sem a legjobb konstrukció.
Itt van egy kis írás róla, e szerint 2004-es, ami elég korrekt.
Viszont tudomásom szerint később - így akár a 2004 is elképzelhető - került ezekbe is Piaggio blokk, noh akkor viszont jó vétel lehet. Kellene a blokk feléről is fotó, mert így nehéz megállapítani, de nagy az esélye, h Pigis
Fotóról ítélve egyébként tényleg egyben van, nincs lelalkva, ha Piaggio blokkos az idomokon (törés esetén) más hátránya nem nagyon lesz. -
runner 125
nagyúr
Ez elég durva.
Sajnos ez az, amit nem tudsz kivédeni, akármilyen motoros is vagy. Nem is tudom az ilyen helyzeteken mi segíthetne.
Annó még motoros topikban elmélkedtünk egy sort, én akkor vetettem fel, h komolyan, szeritem hasonló helyzetben nem lenne hülyeség valami katapult féle holmi.
Lehet meseszerű, de ilyen szituációban semmit nem fog a légzsákos ruha, ellenben ha egy 3-4 méteres magasra az ütközés pillannatában feldobná a motorosokat ez a rendszer, majd ott aktiválódna a ruhából egy légzsák(léggömb), ami a földre érkezéskor nyeli el az erőket, szerintem nem kicsit nőne a túlélési arány - pláne egy ilyen frontális ütközésben, ahol a test védtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest