- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
golyani #23118 üzenetére
Tegnap elmondták nekem, hogy a fojtás nem a bejáratási idő miatt van bent, hanem a jogszabályok miatt. Fojtás alatt ugyan úgy meglehet akasztani a motort mint fojtás nélkül.
Sokan már 0km-nél kiszedetik a fojtást.
SzlobiG : Egyébként ez a fojtás dolog most megint nem tudom hogy jött ide
Ahogy tegnap megtudtam, 1000nél meg fojtás kivétele után is cserélni kell, ha 0km-es a motor és akkor van a fojtás kivéve akkor ez persze nincs.
Elvileg fojtás kivétele után más olajat raknak bele.
Nekem a "bejáratás" után csere olaj kell, az üzlet itt 500-800km mondott , szóval akkor új olaj. De mivel nekem nem 0-as és azért már mentem vele, és az 500is megvan kb vagy megvan , így amit a bolt adott az most kuka, és új olajat kap.
De viszont 100km-ént egyenletesen terheljem a motort. Tegyük fel 500kmnél 50km/h legyen a max, néha pár méter nyelezés belefér. 600km/h nál 55 max 60is lehet 800utána meg ami a csövön kifér, és akkor 1000 szerviznél megint ellenőrzik a dolgokat, ami csak pár perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ráfizetéssel - Bontatlan Nintendo Switch 2 (Mind két verzió szóba jöhet)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged