- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Criton #23685 üzenetére
Lassan kezdelek érteni, hogy ez valóban szar. Mondhatni jól belenyúltál....
Más: Ma először pesten közlekedtem, semmiféle gondot nem okozott a forgalommal mozogni, pirostól elindulni. Le is adtam a motort, rendesnek tűnt a fazon, el is vitte gyorsan egy körre, azonnal leszűrt dolgokat róla, mondott pár tippet a bajáról, de majd hívnak ha darabokba szedték. Ki kell emelnem, hogy feltűnően jó állapotúnak találta a motort, rég látott olyan aeroxot aminek nem voltak kisebb nagyobb hézagok az idomjainál, rángatta húzta nyomkodta, ez egyben van.
Lehet, hogy kap új fékpofákat is mert pl a hátsó katasztrófa. Bízom benne nem találnak nagy lappangó hibát.
Csinált olyat, hogy állóra fékezte az első kereket és húzott egy max gázt, hol elkezdett húzni és tolta a motort és ami a baj, hogy volt, hogy nem pörgött föl a motor csak alacsony fordulaton erőlködött. Eldönthetem mit akarok, gyorsuljon vagy nagy legyen a végsebessége. Mondom neki a jelenlegi állapotot hagyjuk meg a hibák nélkül. -
barack1997
senior tag
válasz
Criton #23685 üzenetére
Aszta ,hogy zörög.. Lehet,hogy laza a kipuff, vagy tűgörgő. Ha az utóbbi add el minél előbb..Nem érdemes nagyon megcsinálni, mert sokba kerül, ha nem te csinálod, meg mivel chinarelli blokkos, egy kis idő után újra zörögni fog. Osztálytársamnak 2k km-nél kezdett el zörögni.
-
LA1703
tag
válasz
Criton #23685 üzenetére
A helyedben azért én még próbálkoznék egy görgő szettel, nem egy nagy összeg és sokat tud ám segíteni a problémádon. Nem mellékesen nem is nagy meló cserélni őket, egy kis bátorsággal még otthon is megtudod csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest