- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
cellpeti #7332 üzenetére
Mér mondod azt hogy kötekedem?? Én sem sz@rom a pénzt hidd el, és bizony nekem is meg kell gondolnom mire költök mert a jelenlegi rokkant nyugdíj nem sok mindenre elég. A másik én is kipróbáltam már elég sok routert és ez idáig ez vált be, és nem csak azért vettem ezt mert nekem olyan sok pénzem van hanem azért is mert többen is ezt javasolták itt a fórumon azok után hogy több router is kihasalt nálam és vihettem vissza mert nem ment rendesen.
Egyébként a számítógép konfigurációd pont az ellenkezőjét mutatja a pénz sz@rásodrol...A személyeskedést meg bizony felejtsd el mert itt azt senki nem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest