Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26276) LamaCube válasza procam222 (#26274) üzenetére


LamaCube
addikt

Szia!
Ha megfelelő a nyomtatási minőség, akkor felesleges bolygatni szerintem.
A hőmérsékleteket mivel mérted? 5-6 órás nyomtatás után mást fog mutatni, de szerintem akkor sem lesz 60C°-nál több, de én csak jövőhéten tudok rámérni.
Én a műanyag extrudert alura cseréltem, mert sokan panaszkodtak rá, hogy a műanyag eltörik előbb-utóbb. A bed rugókat cserélem majd, ha megérkeznek.
A BL-touch-ra nem tudok válaszolni. :N
Az üveget sima szappanos vízzel takarítom és szárazra törlöm. nyomtatás előtt csak leportalanítom. Kézzel ne nyúlj hozzá, mert a zsír nem tesz jót a tapadásnak. Én a 3 hét alatt, amióta van nyomtatóm csak egyszer takarítottam és azóta is jól tapad minden. /PLA-PETG/
Ezen az oldalon [link] rengeteg modellt találsz. Persze, ha egyedileg akarsz tervezni, mert persze ez is lényeges én a Sketchup programmal tervezem a modellt és a Cura-val szeletelek.
A filamenteknek a különböző színek miatt lehetnek más beállításai. ezt sajnos ki kell tapasztalni, mint minden mást. :K Még annyit, hogy a gyári sd kártyát én lecseréltem egy 10 classos Sandiskre. Sokszor kihagyásokat okozhat a gyári sd kártya. Ezt más fórumokon olvastam.
Mondjuk én is csak 3 hete foglalkozom vagyis tanulom a 3D nyomtatást.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.