Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
A sztori nagyjabol: megdoglott az ac66u b1-es 3.5 eves routerem, amit nagyon szerettem , es most ehelyett keresek masikat. Ami fontos, 100 ( tehat Szaz! Nem eliras) megas nethez kell, torrent letoltes neha menne, ill stremelni a filmeket a smart.tv-re. Ami meg fontos, hogy a menuje magyar nyelvu legyen , es a legfontosabb mokolgatas nelkul tudjon torrentezni.
Vettem 1 Asus ax1800u-t ajánlásra, de pont arra nem jó, amire vettem, mert lehalt állandoan a dm-tol, meg feltelepiteni se tudtam a hddre, mert telepítés közben halt le allandoan! Emiatt visszakuldtem ....
Az biztos, hogy asus kell, de melyik az amit nem kell megint visszakuldeni, es tuti.megy rajta a dm? Vagy vegyek inkabb megint 1 ac66u-t hasznaltan?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX