Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikk2000

őstag

válasz kpityu2 #95558 üzenetére

Írtam hogy AX-hez AX-et támogató kliensek is kellenek. Nálad esetleg a mobilt leszámítva semmi sem tud AX-et. Az okoskonnektor max n-et tud. A bébiőr se tud n-nél többet szerintem (kivéve ha valami 4k-s szuper valamit vettél). Az "alsókategóriás" böngészős PC vagy lanon csatlakozik vagy max "n"-es. Persze semmi akadálya hogy megvedd a létező legdrágább eszközt, de akkor minek kérdezel itt? :)

Szerintem:

1. Külső firmware a régi routeredre (nem az én ötletem volt) hátha tudja a multi ssid-t is (izolált guest network). Semmit nem veszíthetsz ha az eszközt ki is nyírod mert valami balul sül el az fw felrakása során mert úgyse használod, piaci értéke meg 1-2e ft.

2. AC TP-Link 1200 amit ajánlottam, olyan 4-5 ezer hardver aprón

3. Ha minden áron új és drága router szeretnél akkor megveszel egy szép új drágát. Van 100 ezerért is router csak szólok. Vannak mesh rendszerek is szintén jó drágán.

4. Írtam hogy tendát ne vegyél, erre megint felsorolod a két potenciális között a tendát. Lehetséges hogy az a légi bejövő hálózatodra valamiért érzékeny, és a szoftver valamennyire közös ezeknek, tehát drágább változatú routernél is okozhat ez gondot ugyanúgy (mégha nyilván a chipsete teljesen más).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés