- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
kpityu2 #95558 üzenetére
Írtam hogy AX-hez AX-et támogató kliensek is kellenek. Nálad esetleg a mobilt leszámítva semmi sem tud AX-et. Az okoskonnektor max n-et tud. A bébiőr se tud n-nél többet szerintem (kivéve ha valami 4k-s szuper valamit vettél). Az "alsókategóriás" böngészős PC vagy lanon csatlakozik vagy max "n"-es. Persze semmi akadálya hogy megvedd a létező legdrágább eszközt, de akkor minek kérdezel itt?
Szerintem:
1. Külső firmware a régi routeredre (nem az én ötletem volt) hátha tudja a multi ssid-t is (izolált guest network). Semmit nem veszíthetsz ha az eszközt ki is nyírod mert valami balul sül el az fw felrakása során mert úgyse használod, piaci értéke meg 1-2e ft.
2. AC TP-Link 1200 amit ajánlottam, olyan 4-5 ezer hardver aprón
3. Ha minden áron új és drága router szeretnél akkor megveszel egy szép új drágát. Van 100 ezerért is router csak szólok. Vannak mesh rendszerek is szintén jó drágán.
4. Írtam hogy tendát ne vegyél, erre megint felsorolod a két potenciális között a tendát. Lehetséges hogy az a légi bejövő hálózatodra valamiért érzékeny, és a szoftver valamennyire közös ezeknek, tehát drágább változatú routernél is okozhat ez gondot ugyanúgy (mégha nyilván a chipsete teljesen más).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest