- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok,
régi (szolgáltatói) router mögé szeretnénk tenni egy sajátot.
Előre venném a legfontosabb szempontot. Ennek oltárán lenne szükség egy eszközre vagy gyártóra, ami ajánlható ennek megfelelően:
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?
Lehetőleg minél hosszabb szoftveres support, biztonsági frissítésekkel. Ha lehet, minél több lehetőséggel a beállítások finomhangolására is. Nem tudom az eddigi gyártói hozzáállás alapján melyik gyártó elég megbízható ilyen téren perpill. Mikrotikról hallottam ilyen téren egészen jókat, de ahhoz fejben is kéne még némi extra..Ha falra szerelhető vagy LED ki-be kapcsolható az plusz.
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
3-4 eszköz van, de egyidejűleg kevesebb eszköz használná, amennyire csak lehet vezetékesen.Milyen környezet?
Vagy 3-4 fal, beton, amelyeken, ha átvisz a wifi, az remek, de a mostani sem igazán acélos ilyen szempontból és tudunk vele létezni. Alapvetően nem annyira kritikus, ahogy fentebb említettem, a legfontosabb szempont a szoftveres support, biztonsági frissítések elérhetősége minlél hosszabb távon.Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Papíron gigabit, de nem használjuk ki.Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
Elsőre azt mondanám 30-40 körül, de a support fontos, ennek érdekében érdemi kompromisszumot árban feljebb menve hajlandó vagyok tenni.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest