- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Gubek-Einste #89554 üzenetére
A wifi távolsága annyira nem lényeges mert van a házba egy AP így azzal le van fedve az egész ház, szóval jól el van osztva a router illetve ap helye.
A hálózatra rá van kötve 2 pc illetve egy Synology NAS. Ezek úgymond a fő fogyasztók. Illetve sok kisebb dolog van ami miatt egy switch is össze van kötve a routerral. Ilyen a Philips Hue világítás, akkor TV is kábelen kapja a netet, AP is rá van kötve.
A beszerzésre nagyjából 50-60 környékére gondoltam maximum. Azért is mondtam hogy egy szintet szeretnék feljebb lépni az Archer C9-től.
Igény igazából annyi legyen hogy stabil és megbízható legyen. Egyedi fw telepítésével én nem szeretnék foglalkozni.Először egy Asus RT-AX58U-t néztem ki, aztán Asus RT-AX68U-t. Egyik a keret alatt van másik a keret fölött picivel. A C9 után egy AX58U is előrelépés lenne?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest