Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-11 13:42:24

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89039) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Az MR70X Kertes házban egy nagy rakás SZR! Itt tartunk? Komolyan? Alig megyek el a routertől és ugrál, hogy min lógjon és többet vagyok mobnetre mint wifin? Arról nrm is beszélve, hogy alig van net a kertben. Még tán megy a levesbe és jön vissza a Xiaomi, igaz az csak 100-as WAN, közben meg 300-as a net.
Beallok az autóval ami alig 16m-20m-re van a routertől és percekkel később is csak agyal , hogy feljöjjön e wifire. Autó csatlakozás ON mégis nem csinál vele semmit. Hát rájöttem, a gyér wifi miatt ilyen, mert kint az 5G kb halott, de nem egyértelműen jó a 2.4. Ha meg el is dőlt neki gyakran eldobja és hol sima 2.4 hol 2.4/5G-t ír. Röviden: Ha csak 2.4-et szór akkor használható szinten marad minden, de minek ha a régi Xiaomi is jobbat szór? A bejövő 300-as net a nappalin kívül sehol nem jön jól, sztem meg többet ér hogy a saját portámon stabil net legyen. Órákat bszt a rezet mire minden okos cucc át lett ide tanítva totál feleslegesen. A reset gombok a ház gerince alatt szerelő dobozban csücsül.

Létezik egyáltalán olyan router ami lefed kb 800nm2-es telket ha kb középen van a routert? Ráadásul nem is lent, hanem ablakban.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.