Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz Soma01 #86928 üzenetére

Nagyon szívesen.

Alapjáraton az AC66U B1 helyett "szó nélkül" ajánlanám az AC65P -t (26K HUF) ebben a kategórában. Azonban a AC65P nem tud AiMesh -t (ami Neked kell) - cserében mehet rá CFW (akinek ez számít) ...

Namost az eggyel feljebbi kategóriában (AiMesh -tudó 5GHz -en 3x3 -as rádióval rendelkező) a AC66U B1 mellett ott van pl. az AC67U is. Azonban hogy is néznek ki az árak?

- AC66U B1: [link] - 2*33K HUF
    - AC66U B1 (2 Pack): [link] - 70K HUF
    - AC67U (2 Pack): [link] - 70K HUF felett

Hogy fájdítsam a szívedet még decemberben a AC66U B1 (2 Pack) 45K HUF volt, a AC67U (2 Pack) pedig 52K HUF ... Még ezen decemberi árak is azt jelentik, hogy a 2*AC57U v3 -hoz viszonyítva több, mint másfélszeres szorzónál járunk (!!) ... A mostani árakkal számolva viszont megvan a kétszeres szorzó is ...

A korábbi írásod alapján mihez is kellene? Néhány mobileszközhöz (amik mindegyike legfeljebb 5 GHz -en 2x2 -esek HT160 nélkül) ... Simán nem éri meg a kétszeres szorzót a Te esetedben az AiMesh képes routerek között az 5 GHz -en 3x3 felára.

Ugye azon hsz -emben, melyre válaszoltál írtam, hogy ezen alternatívák árait tekintve már egy olyan ártartományba merészkedünk, ahol esetleg már az AX -es alternatívák is "látótávolságba" kerülnek. Ilyen lehet például pár ezressel drágábban a 2*AX56U, mely újabb modell, AX -es és erősebb SOC stb ... Ezekről olvasd el esetleg Intelligencs véleményét, melyet pont előtted írt (#86923) ...

A sok eszköz meg a legalább az 5 GHz -en 3x3 -as WiFi -vel bíró laptopok tömkelege az más tészta lenne. Ugyanakkor erről továbbra sincs szó, ha jól értem ...

@Maxxy, #86922

Ezzel a kérdéssel arra próbáltam utalni, hogy mik a távlati terveid? A szolgáltatói router lássa el továbbra is a router feladatokat is és csak a WiFi -t szeretnénk javítani és némi plussz LAN portokhoz jutni - avagy szeretnéd (illetve van-e lehetőség), hogy a router feladatokat is saját eszköz vegye át?

@Intelligencs, #86923

Nagyon szívesen. Örülök, hogy bevált a hálózatod fejlesztésére vonatkozó elképzeléseid.

Új hozzászólás Aktív témák