Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Sajnos ahova költöztem nincs normális vezetékes internet szolgáltató.
Ezért már kb 1 éve 4G-t használok erre a Telenortól. Ezzel sincs semmi gond azt kivéve, hogy Huawei B525-ös router-t használok (jól hasit), de ezt szeretném cserélni.Jelenleg van egy Asus AC56U routerem, de nem tudom használni a b525-ös bridge mód hiánya miatt (tudom vannak rá próbálkozások én még normális megoldást nem láttam, ami működik most a lengyel firmware van rajta)
Jelenleg a MikroTik vonalán nézelődöm:
- LHG LTE6 kit Ez esetében, mögé kötném az Asus-om, de itt nem értem, hogy LET 6-al rendelkezik ellenben az RJ45-ös csatolója csak 10/100-as valamit benézek?
- wAP ac LTE6 kit vagy ez az egy eszköz szolgál ki teljesen és tud mindent.A házban van több 5-6 db telefon/notebook és pár esp8266 és esp32-es is (kb ~10), terheltnek nem mondanám. Szerintem ezek a kategóriájú router-ek röhögve kiszolgálják.
Bármilyen más tapasztalatot szívesen fogadok. Köszönöm előre is a segítséget!
Mikrotik-el bevallom még nem volt dolgom, de valahol ezt is el kell kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OTP Bank topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő