- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Tavasszal úgy néz ki költözés lesz falura, így elkezdtem végiggondolni az informatikai rendszert, de elég hamar elakadtam, mert elég speckó tulajdonságokra van szükség esetemben, illetve eléggé vakon vagyok a hálózatokkal.
Az internetet a HWR fogja szolgáltatni, optikai 500-as net (NET500).
Lesz két vendégszoba ami távol lesz a routertől, a mi életterünk szintén távol lesz, vastagok a falak is, ezért összesen 3 db power on lan wifi erősítő dóm kerül felszerelésre, tehát fontos, hogy el tudja látni LAN-on keresztül árammal az erősítőket.Továbbá lesz még rákötve egy NAS is biztosan. Tehát minimum 4-5 darab LAN kábel menne majd rá, plusz a bejövő net kábele ugyebár, illetve a saját asztali gépem stb. Lesz nyomtató is a hálózaton és ez valószínüleg ott lesz majd a router körül, szóval kezelnie kellene majd azt is.
Fontos még, hogy gyakran kompetitív játékokkal játszom, ezért a késleltetés és a saját részre használt sávszélesség nem szenvedhet csorbát, tehát pl. lehessen azt megcsinálni, hogy a sávszélesség pl. 90%-át mi kapjuk, a fennmaradót pedig a vendég hozzáféréssel rendelkezők kapják.
Én az Asusokat néztem első körben, de nem igazán tudom, hogy melyik lenne a legjobb vétel erre a célra, de majd Ti megmondjátok
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mazda topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest