- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nferi1
tag
Sziasztok!
Tegnap egy kicsit teszteltem a Netgear R7000-es routertemet (még nem jött meg az AC68U) és arra jutottam, hogy működik benne a HW NAT, és képes a gigás netet routolni.
[link]De nem PPPOE-val. Bekötöttem 2. routerként a ZTE "csoda" mögé és hozta az elvárható sebességet 900Mbps-t, de ekkor sem az R7000 volt a szűk keresztmetszet. (mivel nélküle is ilyen sebességet mértem)
Viszont ha "fő" routerként akartam használni, PPPOE-val, akkor a sokak által jelzett 500-550 Mbps volt a maximuma.
Tehát szerintem ez szoftveres probléma, amire nálam jelenleg egyik firmware sem jelet megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest