- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupine
csendes tag
Köszönöm, utánanézek.
A blogot is átolvasom. Pont azt írtam egyébként, hogy nem gond, ha nem a legolcsóbb.
Csak nem igazán volt még dolgom jobbfajta routerekkel, az alap 5-10 K-sok meg nem tudnak sok mindent.
A "nagy file- ok letöltésének korlátozása" dolgot én úgy tapasztaltam meg, hogy kb 1,5-2 megánként szaggatta a kapcsolatot, de csak egy pillanatra, utána rögtön vissza is állt a kapcsolat. Böngészéskor észre sem lehetett venni, de pl letöltéskor beszakadt.
Sajna nem tudom, hogy volt megvalósítva, de sajna sehogy nem tudtunk letölteni.Gondolom egy letöltésvezérlővel ki lehet játszani, de ez akkor nem volt a gépen...De term bármilyen ötletet szívesen vennék...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest