Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
▼▼▼ MILYEN ROUTERT VEGYEK? Topik összefoglaló▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. április
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
● Márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb router kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
■ Milyen netsebesség mellé kellene az eszköz?
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Ebből a GL-ből ugye nincs olyan rossz V5-ös széria mint a sima G-ből? A SpeedBooster nevét pedig elírtam az előbb.
Azonos termékekkel működne a SB? Azt hittem a netről tudnék le jobban letölteni, szal gondoltam jobban ki tudná használni a sávszélt a modem, bár lehet hogy hülye vagyok, és ez a SpeedBooster csak helyi hálóra vonatkozik? -
-
CWorm
aktív tag
Hi.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, mert én is router vásárlás előtt állok és még nem volt dolgom routerrel, de beszéltem már valakivel és a neten való kutakodás után is egyre jobban tetszik ez a Linksys WRT54G, csak az L és S között gondolkodom, hogy melyik lenne jobb nekem... úgy olvastam, hogy a GS-ben nem linux-os firmware fut, meg hogy butább mint a GL, de mennyivel butább pl? Olyanokat még be lehet állítani, mint pl napszak szerinti sávszélesség korlátozás? A neten minden oldal ugyanazt a pár paramétert írja a routerről, jó lenne egy olyan oldal, ahol meg lehet nézni a konkrét beállításokat is szerintem... Amúgy ez a SpeedBuster tényleg segít, vagy csak valami parasztvakítás? Mert akkor egyértelműen GL-t kell vennem. -
amargo
addikt
Nos tegnap kicsit beleástam magam a témába.. fel is tettem az openWRT-t.. de hamar le is szerdtem.. régen volt már az a linuxos korszak.. aztán felraktam a dd-wrt ezt már megtudtam emészteni. Gyorsan mindent beállítottam, majd jöhetett a csomagok instalja. Fel is raktam a lighttpd és egy mini-httpd, t is csak a teszt kedvért.. sambával fel mountoltam a honlapomat.. de át is másoltam a routere inkább.. viszont állandóan read-only hiba üziket kapok, ha módosítani akarok pl az ikpd.config file-t.. a jffs support és clear be van kapcsolva? egy fórumon ezt olvastam, hogy be kell kapcsolni.. de semmi.. chmod itt nincs? vagy átalakult

vim helyett is vi van.. tud segíteni ebben valaki? -
-
amargo
addikt
Pont fordítva tudom, tekintve, hogy GS-em van.
[link]
Szerk: most nézem, hogy GL-en is megy, akkor mind kettőn megy.
openwrt-wrt54g-<type>.bin; openwrt-wrt54gs-<type>.bin; openwrt-wrt54gs_v4-<type>.bin; openwrt-wrtsl54gs-<type>.bin
This is the exact same as the trx file above, with one exception -- a small header has been added to the start of the file, marking it as a valid upgrade for Linksys models. Supported models:
o
openwrt-wrt54g-<type>.bin
+
Linksys WRT54G (v1.0, v1.1, v2.0, v2.2, v3.0, v4.0)
+
Linksys WRT54GL
openwrt-wrt54gs-<type>.bin
+
Linksys WRT54GS (v1.0, v1.1, v2.0, v3.0)
openwrt-wrt54gs_v4-<type>.bin
+
Linksys WRT54GS (v4.0)
openwrt-wrtsl54gs-<type>.bin
+
Linksys WRTSL54GS
Az tény, hogy az új GS-en nem megy!
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Legjobb választás! Ilyenem van, openwrt vagy hajdani Alchemy (ez már régi.. ha jól tudom, de ezzel hazsnálom kb 1éve semmi gondom nem volt még) és még soralhatnám milyen frimware-ok közül szemezges.
Amúgy milyen szériást veszel? Mert v4 től már nincs jól felszerelve.. 32 -> 16 mega lett..
[link] -
Rommel6600
őstag
hát az a 108 megabit röviden: parasztvakítás
-
Convex
aktív tag
Milyen Wireless Routert ajánlotok otthoni felhasználásra? Ami minőségi, olcsó és csak kettő gépet kellene ellátni vele nettel.
-
hzx
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek MIMO-s SMC WBR14-GM-je?
Állítólag erős jele van és gyors, társasház födémjét kéne átlőnie+megbízhatóan megosztania.
Egyéb javaslat?
Köszönöm! -
DeepDish
őstag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Koszonom valaszt!!
Tehat erdemes szetneznem monduk SMC vagy linksys kornyeken?
108Mbiteset erdemes vennem vagy eleg 54-es is?
[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
''megbizhato es frissitik is biosat surun!''
ez egy cseppet ellentmondás. Ha valami jó, azom mit frissítenek?
elárulom: fagyogatnak vagy leszakadoznak a netről
Hidd el hogy nem jók. olvass bele vmelyik dlink topicjába és meglátod hogy a tulajok nagy része nem ezt mondja mint Te. sajna nekem is volt.
pontosan ahogy egyik brit rendszergazda haverom megmondta: dlink is crap!
nézd meg mondjuk az smc 7004 topicot hogy hány felhasználónak van smc-vel gondja.
slussz: Amikor kiderítettük hogy csomó gyártó kihagyta a az md5 chap authentikációt a routereikből és ezért nem mentek a mi szolgáltatónknál rendesen, a ''piacvezező'' khmm, dlink vastagon szart ránk. Míg pölö smc, repotech küldött nekünk javított firmwaret hozzá. Egyes gyártók pölö linksys, conceptronic meg alapból betartották teljesen a szabványt és rendesen működtek. Ennyit a dlink javításairól és a vevő-felhasználó orientáltságáról.
crap!
[Szerkesztve] -
DeepDish
őstag
válasz
Rommel6600
üzenetére
D-Linkrol hallottam megbizhato es frissitik is biosat surun!
A laptop 2 meterre van routertol es erdekes modon ,kabellel tokeletes!
LEgujabb biost is felpakoltuk ra,ezert kerdezgetnem mit erdeme venni!
Zy.. a routere!!
Nekem 2 fal max es 10 meterre lenne a routerem a geptol!! -
Rommel6600
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
''allandoan bontja kapcsolatot''
és wireless a kapcsolata a router és a gépe között? és milyenek a viszonyok? gyenge a jel? nem lehet hogy maga a nete szarakszik?
vegyél linksys wrt54-es szériából egyet. stabilak és megbízhatóak, ill linuxosak szóval ha találsz hozzá fw-t plussz funkciókkal amit a gyártó nem pakolt bele felpirithatod rá. -
DeepDish
őstag
válasz
Taltosparipa
üzenetére
D-Link DWL-2100AP 108Mbps vezeték nélküli accesspoint
Errol velemeny vki esetleg?
Ebbe is be lehet vagy ez passz?
-
DeepDish
őstag
Udv!!
REgi routerem bexart,gondoltam WIFI-sre lecserelem, de havernak pl allandoan bontja kapcsolatot es ha gamel az ember ez eleg bosszanto,ez egyedi eset vagy WIFI-nel ez megszokott?
30 rugoig milyen roputert ajanlotok /4 port max/ 108 Mbps-eset erdemes?!
Koszonom :respect: -
badamoa
tag
Szerintem némi kavarodás van a dologban, mert a Router alapból szétosztja a net elérést többfele. Tehát nem kell kijelölnöd a célgépet, mert alapból mindenfele megy. - Másrészt jobb ruoterek között akad ami tudja a sávszélességet ''nem arányosan'' szétosztani. Pontos tipust most nem tudok, utánna kell néznem. Van D-link Game-router meg LinkSYS, Asus, is gyárt ilyesmit. Az utóbbi kettő-nek szabad firmware van, amit lehet tuningolni. És meg is változtattak benne mindenfélét. Utánna kell keresni. (CHIP magazin május - vagy juniusi száma...) Az általad keresett dolgok a drágább kategóriákbban keresendők. A D-link játékosoknak szánt rouutere 40-45k, a Linksys - Asus azthiszen 504G tipusu (de ez nem 100%) 15-20 körül kapható.
[Szerkesztve] -
Darla
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy olyan routert amiben be lehet állítani azt, hogy a rákötött gépek közül melyik kapja meg a netet, milyen sávszélessége legyen, stb. Vagy ezt minden routerben be lehet állítani? Tudtok mondani árat is? Köszi -
bringas1
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen routert érdemes mostanában venni?
SMC-n kívül mert 1 év alatt a 3. fuccsolt be
Köszi -
Gordiann
őstag
Feláll a win.
És van ez a wireless progi (win beépített), ahol meg lehet kerestetni a wlan cuccokat.
Na ez a progi mindig kb 10-15 mp-ig keresi a helyet, ami meg van adva neki alapértelmezett csatlakozásnak.
Tehát a win felálláson kívüli várakozási idő, amikor a beállított kapcsolatra auto-csatlakozik.
Ez mindenkinél ilyen hosszú, vagy esetleg hibás cuccaim vannak? -
shev7
veterán
válasz
Gordiann
üzenetére
mit ertesz azon, hogy minimalis bejelentkezesi ido? a bejelentkezes nem fugg attol, hogy mennyi ido alatt csatlakozott. Legalabbis en eloszor bejelentkezem, aztan par masodperc mulva meg van a kapcsolat. Ezt az idot tapasztalataim szerint csokkenti, ha nem kikapcsolod, hanem hibernalod.
-
Ziog
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy rossz. Sőt, ha esetleg tönkrement volna, akkor is biztosan Linksys-t vettem volna.
De egy ilyen 10, 30 mp-s dolgon elcsúszni . . .
Saját hibám is benne van, mert jobban is utánanézhettem volna, de a lényeg a lényeg minden oksi és egy hónap múlva már nem is fogok emlékezni rá.
Egy kicsit más.
Most, hogy nincs router a rendszerben, nagyon lassan jönnek be az oldalak. Már átpörgettem víruskeresést, meg spyware keresést is nem találtak semmit.
Ennyit jelentene a router a rendszerben? -
Gordiann
őstag
Helo!
Kellene nekem egy wireless router+hozzá vevő:
Ami:
-olcsó (20k alatt a router+ a vevő)
-nem számít igazából a biztonság
-azt szeretném, ha nem szarozna a csatlakozással win bejelentkezéskor, gyorsan megtalálná a kapcsolatot egyből, amikor felállt a gép (HTPC-hez minimális bejelentkezési időt szeretnék, ezért fontos ez) ( a mostani 11Mbites Linksysem rengeteg ideig keres, meg lassú is a 11Mbit)
- 54Mb vagy 104 Mb
Köszi
Gordian -
Ziog
aktív tag
Nos beszéltem a bolttal és ott a szervízes kolléga is a resetet javasolta. 30 másodperces időtartamot adott meg. Ez megoldást jelentett. A brossúrákban és leírásokban mindenhol 10 másodpercről beszéltek.
A 30 mp megtette a hatását. Elvileg minden helyreállt. Mondjuk azt nem értem, hogy miért 10 mp-t írtak a leírásokban.
Linksys egy kicsit csalódtam benned. -
Ziog
aktív tag
Lehetséges, hogy a vírusos gép nyírta ki a routert? Mert előtte minden ment rendesen. Aztán mikor rádugtam azt, akkor nagyon villogott szóval valami a háttérben tutira működött aztán nyomatta a letöltést meg a feltöltést is.
Mondjuk az az érdekes, hogy a switch része megy rendesen most is. IP-t is oszt.
Ja bocsi kifutottam az időből.
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
Van egy Linksys BEFSR41 routerem. Eddig minden ment rendesen vele. Két gépre volt megosztva a net, időnként háromra. Most áthozta egyik cimbi a gépét, hogy egy kicsit tegyem rendbe. Volt rajta egy rakat vírus. Most olyat csinál a router, hogy az alap címén (192.168.1.1.) nem lehet elérni. DHCP-vel adta az IP címeket, az megy rendesen. De se a net se a configot nem lehet elérni.
Próbáltam már, hogy resetelem de egyenlőre nem hozott megoldást. Gondoltam had pihizzen egy éjszakát hátha valami csoda segít rajta. Nem hiszem.
Ha van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne tenni, akkor szívesen venném. Még garis szóval egy csere is lehetséges.
Előre is köszi. -
scharger
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan dsl routerről, ami linux alapú, és az iptables tűzfalprogram fut rajta, és módosítani lehet benne a szabályokat is ugyanúgy, mint egy linuxos PC-n?
Előre is köszi. -
nszb
tag
Elkezdtem kísérletezni ebben az ügyben. Levettem az torrentenkénti max. szálat 5-re, a globálist 100-on hagytam. Így reggel óta tökéletesen megy. Igaz, közben volt mondjuk a router-en egy factory reset, valamelyik külföldi fórumon olvastam (tán dslreport), hogy volt akinek ugyanilyen problélmára gyógyír volt.. Egyelőre jó, ha nem, akkor a 100-at fogom csökkenteni.
Abszolut igazad van ami a szálakat illeti. Abban nem voltam biztos, hogy intelligens-e annyira a kliens (konkrétan Azureus), hogy tutira eldöntse melyik szál a legjobb, és akár ilyenformán 1-2 is elég lenne, de így 5-el elég jól megy a dolog.
Köszi a segítséget! -
bika_bb
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek 3com office connect cable/DSL router-ről magyar leírása? Nagy segítség lenne.
Köszi -
renatto
őstag
Hali!
Lassan lesz 1 Netgear MR814 tipusú wifi routerem. Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Hatótáv esetleg teljesítmény.... Meg ilyenek... Ui: Miben különbözik egy sima usb kábeltől egy aktív usb kábel - az árán kívül?
Előre is köszi.
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
Hat most erre mit mondjak? Akar a fejem tetejere is allhatok, akkor sem fogod elhinni nekem, hogy eleg a 100 szal.
Seedelni felesleges sok szalon, keves szalat hasznalva azokkal teszel jot akik toled toltenek, mivel ok gyorsabban kapjak meg az anyagot. Feltoltesnel neked mindegy, hogy hany szalon megy, a lenyeg, hogy minnel nagyobb anyagmennyiseg menjen fel, mindegy, hogy hany embernek, ehhez kell megtalani a megfelelo szamot, ami szerintem nem a 10.
Letoltesenel szinten mindegy, hogy hany szalon megy, a lenyeg, hogy a savszelesseg legyen minel jobban kihasznalva, a kliensek (nekem utorrentem van) elegge inteligensek. Torekednek a savszelesseg legjobb kihasznalasara. En ugy allitottam be, hogy torrentenkent es osszesen is max 100 szal. A kliens eldonti, hogy melyik torrentet hany szallal erdemes tolteni. Amiota beallitottam igy, egyszer sem fagyott meg a routerem. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére

-
Neurotoxin
őstag
Megjött a linksys WRT54GL routerem, sikerült már konfigurálnom is, már wifin keresztül írom a hozzászólásomat

Mindenkinek köszönöm a segítséget, aki próbált felvilágosítani a témával kapcsolatban!
(persze kérdéseim még bőven lesznek
) -
shev7
veterán
torrenten meg a legelvetemulteb user is tolt fel 3kB/s-el ennek a 100szorosa 300kB/s, ami ~ 2,5 mbit/s. ami azert Magyar netkapcsolatoknal eleg jo sebesseg.
Ha azt veszed, hogy pl strongDC-ben max 10 embertol tothetsz egyszerre egy filet, akkor 10 dolog parhuzamos toltesevel ered el a 100 szalat. (Elmondasod szerint 4-5 dolgot toltesz egyszerre)
[Szerkesztve] -
nszb
tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy van ugyan egy SMC 7004VBR routerem már több éve, és hibátlanul működik is. Az utóbbi időben elég sokat torrentezek, és a router elkezdett nagyon rosszul teljesíteni. Sokszor lefogja a sebességet a lehetőségek tizedére. Ha ilyenkor áramtalanítom, és utána újrabootol, akkor egy pár órát megint jó, de aztán megint behal. Torrent közben eleve gyakorlatilag esélytelen webezni, mert minden iszonyat lassú. Feltételezem a sok TCP kapcsolat nem igazán tetszik neki. Ha átdugom a hálókábelt közvetlen a gépbe jó a sebesség, tehát tényleg a router a gyenge pont, ezt már kitapasztaltam.
Kérdésem elsőként az volna, hogy tapasztaltatok-e ti is ilyen vagy ehhez hasonló problémát valamely router-rel, és ha igen, orvosolható-e valahogy?
Másodsorban tudtok-e olyan router-ről, amivel biztosan nem fogok így járni? Vagy a manapság kapható WIFI-s modellekben bízhatok, hogy nem fogok ugyanígy járni ha beszerzek egyet?
Torrentezésre egyébként Azureus-t használok, az egyik legjobbnak kikiáltott szoftver, tehát ezen nem szeretnék változtatni. A max. létrehozható kapcsolatot 150-ben korlátoztam neki, de 100 fölött még sosem láttam.
Átlagban 5-6 torrentet seedelek, és 3-4 jön lefele, tehát nem ész nélkül csinálom.
A net egyébként 3M/3M kábelnet, de ez valószínűleg indifferens.
Előre is köszi minden segítséget! -
atsil
tag
Sziasztok!
Olyan ADSL router-t keresek, ahol lehet állítani, hogy az egyes portok mennyi sávszélességet használhatnak az internetből. Az mindegy, hogy %-osan, vagy kb/sec-ben kell megadni, csak meg lehessen adni valahogy. Ha 4 gépet rá lehet kötni az már elég, csak szabályozni lehessena a sávot portonként. Kb 25 000 Ft-ot szánnék rá.
Légyszi írjatok már egy pár ilyen terméket.
Köszi!
Mod. Mindenképpen vezetékes megoldás kell, tehát vezeték nélküli változat nem jó.
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Bármilyen rendszer alól tudod frissíteni, ami tud tcp/ip-t és van rajta egy böngésző (hogy a legegyszerűbb módot említsem csak
), a router magát frissíti, csak meg kell mutatni neki a binárist 
-
Soma01
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nagyon jó lesz az a Linksys, mindent tud ami neked kell! Használhatos szerintem AP-ként is, de szerintem routerként használd a tbeépített tűzfal miatt!
-
shev7
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
miert ne tudnad frissiteni? A tobbi router sem ''winXP''-s
-
shev7
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
pont azt, ami le van irva. Linux alapu a router. Nyilt forraskodu, rengeteg sajat valtozat (rengeteg plussz uj funkcioval) keszult hozza.
-
TayRol
nagyúr
Hmm... nemtudom, nem győzött meg, pedig a tudása és ára alapját nagyon bejövős! De lehet, hogy meglépem

[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
A mai wifis routerek többsége gond nélkül megy MAC-kel is, vagy még bugos az afféle szoft.?
-
Linksys
csendes tag
Linksys Terméktámogatás 
support.hu@linksys.com !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Soma01
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A gépeddel fox tárcsázni, nem kell máshova beírni a jelszót! Minden úgy lesz a tárcsázással mint eddig volt. Csak most a kábelmodemből nem UTP-n kapod a jelet, hanem wlan-on! Ennyi!
-
commanDOS
senior tag
Nekem egy rohadt Mercury KOB BR100 van
de sose volt semmi baja, ez alatt az egy év alatt, amióta használom 
kopp-kopp -
LazyG
csendes tag
Sziasztok!
Van otthon kábeles netem (FiberNet), amely kapcsolódik a géphez a modemen keresztül. Kaptam F-S Amilo 1650-es notebookot, és szeretnék hozzá netet wifi-n, szóval kinéztem egy WLAN routert mégpedig a :Linksys WRT54GL-t. Véleményetetk szerint jó lesz-e vagy túllőttem a célon, esetleg keressek jobbat.
Köszi a válaszokat! -
zolynet
veterán
Sziasztok!
Ugyan nem 10K alatti routerhez kérek most segítséget,hanem....
VPN-es router-t kellene nézni, vkinek vmilyen tapasztalata bármifélefajtamárkával akkor azt megköszönöm. -
shev7
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Hat ha valaki csinalt mar ilyet, akkor tole kerdezd meg, en tovabbra sem vagyok biztos, hogy ''csak'' AP-vel mukodik. Raadasul egy AP es egy Wifi router kozott nincs nagy kulonbseg arban. Ha routert veszel, akkor a router webes feluleten kavalsztod a kapcsolat tipusat, es ott adod meg a felhasznalo/jelszo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Gondoltam hogy pl 1 megabites netből nem fog másfelest csinálni, csak hogy pl mindig maxxal tudok tölteni, de akkor nem
)

de sose volt semmi baja, ez alatt az egy év alatt, amióta használom
Gubek-Einste
Dr.NX