- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Router probléma:
A gond a következő. Sokszor szakadozik a net , gyenge a letöltési sebességem , nem megy a youtube , ha bekapcsolom a laptopot is , lehal minden. Végig azt hittem a szolgáltató a ludas. A mai napig. Történt ugyanis hogy volt egy kis áramkimaradás. Nem akart a net visszajönni. Resetáltam a router legalább 10x , semmi. Aztán kipróbáltam direkt-be (pppoe) egyből ment. De a meglepetés csak most kezdődött. 10 x csatlakoztam ujra direkt-be , mind a 10x egyből csatlakozott. Aztán elkezdtem méregetni és tesztelni először router nélkül , majd azzal.
Direkt (pppoe)
Routeren keresztül
Direktben steam letöltés melett hd video ment a youtube-on semmi gond nélkül + ment a laptop is. Routerrel steam melett még a 480p-s video is lassan tölt be , laptop , le is fagyasztja a netet percekre. (mikor a laptopot csatlakoztatom , leáll minden az asztali pc-n steam , böngésző stb)
A kérdésem: létezik olyan hogy a router levágja az internet sebességet (nem találtam menüjében efféle korlátozási lehetőséget) ? Vegyek uj routert , és ha igen milyet tanácsoltok , mire figyeljek.
Koszonom szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Asztalos klub
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged