- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisfer
aktív tag
válasz
Krissz5435 #20292 üzenetére
Valahogy én is így gondoltam, köszi a megerősítést.
-
-
smog86
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20297 üzenetére
Vagy lehet egyszerűbb lesz AP-kat venni...
-
válasz
smog86 #20296 üzenetére
Én biztos nem tudom! Mondjuk köztünk szólva én még a fentebbiekben sem vagyok biztos, hogy nem csak parasztvakítás az egész, és valóban van is hatása!
Szerintem próbáld meg! Csavard le a routerről mindkét antennát, majd fogj egy WiFi-s eszközt, és menj el olyan távolságra, ahol már nem érzékeli a router jelét! Ezután tedd vissza az egyik antennát, és nézd meg, hogy tudsz-e netezni, majd próbáld meg ugyanezt a másikkal is!
-
smog86
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20295 üzenetére
Gyári firmware-nél meg kitudja mi?
-
-
smog86
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy wifi router két antenna csatlakozójára rákötök egy-egy irányított antennát és két különböző irányba fordítom őket, fog működni mind a két helyen a net?
-
dik
őstag
válasz
pista1235 #20290 üzenetére
Nagyon kösz! A gyári papírja irt hülyeséget. Valóban a 192.168.0.1 a nyerő! Mostmár megy!
Esetleg ajánlana valaki valami router gurut aki nagyon benne van ebben a témában? Lenne rengeteg kérdésem még mert ez a router sokmindent tud aminek hasznát venném csak éppen én nem nagyon értek hozzá. -
kisfer
aktív tag
Sziasztok
Tervezek venni egy routert most 20/2-es kábelnetem van, a net 1pc 1 laptop, 1 telefon és később lehet egy htpc között lenne megosztva.
Az elkövetkező években várható a net sebességének növelése is.Én ezek között vacilálok:
TP-Link 741ND
TP-Link 841NDKi melyiket ajánlaná, esetleg más is jöhet.
-
dik
őstag
Bocs hogy ide írom de vettem egy 842ND routert de egyszerűen nem akar menni. Mi lehet a gond? Jól van összerakva de ha beírom 192.168.1.1 akkor nem lép be a menüjébe. Adtak hozzá kis lemezt ha arról csinálom akkor be tudom írni a szükséges dolgokat menti majd reseteli a routert de semmi tovább nem. Kiirja hibaüzenetnek hogy:
1, Please check the WAN connection type and parameters.
2, Please check your network connectivity and retry.
Esetleg valaki tudna mondani nekem valamit erre amitől megjavul?
Wifi-je megy csak a net nem megy valamiért. -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Tudom nem teljesen a témához tartozik, de nem tudom hol kérdezhetném meg! Vettem egy routert (vezetékest, TP-LINK)! A leírtak alapján beállítottam, megy is a net rendesen itt is, meg a másik gépen is! De a routeren a "system" LED folyamatosan villog! Ez miért van? Ez így normális?
Köszönöm előre is a segítségeteket! -
-
dni
őstag
válasz
Intruder2k5 #20278 üzenetére
Remélem a nagykerben nem kezdik élesztgetni
vajon megér-e 5K-t a plusz 32MB RAM? mert az 5GHz-et még nem nagyon tudom kihasználni, (nem minden WiFi-s eszközöm 5GHz kompatibilis.) 450MBit megint nem nagyon játszik, mert még a 300-at se sikerült elérni Open-WRT-vel.
-
-
dni
őstag
Sziasztok!
1043-as routerem az örök vadászmezőkre került, ha van egy kis szerencsém, akkor rá tudok fizetni egy másik típusra. Mi lenne a következő lépcső? OpenWRT-vel vagy Tomatoval felvértezhető, p2p-re alkalmas, stabilan működő routert keresnék jó Wi-Fi teljesítménnyel.
Érdemes a 32 (1043) helyett 64MB RAMmal szerelt 2543-at választani?
-
nagyfejü
őstag
Hali.
Tanácsot szeretnék kérni. 80/20 as digi netm van. Kinéztem a 1043ND routert.3 gépre lenne osztva a net plusz a wifi a mobilra. Az utóbbi lényeges! Megfelelő-e számomra a kinézett router?
üdv -
Claude Leon
senior tag
válasz
littlerock #20273 üzenetére
Abban már RT5350 lakik a korábbi RT3050 helyett sajnos, alternatíva még csak wive-ng-rtnl van rá, szerintem itt senki sem ismeri, valami orosz dolog
Majd később biztosan utolérik az oroszokat a többiek is.u.i. épp tegnap bámészkodtam a saturnban, 6 kilóért dömpingelnek DIR-300/B1-eket, a dobozon g-router szerepel, de a bele u.a., mint a DIR-600/B1-nek.
-
-
vargalex
félisten
válasz
littlerock #20266 üzenetére
Hi!
Valószínűleg a router által kezelt kapcsolatok száma túl kevés, a NAS teljesen kihasználja.
Dobj fel rá egy OpenWrt-t, próbáld meg azzal. Fel lehet tenni az A1, illetve a B1, vagy B2 revíziókra is. -
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Egy Dir 600-as routert, és egy d 313-as Nas-t próbálok munkára bírni otthon.
A problémám igen érdekes, mert sok esetben leáll az internet elérés, és eltűnik a Nas a routerről. Ilyenkor a routert áramtalanítom kb egy percre, és utána rendbe jön minden, de amint megpróbálom bekötni a Nas-t ismét gond van.
Lehet ez router probléma? - nagyon kezdő vagyok ebben a dologban, esetleg lehetséges, hogy "túl gyenge".
megpróbáltam fix ip-t beállítani, úgy, hogy a kiosztható ip-k más tartományba essenek, de holt jó, hol nem...
Már tudtam letölteni, és több napig jó is volt, de most nem még szüneteltetni sem a letöltéseket - talán a lecsökkentett adatforgalom segíthetne - mert mire elindulna a torrent, leáll az egész...ötlete esetleg valakinek?
-
bgaborj
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni a következőben: családi ház emeletén lévő router (Zyxel NBG-4615) hatótávolságát kellene kiterjeszteni, hogy a kertben is lehessen netezni. Egy repeaterre gondoltam, a földszinten elhelyezve. Melyik router jelentheti a legkedvezőbb árú megoldást? (A lakáson belül szükségem van a minél jobb átviteli sebességre, de a kertben az N-150 is elég lenne) Van a repeateren kívül más lehetőség?
-
-
Melack
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki, lassan 4 éves Tp-link TL-WR542G routeremet az "N" szabvány hiánya miatt lassan nyugdíjaznám. Helyettesét keresem, de a routerek világa kicsit elhaladt mellettem, így csak keresek, de nem találok. Segítségeteket kérném, hogy ki lehetne az utód. Az alábbiakat szeretném, ha tudná:
- "N"-es szabvány
- Panelban használható
- 5 eszköz egyidejű kezelése
- könnyű beállíthatóságHa van rajta USB (nyomtatás leginkább) és/vagy vendég hálózat gyors engedélyezése, akkor az már maga lenne a gyönyör.
Árban jó lenne nem elszakadni a földtől, de konkrétumot nem tudok egyelőre, hogy mennyit is szánnék rá maximum.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #20261 üzenetére
Persze, nem ocsmány, de inkább asztalra való mintsem falra.
-
-
Szabo.Peter
csendes tag
Ma vettem egy Netgear WNR3500L routert, mert a 4 éves linksys WRT54GC-m feladta a szolgálatot.
Eddig nagyon meg vagyok elégedve, gyerekjáték az üzembe helyezése, de rengeteg lehetőséget kínál a későbbiekben (főleg a 3rd party FW-k miatt).
Ugyan nekem csak 20/10-es netem van, és 802.11g-s eszközeim, viszont kis hangolás után (környezetben használt csatornák) ezt maximálisan át is viszi.
Kipróbáltam az USB módot is a 320-as WD passportommal, simán felismerte, és hálózati meghajtóként tudom használni, kb 4 MBps sebességgel, ami elsőre nem tűnik rossznak.
Kár hogy a TV-men nincs RJ45, ezentúl sosem kellene másolgatnom a filmeket.. -
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #20258 üzenetére
Mivel látható helyen lesz, ezért vmi olyan eszközt keresek ami tűrhetően is néz ki.
Ez milyen a 1043-hoz képest? -
-
válasz
gadgetfreak #20238 üzenetére
Kár, hogy a Marwell Chipset-re nem fogsz találni moddolt firmware-t, így a torrentezés, amire eredetileg venné, elég nehézkes lesz!
-
válasz
zolisx4 #20254 üzenetére
jó, magyar nyelv nincs, beállítás;
fontos előre leírni, hogy biznyos beállítások esetén kéri majd a router, hogy a beállítások véglegesítéséhez szükség van a router újraindítására, olyankor mindig engedélyezd majd, mindig jelzi, hogy hová kattintva tehet meg azt - néha többször is kell engedélyezni/kattintani!
a modemből kijövő net a router wan portjába, router lan(1) portja és munkaállomás lan portja kábelesen összeköt, munkaállomáson böngésző indít, verziótól függően 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 cím megad, a felhasználó és a jelszó is admin, ezek megadásával belépsz a router adminisztrációs felületére! network -> wan -> wan connection type megad (a szolgáltatónak/szolgáltatásnak megfelelően; dynamic ip, pppoe...stb) -> mac clone csak szükség esetén (ez is szolgáltató függvénye) -> wireless -> wireless setting -> ssid; mindegy mit írsz be, csak ékezetes betű ne legyen benne! -> region; hungary -> channel; auto (amennyiben a későbbiekben ütközés van másik wifi hálózattal, úgy csatorna szükség szerint módosít) -> mode; 11bgn mixed (ez az alap, igény szerint lehet 11n only vagy 11g only) -> channel width; automatic (igény szerint módosítható majd - ha tudod, hogy mire és miért, ellenoldali eszközök függvényében) -> max tx rate; a beállított mód maximális értéke -> enable wireless router radio; engedélyez (itt tudod be-, és kikapcsolni a wifi szórást) -> enable ssid broadcast; bekapcsolt állapotban mindenki látja a hálózatod nevét, kikapcsolva nem, de utóbbi esetben te is csak akkor tudsz felcsatlakozni, ha az ssid is megadásra kerül a jelszó előtt, vagy előre létrehozol egy profil az ellenoldali rendszeren, ahol előre megadod a szükséges értékeknél az ssid azonosítót is! -> enable wds; alapban nem kell! -> wireless security -> wpa2-psk/wpa-psk -> version; wpa2-psk vagy wpa-psk (az első a jobb, ha tudja az ellenoldali modul és rendszer, akkor az ajánlottabb) -> encryption; aes (ez a jobb) -> psk password; jó hosszú jelszó, ami nagy-, és kisbetűk valamint számok kombinációja (az ékezetes betűk kerülendők) -> group key update period; 0 -> wireless advanced -> transmit power; high -> az alatta lévő négy érték alapon jó -> enable wmm; pipa -> enable short gi; pipa -> enable ap isolation; pipa (ha egymástól elszigetelt wifi eszközöket akarsz, ellenkező esetben kapcsold ki!) -> dhcp -> dhcp settings -> address lease time; 2880 -> a többi (tűzfal, mac adress szűrés..stb) igény szerint! -
zolisx4
őstag
Sziasztok
Javasoltátok nekem a TP LINK 7 sorozatot ,mivel kellet vettem is egyet méghozzá TL-WR740N jót vettem ,adtak 5 éva garanciát ,.
Mezei ember számára érthető leírás ,nincs hozzá?Nekem ez nagyon komplikált
Esetleg magyarra nem lehet állítani ??
Ja ez jó amúgy ?remélem nem vettem rosszat -
nagyúr
És ez?
TP-Link TL-WR2543ND -
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #20249 üzenetére
Milyen panaszok?
Használtam a keresőt de alig dobott találatot a Belkinre. Erre meg kb semmit. -
válasz
fi:zi'k #20248 üzenetére
A Belkin-ekre elég sok panasz van.
A TP-Link 1043ND a ma kapható egyik legjobb ár/érték arányú router, sokan használják így ha valamilyen gond van vele akkor könnyen és gyorsan kaphatsz segítséget + van hozzá egy nagyon jó 3rd party firmware is amivel sok mindent meg lehet csinálni. -
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #20246 üzenetére
És miért jobb ajánlat?
-
-
nagyúr
Sziasztok,
Erről a routerről mit lehet tudni a technikai adatokon kívül?
BELKIN F6D6230 -
válasz
keke69 #20240 üzenetére
a sebesség miatt nem szokása behalni a routernek, legfeljebb nem viszi át teljesen, és annyi...
látatlanban sajnos senki sem fogja megmondani, hogy mit visz át, és mit nem - pláne az ellenoldalak ismeretének hiányában!?!?
olcsón; tl-wr741nd, tl-wr740n - adott sebesség meg sem kottyan nekik! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Wifis routert szeretnék venni 25/10-es nethez.A lényeg az olcsóság lenne.
Mivel nem értek hozzá ezért kérném a segítségeteket.1 födémet és 1 falat kellene átvinnie.
Eddig egy linksys 150N-es volt de sajnos meghalt!Gondolom nem bírta a sebességet.
Köszönöm! -
zolisx4
őstag
válasz
Intruder2k5 #20234 üzenetére
Soma01 Intruder2k5 Köszönöm a megfelelően érthető magyarázatot
-
-
-
Laybee
őstag
válasz
Intruder2k5 #20235 üzenetére
Ezek közül te az N16-ot vennéd ha most kellene venni?
Köszi erre voltam kíváncsi.
-
-
válasz
zolisx4 #20233 üzenetére
Az SMC egy nagy nevű gyártó a számítógépes hálózati bizniszben, remek hálókártyákat csinál például, de valahogy a soho routerek nem jöttek be nekik, egyik sem csinált nagy karriert! Régebben a 256K/64K-s kábelnetemhez volt nekem is SMC routerem, de többet nem vennék már!
A 741ND már jó lesz!
-
zolisx4
őstag
válasz
Intruder2k5 #20230 üzenetére
Akkor az ilyen SMC az felejtős gondolom ,TP-LINK 7xx ból kiválasztom a legolcsóbbat az már jó lesz ,és már igy tudom az 1 hozzászólást használni ,TP-Link 741ND ez már nekem jó lehet ,jól gondolom?
-
Laybee
őstag
válasz
Intruder2k5 #20227 üzenetére
Szia! Igen ezt tudom, ezek közül melyik a jobb? RT-N16, E4200, WNR3500L
-
Soma01
veterán
válasz
Intruder2k5 #20230 üzenetére
Igen, az pl. tuti tud ennyit. A wifit meg majd kikapcsolod és az antennát sem teszed fel.
-
válasz
zolisx4 #20229 üzenetére
Azért kérdezd meg itt, mielőtt veszel valamit, mert ma is lehet kapni nagyon gagyi darabokat, és az az 1500-2000Ft amit meg tudsz spórolni egy névtelen, gyenge hardverű kacattal, nem sokat ér, tekintve, hogy utána megint venned kell majd egyet! A legolcsóbb amit megvehetsz, szerintem a TP-LINK 7xx sorozat, ez alá ne add!
-
Soma01
veterán
válasz
Intruder2k5 #20227 üzenetére
Na, ilyet sem láttam még! Pont egy időben szóltunk hozzá!
-
válasz
Laybee #20224 üzenetére
Szia!
Ez nézőpont kérdése... Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a BroadCom vonalat részesítem előnyben, tehát RT-N16, E4200, WNR3500L, stb... De persze van a másik oldal, az Atheros tábor, Ők a 1043ND-re, WNDR3700-ra, vagy a DIR-825-re esküsznek. A két családon más-más fw-t szokás használni, mert még előbbieken Tomato, OLEG az elterjedtebb, utóbbiakon OpenWrt-t, vagy DD-WRT-t szokás használni!
-
Soma01
veterán
válasz
zolisx4 #20225 üzenetére
Az a 10/100 csak annyit jelen, hogy azt a szabványt ismeri és 2 portja közt valószinüleg tudja biztosítani. De nem a WAN és LAN portok közt, csak a LAN- LAN közt. Szerintem nálad az a gond, hogy az a régi, hardveresen gyenge és csak ennyit tud WAN -- Lan irányban. A mai olcsó cuccok is már az 50 megát is tudják.
-
zolisx4
őstag
Jó estét az uraknak .
Van arra esélyem hogy valaki elmagyarázza nekem hogy van 1 ilyen router ez ,most vette át a kábeles internetet az UPC ,25 Mbps nettel ez a router nem hajlandó csak 6-9 Mbps átadni ha a gépbe dugom akkor van 25 Mbps.
Akár hogy nézem olvasom az első hozzászólást,mindegyik 10/100 Mbps,az említett router is az ,akkor miért nem jó ?Mikor a drágákra is az van írva .
Vagy hogy is van ez az egész,mi van a router -re írva, hogy tudjam fogja bírni a 25 Mbps ,
Nekem nem kell wifi semmi csak sima amivel el tudom osztani a netet .
Köszi aki válaszol és elmondja nekem. -
Laybee
őstag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy még mindig az N16 a legjobb torrentezésre? Köszi előre is!
-
válasz
Gubek-Einste #20222 üzenetére
Igen, tudom, hogy ott van az RT-N13U is, még valamikor régebben Dark1980 fórumtárs hozta össze a leírást is hozzá, de már többen panaszkodtak, hogy nem akar működni, valahol elakadnak vele. Lehet hiányoznak dolgok már a megadott linkeken, vagy nem tudom. Ezért is írtam a fentebbieket.Ellenőrizni meg nem tudom, mert nem használok DD-WRT-t, és RT-N13U-t se!
-
válasz
Intruder2k5 #20221 üzenetére
Én is onnan szedtem a fent említett típusokat.
(#20220) VRoland: Nyilván valóan a legmagasabb sorszámú azaz a N16.
-
válasz
VRoland #20220 üzenetére
Az ASUS-ban van gyárilag torrentkliens, de egy rakás sz@r! Én RT-N13U-t nem vennék, csak DD-WRT megy fel rá, és nehézkes a moddolása. Ezen kívül kevesen használják, nincs hozzá jó támogatás. A többi felsorolt típus BroadCom-os, Tomato fw-vel (is) moddolható, ezek barátságosabbak.
Bővebben az aláírásomban lévő linken!
-
VRoland
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #20219 üzenetére
Asusra is külső firm kell ? Melyik a legjobb az Asusok közül?
-
-
VRoland
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #20217 üzenetére
Asusból esetleg valami?
-
-
VRoland
csendes tag
sziasztok !
Routerrel szeretnék torrentezni, és ehhez kérnék tőletek ötleteket, teljesen új vagyok a témában.
Két féle érdekelne:
1. a lehető legolcsóbb megoldás
2. 15-20 ezer ft körüli legjobb megoldás
(tényleg egyáltalán nem vagyok otthon ebben a témában)
-
-
-
Soma01
veterán
Ok. Azóta nézelődtem kicsit én is de nem tudom, milyen amit találtam? [link] és gondolom kell még egy modem, ami ahogy néztem 12e ft. (laptopba való)
-
-
Soma01
veterán
Tudtok olyan eszközt (Router vagy AP) ajánlani amibe 3G modem is be van építve? HSDPA vagy HSUPA vagy gyorsabb szabvánnyal. Hogy usb-s és hozzá dugok egy külső modemet, az nem jó. SIM foglalat kell rá és bírnia kellene a nyári meleget és a téli hideget egy dobozba zárva 1 oszlop tetején (kültéren természetesen). Az antenna magasan lenne és nem akarok hosszú antenna kábelt egy usb modemig. A modemek meg szerintem nem szeretik a 0-24 működést és a napi hőingadozást sem. Egy sima modem tuti naponta fagyogatna, vagy hetente 1x legalább. A helyszínen meg nem akarok ott ülni és alkalom adtán újra indítgatni. Meg nem is lenne ott alapban senki... Jó ideig.
Szerintetek? -
Beri
addikt
válasz
lizakattila #20207 üzenetére
Ezért készült az első hozzászólás. Olvasd el, nem szégyen.
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy 1000x volt már kérdés - de mindenkinek más az igénye, ezért teszem fel.
Tehát Digi 80/25-ös nethez kellene router.
A géphez kábellel megy majd - itt kellene, hogy tudja a max sávszélt.
A wifi csak néha telóval lesz használva, ill laptoppal, ha barátok/rokonok jönnek.
Tehát ehhez kellene egy jó ár/érték arányú megoldás.
Az a baj, hogy ehhez a hálózati részhez nagyon nem értek (azt sem tudom mit kell néznem a specifikációkban). -
csibor
addikt
válasz
Gubek-Einste #20205 üzenetére
Válás
-
-
csibor
addikt
válasz
Gubek-Einste #20203 üzenetére
Acer 5742zg kell ellátnia, nem hiszem hogy hátrány lenne. 25M upc net lesz hozzá.
-
-
csibor
addikt
TP-LINK TL-WR941ND helyére TP-LINK TL-WR842ND menyire jó választás? Valamit vennem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest