- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hát... ezek az esemcék sok furcsaságra képesek. A volt lakótársamnak volt egy ilyenje (vagy az G2 volt
), kicsit olyan érzése volt vele az embernek, hogy el kell járni az esőtáncot, aztán fel kell áldozni egy kecskét pirkadatkor, hogy hajlandó legyen netet osztani... Kvikkszetáp alatt kérdezés nélkül mac címet klónozott, naponta többször nulla terhelés mellett (gyakorlatilag csak böngésztek azon át) elhasalt úgy, hogy semmire nem válaszolt. Egyszer rávettem magam, hogy szépen sorjában rápróbáljak minden firmware verziót, hátha valamelyikkel kevésbé szar, de nem jártam sikerrel. Rádugtam egy másik tápot is, ugyanaz. Persze lehet, hogy gariztatni kellett volna, de járt már itt ember, aki egy ilyennel végtelen ciklusba került (gari-haza-ugyanaz-gari-haza-ugyanaz...).
Persze lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen, meg nem törődtem eléggé a kis ívelt kékes doboz lelki világával, vagy nem léptem egyszerre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel PC + monitor
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (35)
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Számítógép, i5 7400, Gtx 1050Ti 4GB, 16gb ddr4, 512gb ssd
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest