- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
AnagyG #13590 üzenetére
Talán nem haragszik meg az írója ,hogy idézni fogom, de az a gyanúm, hogy nálad valami hasonló eset áll fent.
"Amúgy ez szoftver hiba inkább. Pontosabban beállítási gond. Win alatt béta utorenttel fordult sokszor elő. Túl sok szálon próbált letölteni és kiakadt a win meg a router is. Mindkettőt újra kellett indítani és jó darabig ment rendesen még megint el nem dugult. Meg kell találni az rtorrentnél azt a beállítást, ahol még a sebesség elfogadható, de nem nyit a végtelenségig új csatornákat. Kicsit korlátozni kell a feltöltést és a letöltést, megtalálva az optimumot."
Egy kis zavar van,mert keveri az utorrent-et az rtorrent-tel, de a lényeg nagyon igaz.Egyébként biztos az utorrent-ről írt, mert nálam az rtorrent hiba nélkül ment.Ezenkivül az utorrent-ből látok beta verziókat tömegével. -
Beri
addikt
Ha visszaállítod a gyári szoftvert, onnantól olyan, mintha semmi változtatást nem eszközöltél volna a routeren, tehát azt csinálsz vele, amit akarsz. A lényeg, hogy a visszaállításhoz azt a fájlt használd, amit a linken találsz, ne a gyártó oldaláról töltsd le a firmware-t.
-
Tosee
őstag
Szia!
A visszaállítás is megoldható: [link]. Szintén nem ördöngősség, csak le kell tölteni egy fájlt, majd a webes kezelőfelületről ráflashelni.
Ezzel kapcsolatban felmerült bennem egy kérdés... Szóval ha visszaállítom az általad linkelt oldalról letöltött "gyári" firmware-t akkor ha a gyártó ad ki újabbat, akkor azt rá tudom flashelni erre? -
rocket
nagyúr
TP-LINK WR841N-t neztem elsore, ez arban is megfelelo lenne.
-
rocket
nagyúr
60mbites netet kellene megosztani 3 gepre vezeteken keresztul, barmilyen N-es router megfelelo?
-
Beri
addikt
válasz
Pubszon #13589 üzenetére
A WOL-hoz csak portot kell forwardolni, azt, amelyiken a magic packet majd jönni fog. Minden más a két végpont dolga.
AnagyG: [link]
kangoo70: Nincs abban semmi bonyolult. Letöltöd EZT a fájlt, majd a router admin felületén kiválasztod és ráflasheled. Ugyanúgy, ahogy egy gyári firmware-t tennél fel. A visszaállítás is megoldható: [link]. Szintén nem ördöngősség, csak le kell tölteni egy fájlt, majd a webes kezelőfelületről ráflashelni.
Az egyetlen kritikus pont a flashelés folyamata. Ha ott elmegy az áram, megszakad a hálózati kapcsolat a router és az eszköz között, abból lehet probléma. A lényeg, hogy kábelen csináld egy kipróbált, hibátlan dróttal és miután elkezdett felmászni az új szoftver, ne nyúlj semmihez, míg be nem fejeződik a folyamat. Itt lesz időd meginni azt az 1-2 felest
Amikor kész, újraindul majd a router és következhet az öröm, meg a bódottá -
kangoo70
csendes tag
Sziasztok!
Megvan végre a router: TPL-WR841ND
Most szépen megy az eredeti firmware-rel, de kellene rá a QSS kapcsoló átdefiniálása Radio On/Off-ra.
Olvasom a dd-wrt-t, de igen ijesztő... Első blikkre elég bonyolult és veszélyesa flashing
A HW verzió:7.1-es. Erre felmegy szerintetek a v7-re való verzió?
Ha nem sikerül valamiért, akkor dobhatom el a cuccot, vagy vissza lehet tenni vhogy az eredetit?
Még egy két felest le kell gurítanom, hogy bátorságot szerezzek! -
AnagyG
csendes tag
Sikerült beállítani a routert! Ment is egy órát teljesen hiba mentesen. Futott a torrent max sávszélen. Nem volt semmiféle szakadás a kapcsolatban.
Egy óra után viszont eldobta a kapcsolatot a gépem. Próbáltam újra kapcsolódni, de a gépem nem látta a hálózatunkat. Újraindítottam a routert, és most megint megy...Mi lehet ilyenkor a hiba?
(ezt csinálta a cisco is, csak az 3 perc után, és 3. ujraindításra már nem reagált -
Pubszon
veterán
Hali.
Kapok ajándékba egy D-Link DIR-655 routert.
A kérdés az, hogy ezzel fog működni távolról a WOL finkció?
A Virtual Server menüpont alatt ki lehet választani, de azért egy hozzáértő erősítse már meg.
Köszönöm. -
NewTiger
csendes tag
Nem. A szitu csak annyi, hogy a szüleimnél van egy kb 5 éves akkor is csak pár ezer forintba kerülő SMC 1 antennás router ami az emeleten van és egy szinttel lejebb és 2 szobával arrébb még viszonylag haszálható jel van (a laptoppal mászkáltam a lakásban, sárga volt az indikátor és még használhatóan lehet netezni). Otthon nagyjából ugyanilyen távolságban az Asus WL-500-el (nem tudom pontosan melyik verzió, most munkahelyen vagyok de azt tudom, hogy három antennás és tud N-es szabványt) már csak piros az indikátor ami a jelerősséget mutatja és már problémás a netezés másról már nem is beszélve, (PS3-on a firmware upgrade néha órákig tud tartani). Szóval a helyszín nem ugyanaz de nagyon hasonló és csak 1-2 méter lehet a különbség viszont a két eszköz között elvileg kategóriák vannak. Ezért gondoltam van olyan eszköz aminek ez a távolság nem akadály.
-
törölt tag
ebben azért nem lennék ennyire biztos jelen esetben, lévén az n-es eszközök jellemzően azért jobban teljesítenek a gyakorlatban, mint a g-sek, márpedig majdnem biztos, h egy g-s asusról van szó.
de majd megválaszolja szerintem, ha még visszanéz.
most nézem, 3 antennás. abban viszont lehet nem is volt g-s. -
NewTiger
csendes tag
-
Beri
addikt
válasz
NewTiger #13582 üzenetére
Azonos felépítésű modellek között nincs nagyságrendi különbség. Ha a WL-500 kevés, más sem lesz elég. Meg lehet próbálni erősíteni mind a két oldalt nagyobb antennákkal, vagy el kell helyezni egy második eszközt, amelyik közelebb van az elérhetetlen helyhez. Esetleg range extender a kettő közé félútra.
-
NewTiger
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsra volna szükségem. Olyan routert keresek ami megfelelő jelet továbbítana n-es wifin egy emelettel feljebb és ott 2 szobával arrébb lévő helységbe. Családi ház, fa födémmel. Ami most van egy háromantennás Asus Wl500 de ez ebben a helységben már nagyon gyenge jelet produkál. Ha van valakinek pozitív tapasztalata akkor azt nagyon megköszönném, nem szívesen próbálnék végig több routert.
-
AnagyG
csendes tag
válasz
TomyLeeBoy #13579 üzenetére
köszi szépen a gyors választ!
remélem ez a router nem bontja percenként a kapcsolatot, mint a cisco...
-
-
AnagyG
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy TP WR-741ND routert!
Egy olyan problémám van, hogy TV-Networkös netem van, ami úgy néz ki, hogy MAC cím alapján kapok IPt és így tudok netezni.
Szeretném beállítani úgy a routert, hogy az én MAC címemmel mennyen ki, és a wifin csatlakoznak mások akkor tudjanak gond nélkül netezni!Hol tudom ezt a beállítást megcsinálni a routerben?
Köszi
G. -
meszi16
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy melyiket vegyem: TP LINK 741 ND vagy Tp link 743nd ?
Adsl lenne megosztva 2 asztali gépre kábelen és egy laptopon wifin.
Köszönöm szépen. -
Soma01
veterán
Nem az, hogy nem szabad, csak nem szoktam ajánlani. Max akkor ha a router ugyan abban a szobában van mint a PC, max 1 szobával arrébb. A kártya nagyon el van dugva a PC mögé és könnyen leárnyékolható. Az USB-t meg könnyen el lehet helyezni a legkedvezőbb vételi pozicióba.
-
Tosee
őstag
Üdv!
Routert szeretnék, két géphez, az egyik vezetékkel kapcsolódna LAN-on, a másik egy laptop, amiben van wireless technológia (Fuji A530), tehát gondolom ilyen USB-be dugható adapter nem kell. 5-8 ezres kategóriában gondolkodtam.
USB-s adapterre nem lesz szükséged!Az internet jelenleg 4 MBit-es (későbbi bővítés valószínű).
Ezek alapján TP - Link WR741ND (wifi: Lite N 150Mbps)Később mekkora sávszélességre váltanál?
-
misx
senior tag
Sziasztok!
Routert szeretnék, két géphez, az egyik vezetékkel kapcsolódna LAN-on, a másik egy laptop, amiben van wireless technológia (Fuji A530), tehát gondolom ilyen USB-be dugható adapter nem kell. 5-8 ezres kategóriában gondolkodtam. Előre is köszi.
Az internet jelenleg 4 MBit-es (későbbi bővítés valószínű). -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Tudom h nem router kérdés, de nem találtam a témához illő topicot.
Az asztali gépemhez kellene usb-s wifi adapter.
Sajnos nem tudom megoldani, hogy pci slotba tegyem, ezért lenne rá szükségem.
Ilyen routerem van: TP-Link TL-WR1043ND.
Ehhez kellene (gondolom hasonló márkájú), lehetőleg a router sebességét legjobban kihasználó adapter (persze a legolcsóbban).Legyen külső antennája, vagy beépített legyen?
Mit ajánlanátok?Üdv.
Gabi -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Erről a készülékről mi a véleményetek?
Belkin f5z0084cm
Az árát ne nézzétek most, csak maga a készülék érdekel, nem találtam róla kielégítő tesztet.
-
-
toto1000
csendes tag
Digi Basenet csomagja van.Sebesség 40/20 Mbit/s
Erre ez a kettő jó ha wifiset szeretnék?Belépőszint wifivel - n lite wifi (150Mbit), 10/100 ethernet
TP-Link 741ND: 70-80Mbit körül megy, lite n wifi, Atheros AR7240 rev 2 @400Mhz, 4MB flash, 32MB RAM
TP-Link 743ND: ugyanaz, mint a 741, csak tud kliensként kapcsolódni vezeték nélküli hálózathoz. -
toto1000
csendes tag
Sziasztok!
A lakóstársamnak kábelnetes előfizetése van a Digi-nél.(Nem tudom melyik csomag sajnos,talán Startnet 20/10 Mbit/s)
Én is szeretnék netezni a laptopommal ás úgy tudom,hogy ez csak egy wifi routerrel oldható meg.
Milyen routert tudtok ajánlani ebben a felállásban?köszi
-
Beri
addikt
válasz
TomyLeeBoy #13554 üzenetére
Az n-lite a 150Mbit teoretikus maximális átviteli sebességű wifi szabvány. A 3420 300-as n-et tud. A lista: [link]
-
Beri
addikt
válasz
TomyLeeBoy #13552 üzenetére
A 3420 teljesen rendben van, ez a 3220 ugyanaz, csak n-lite-al. A támogatott eszközök listája is megegyezik.
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv!
Van valakinek bármi tapasztalata a TP-LINK TL-MR3220 150M 3G, UMTS, HSDPA routerről, vagy egyéb HSDPA routerről?
-
Beri
addikt
A wifi szóba sem került idáig, a drótos részről beszéltünk. A két routerben ugyanazt a switch-et találod, tehát belső hálón ugyanolyan gyorsak lesznek. A különbség a route-olás sebességében van. A tp-link vége olyan 150Mbit körül van, tehát ha ennél gyorsabb internetkapcsolatod van, amit meg szeretnél osztani, akkor nem a 1043ND a helyes választás.
-
Beri
addikt
Ha gigabit LAN-t szeretnél, a következő lépcső, amit ajánlanék, cirka másfélszer annyiba kerül. Pont ez a pláne ebben a tp-linkben, hogy apróért kapsz nagy WAN to LAN sebességet.
A listámban feltüntetett routerekkel éjjel-nappal torrentezhetsz, nem azért kerültek oda, mert rosszul viselnék a terhelést. TP-Linkeknél a flood védelmet érdemes kikapcsolni, ha sok kapcsolatot használsz, mert szereti az ilyet flood-nak nyilvánítani.
Milyen védelemre gondolsz áramszünetkor? Ugyanúgy nem szereti a túlfeszt, mint a géped, vagy az éjjelilámpád, vagy bármelyik másik elektromos eszköz.
-
humax
senior tag
szia mester
igazaban nem ertek routerek huz, de a hogy olvastam,
ez valaszoltam TP-Link 1043ND.
jelenleg nincs szogsegem ra, de kesob lesz N-laptopom, meg gyorsabb internet, meg jovoben gondolva ( minden nap uj es uj technika jonn)ilyan arban, vagy kicsi tobbet tudsz jobbat ajnalni?
az jo lesz torrentnak is?mert volt egy reggi ami nem nagyon birta a torrentet.jelenlegi D-link sajnos egy kis aromszunet utan, nem indult ujra.
a 1043 ban van olyan ami aromszunet kor vedi magat, vagy vennem kell valami ami vedi ilyan kor a router?
-
Soma01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13537 üzenetére
Olyan lehet még, ha nem akarsz kábelezni, hogy 3 cuccot veszel. A kábel "helyett" veszel egy range extendert.
Tehát AP-->1 kis kábel-->Router (viszed ameddig tudod, akár pár métert is a szobán belül közelebb a cél felé, esestleg szekrény tetejére...) -->Range extender középre vagy inkább közelebb a 2. vételi helyhez. Így nagyobb az esélyed.
Vagy veszel egy ilyet és akkor sem kell pluszban kábelezni: [link] -
-
-
Beri
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13535 üzenetére
Nem. Egyszerűen nem megoldható, hogy egy routerre rátekered a nagy kültérit, amivel felcsattan a szolgáltatódra, meg egy beltérit, amivel meg majd neked szórja a wifit a házban. Hiába látod rajtuk a sok antennát, ezek nem választhatók külön.
Másrészt a falakon át 20-25 métert sem erőltetném, de ez már másik történet. -
-
Beri
addikt
válasz
kleinguru #13533 üzenetére
Az a ~600Mbit a route-olás sebessége, tehát akkora tempóval a WAN és LAN portok között megy az adat. Ha te LAN-on belül akarsz adatot mozgatni, ott csak a switch számít, egy 1043ND-vel is tudsz 900Mbit körül másolni, ha tisztességes kábelt használsz (lehetőleg ne kezdj cat5e-vel sem, hiába elég a specifikáció szerint, vegyél cat6-ot). Ha az alaplapi hálókártyád gigabites, nyugodtan használhatod, max a CPU terhelés lesz magasabb, mint egy komolyabb különálló kártyával.
A kéthálókártyás duplázós dolgot meg felejtsd el. -
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Szeretnék venni egy Gbites router, ami minél gyorsabb. (vezetéken)
Hallottam olyanról, hogy ha a gépben két hálókari van, akkor össze lehet fogni őket közös munkára... ergo duplázódik a sávszél...2 vagy több gép közötti kapcsolat miatt kellene videófileok átmásolására... (nem ritkán 100-150Gb)
Kell-e az alaplapi hálókártyától jobb illetve melyik router volna erre a legjobb?!
Olvastam 1. hszben, hogy van amelyik ~600Mbit tud, azt ha még meg tudnám duplázni a dupla kábelezéssel, akkor nem volna rossz
!
Ui.: Nem, nem lesz szűk keresztmetszet a hdd írni és olvasni is tudok 200MB/s felett
-
Beri
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13531 üzenetére
Egy eszközzel nem megoldható a mutatvány (ha nem számítjuk a frankenstein módjára összedrótozott megoldásokat, amivel egyes gyártók próbálkoztak, de az úgyis drágább lenne még ettől is).
-
Először is kösz a választ. Igen, jól értetted az lenne a feladat, de kábelt kihagynám a játékból, hisz akkor elég lenne egy megfelelő router meg 30 méter "tyúkbél" a feladat kivitelezéséhez.
(Korábban kihagytam, de beléptetés is van (PPPoE), és az Access Point eszközöket is hanyagolnám) -
Beri
addikt
Nem rosszul írták le, hanem máshogy. Olvasd el, mit fordítottam le.
Fire/SOUL/CD: Tehát wifin jön a net kültéri antennával, amit beltérben szintén vezeték nélkül szeretnél továbbosztani? Akkor ne egy eszközben gondolkodj. Vegyél egy ap-t, vagy kliensként kapcsolódni tudó routert (pl. 743ND), majd abból húzz egy kábelt a lefedni kívánt terület közepére és arra szúrj egy routert, ami majd továbbosztja az internetedet. Ide szintén jöhet egy 743ND, vagy egy 741ND (kevés a difi árban úgyis), a gépekbe meg WN722N-ek olcsóér'.
741ND+743ND cirka 11ezer, adapterek darabja valamivel 3000 alatt. Ez a minimálproject, max. pár száz forintot lehetne spórolni, de azt nem lenne érdemes. Árban ez alá menni csak használt hálózati eszközökkel tudnál. -
Üdvözletem!
Feladat: Több szintes, nagy alapterületű családi házban megosztani a netet, egyik gép a legfelső szinten a ház egyik "sarkában", másik gép a földszinten az átellenes "sarokban" (2 gép közé "félútra" helyezni a routert nem lehetséges, a kültéri antenna kábelének hossza miatt, a router és az egyik gép küzt így kb 20-25 méter lehet a távolság)
Net: Mikrohullám 2,4Ghz, gépben WLAN kártya (54Mbit, 802.11g/b - Extended Range) antennabemenettel
Az alábbi 3 szempontnak megfelelő routerre kérek javaslatokat
1. Rendelkeznie kell kültéri antennabemenettel (RJ45 csati a WAN portban kizárva)
2. Erős jelszint/jelkibocsátás a relatív "nagy" távolság miatt (sok fal van/lesz a router és a másik gép között)
3. Olcsó USB adapterek a routerhez (amelyekkel biztosan kompatibilis)Mivel a 2.-3. pont együttese alapján TP-Link illetve Belkin routerek jöhetnek alapvetően számításba (persze más ötleteket is szívesen fogadok), ezért elsősorban ezen 2 gyártó routerére várok javaslatot, ami az 1. pontnak is megfelel.
Előre is köszönöm!
-
Oracle
senior tag
Pont fordítva működik és Beri is azt írta le csak nehezen érthető, de végül is az a lényeg hogy ha allow-ra van állítva akkor azok kapnak akik nincsenek a listában ha deny-re akkor azok nem kapnak akik nincsenek a listában, kipróbáltam a telefonommal és nem kapott netet hiába írtam be a kódot miután megadtam a mac címét már kapott szóval deny-re kell állítani
-
Tosee
őstag
válasz
Oracle #13525 üzenetére
Pedig így működnie kéne!
Nálam így van beállítva, és tökéletesen működik! Tehát amiknek nincs engedélyezve a mac címe azok nem tudnak kapcsolódni!
De akkor állítsd deny -re és próbáld ki úgy, hogy először felveszed a mac címet kipróbálod, majd törlöd, és akkor megint próba!?
-
Tosee
őstag
válasz
Oracle #13523 üzenetére
A vezeték nélküli kapcsolat mac címét adtad meg a routerbe?
Mert a laptopoknál van vezetékes és vezeték nélküli is!Egyébként:
Allow...
Azok az eszközök kapnak hozzáférést, amiknek a mac címe hozzá van adva a listáhozDeny...
Azok az eszközök kapnak hozzáférést, amiknek a mac címe nincs hozzáadva a listáhozStatus: mindkét esetben enabled legyen!
-
Beri
addikt
válasz
Oracle #13521 üzenetére
Allow the stations not specified by any enabled entries in the list to access. - a nem megadott MAC című kliensek kapnak hozzáférést.
Deny the stations not specified by any enabled entries in the list to access. - a nem megadott MAC című kliensek nem kapnak hozzáférést.
Oké, eléggé magyartalan mondatok, de ezt jelenti a két beállítás. -
Oracle
senior tag
Üdv!
Megvan a 741nd (az ufo formájú) összedugtam minden beállítás nélkül volt net a gépen és wifin is, az easy setuppal beállítottam titkosítottam a wifit utánna ha igaz beállítottam a mac szűrést is ennél melyikre kell állítani? ha jól értelmeztem akkor a deny-vel kezdődőre
Filtering Rules
Allow the stations not specified by any enabled entries in the list to access.
Deny the stations not specified by any enabled entries in the list to access.upc 30/3-as netem van kell valamit még beállítanom, ez az első routerem nem vágom mit hogy kell
-
Tamy
senior tag
válasz
Soma01 #13515 üzenetére
A másik oldalon egy Asus X5DIJ-SX476D laptop lenne egyedül (legalábbis egyenlőre). Ebben egy beépített N (lite) wifi adapter van.
-
Soma01
veterán
válasz
Krissz5435 #13513 üzenetére
Ugye-ugye, hogy ND az!!
Mehet rá szerintem a V1 firm.
Tamy: Ha az vevők nem támogatják a mimo-t akkor jobb a 841ND.
-
Krissz5435
aktív tag
Nah megnéztem a routert. 741ND v1.5
Már csak annyi a kérdésem, hogy ráflashelhetem-e erre a v1-esnek a firmvarét?
Mert gondolom a v1 alá tartozik a v1.5 is.
Meg megzavart az is hogy a honlapon teljesen máshogy néz ki mint nekem. -
Tamy
senior tag
Sziasztok!
Két TP-Link router között kéne választanom, a 841ND és a 941ND közt vacillálok
Én magam az 1043ND-t használom teljes megelégedéssel, most viszont egy ismerősömnél kéne a panellakás (átlagos méretű, 2 v. 3 szobás) kb. egyik sarkából a másikba átlósan átlőni a netet. Előbbi olcsóbb, de csak két antennája van, viszont azok 5dBi-sek, utóbbi drágább, három antennája van, de csak 3dBi-sek. Tudom, le lehet cserélni őket, de az megint +$, ha nem muszáj inkább az eredetit használnám. Nyilván a sikert nem lehet garantálni, de mégis melyik a jobb a gyakorlatban: 2 db 5dBi-s antenna, vagy a 3 db 3dBi-s? Én inkább utóbbira tippelnék, de kíváncsi lennék mások véleményére is.
-
skoos
őstag
Meg tudom adni az Engenius-nak, hogy melyik gép mennyivel tölthet le az internetről? Kábellel vanak hozzákötve.
Nincs az engeniushoz emulátor?
Köszi!
-
Soma01
veterán
Akkor most had jöjjek én!
Melyik az a legolcsóbb router amire fel lehet tenni a DD-Wrt-t vagy az OpenWrt-t (vagy Tomato-t)? És ha lehet úgy lehessen már felrakni, hogy nem RS232-n, hanem pl. webes felületen, vagy nem is tudom hogy szokták ezt legegyszerűbben. Nem fontos, hogy wifis legyen, csak DHCP-re kellene használni. -
Soma01
veterán
válasz
kangoo70 #13501 üzenetére
Itt nézegetheted: DD-WRT simulator
-
kangoo70
csendes tag
Értem....
Belenéztem a dd-wrt honlapba.
Ez a bindeléses dolog hogy működik? Első blikkre nem találtam meg, honnan is induljak.
A hardwer OK lenne akkor, csak nehogy befürödjek, mert sehogy sem tudom majd lekapcsolni a WLAN-t. (természetesen a LAN rész továbbra is müködtetni akarom).
Van gyakorlatod ebben? (Mármint a dd-wrt-s bütykölésben?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged