- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herqles
csendes tag
A problémám a következő: Letöltöttem (legálisan) a netről egy HD-s trailert (Transformers 2), mert kíváncsi voltam, miben is jobb a HD. 3 perc 155 MB, gondoltam ez durva lesz.
A céges gépem egyáltalán nem bírt a .mov videóval, és a keresője a QuickTime-ot ajánlotta fel letöltésre. Otthoni gépemre fel is tettem eme progi legfrissebb free verzióját és le is tudtam vele játszani, de elég szaggatósan.
A társítás lehetőségei között szerepelt a NERO7 ShowTime 3 nevű progija, amit a DVD-íróhoz kaptam. Nos ez meglepően jó minőségben
játszotta a videót, ráadásul a menüje is magyar, plussz a kedvenc PowerDVD9-emhez igen hasonlít (ami azonban nem boldogul ezzel a fájl kiterjesztéssel), aminek külön örültem
, de ez a progi csak egy 30 napos licenszel bír, ami ezennel el is kezdett fogyni.
A kérdésem, hogy nincs-e olyan progi, ami jól viszi az ilyen videókat, illetve, hogy nincs-e az én nero cd-men valahol megfelelő aktiváló kód a ShowTime 3-hoz, amit esetleg én eddig nem találtam?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A céges gépem egyáltalán nem bírt a .mov videóval, és a keresője a QuickTime-ot ajánlotta fel letöltésre. Otthoni gépemre fel is tettem eme progi legfrissebb free verzióját és le is tudtam vele játszani, de elég szaggatósan.
A társítás lehetőségei között szerepelt a NERO7 ShowTime 3 nevű progija, amit a DVD-íróhoz kaptam. Nos ez meglepően jó minőségben
játszotta a videót, ráadásul a menüje is magyar, plussz a kedvenc PowerDVD9-emhez igen hasonlít (ami azonban nem boldogul ezzel a fájl kiterjesztéssel), aminek külön örültem
, de ez a progi csak egy 30 napos licenszel bír, ami ezennel el is kezdett fogyni.