- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herqles
csendes tag
A problémám a következő: Letöltöttem (legálisan) a netről egy HD-s trailert (Transformers 2), mert kíváncsi voltam, miben is jobb a HD. 3 perc 155 MB, gondoltam ez durva lesz.
A céges gépem egyáltalán nem bírt a .mov videóval, és a keresője a QuickTime-ot ajánlotta fel letöltésre. Otthoni gépemre fel is tettem eme progi legfrissebb free verzióját és le is tudtam vele játszani, de elég szaggatósan.
A társítás lehetőségei között szerepelt a NERO7 ShowTime 3 nevű progija, amit a DVD-íróhoz kaptam. Nos ez meglepően jó minőségben
játszotta a videót, ráadásul a menüje is magyar, plussz a kedvenc PowerDVD9-emhez igen hasonlít (ami azonban nem boldogul ezzel a fájl kiterjesztéssel), aminek külön örültem
, de ez a progi csak egy 30 napos licenszel bír, ami ezennel el is kezdett fogyni.
A kérdésem, hogy nincs-e olyan progi, ami jól viszi az ilyen videókat, illetve, hogy nincs-e az én nero cd-men valahol megfelelő aktiváló kód a ShowTime 3-hoz, amit esetleg én eddig nem találtam?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A céges gépem egyáltalán nem bírt a .mov videóval, és a keresője a QuickTime-ot ajánlotta fel letöltésre. Otthoni gépemre fel is tettem eme progi legfrissebb free verzióját és le is tudtam vele játszani, de elég szaggatósan.
A társítás lehetőségei között szerepelt a NERO7 ShowTime 3 nevű progija, amit a DVD-íróhoz kaptam. Nos ez meglepően jó minőségben
játszotta a videót, ráadásul a menüje is magyar, plussz a kedvenc PowerDVD9-emhez igen hasonlít (ami azonban nem boldogul ezzel a fájl kiterjesztéssel), aminek külön örültem
, de ez a progi csak egy 30 napos licenszel bír, ami ezennel el is kezdett fogyni.