- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herqles
csendes tag
A problémám a következő: Letöltöttem (legálisan) a netről egy HD-s trailert (Transformers 2), mert kíváncsi voltam, miben is jobb a HD. 3 perc 155 MB, gondoltam ez durva lesz.
A céges gépem egyáltalán nem bírt a .mov videóval, és a keresője a QuickTime-ot ajánlotta fel letöltésre. Otthoni gépemre fel is tettem eme progi legfrissebb free verzióját és le is tudtam vele játszani, de elég szaggatósan.
A társítás lehetőségei között szerepelt a NERO7 ShowTime 3 nevű progija, amit a DVD-íróhoz kaptam. Nos ez meglepően jó minőségben
játszotta a videót, ráadásul a menüje is magyar, plussz a kedvenc PowerDVD9-emhez igen hasonlít (ami azonban nem boldogul ezzel a fájl kiterjesztéssel), aminek külön örültem
, de ez a progi csak egy 30 napos licenszel bír, ami ezennel el is kezdett fogyni.
A kérdésem, hogy nincs-e olyan progi, ami jól viszi az ilyen videókat, illetve, hogy nincs-e az én nero cd-men valahol megfelelő aktiváló kód a ShowTime 3-hoz, amit esetleg én eddig nem találtam?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest