- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zitike
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #9427 üzenetére
Úgy tudom, hogy a vakok erre a Window-Eyes vagy a Jaws nevezetű progikat használják.
-
Zitike
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #9426 üzenetére
Azt elfeledtem beleírni, hogy csak freeware érdekel, mert minden ár túl drága ahhoz képest, amit én kapok az eredményért (a fájlok összerakása csak ahhoz kellene, hogy a munkámat igényesebben végezhessem el -- de ha jobban belegondolok, ezért a fizuért igénytelenül is jó lesz). Egyébként ugyanebből a célból bármi olyan progi is érdekelt volna, amiben lehetőség van arra, hogy egyszerre több száz filét beillesszek (wordben lehet, de összesen csak 600 sort hajlandó ilyen módon beilleszteni; a többi általam ismert szerkesztő pedig sajnos csak egyesével hajlandó a txt-k szövegét betenni).
-
Zitike
csendes tag
Milyen program képes arra, hogy egymás után megnyisson több száz txt-fájlt, majd mindegyikből a 12. sor 28. karaktere után lévő tartalmat kimásolja (a 13. sor már nem kell), és egyetlen nagy txt-ben egymás alá (bekezdés-töréssel) beírja?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest