Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
Egyelőre ezzel se jött össze a dolog,mert rámentem az "AVI-ra feiratégetése VirtualDubbal " c. topikba [link] ahol a "Vobsub_vd.vdf és Textsub.vdf" fájloknál elakadtam, mivel az oldalról nem lehet letölteni azt a jó wobsub-ot amiben a 2fájlt bekéne másolni,és ha máshonnét töltöm le, amit én találtam,ott meg nem láttam ilyen névvel fájlokat Wobsubhoz.
Ue. a probléma ittis: [link] a 2. hsz-ezőnél.
Vki aki esetleg ezt már végigzongorázta részletesen, adhatna egy olyan wobsub-os linket ami tartalmazza a 2 kért fájlt,a többi már télleg levan írva fórumba,és a parsztnak is menne talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ue. a probléma ittis: