Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gausz
aktív tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Pedig buherált xp van, magam csináltam. Legalább megtudom, hogy a következőnél miket kell visszarakni
3 hete raktam fel, nincs az az isten, hogy megint felpakoljak mindent, azért kérdeztem egyéb megoldást.
Annyi nem vészes a dolog, mert bnőm laptopjáról is meg tudom oldani, de azért mégiscsak egyszerűbb lett volna, ha egyből fel tudnám másolni őket magamhoz. -
Gausz
aktív tag
Sziasztok!
Én azzal fordulok hozzátok, hogy digit. fényképezőgépről hogyan kell képeket importálni? Nem láma kérdésnek szánom, de canonom van, a gyári program már régóta nem akarja felszippantani a képeket, ezért az xp kamera- és fényképezőgép támogatását vettem igénybe, ami működött is. Azonban volt egy format c-m, nlite-al megszabdalt win-t raktam fel, melyből ezt is kiszedtem. Hiába keresem, nem találom neten külön.
Esetleg ha meg tudnátok mondani ennek a proginak a pontos nevét, vagy adnátok más megoldást, akkor nagy köszit mondok!Előre is nagy kössz,
Gausz
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

3 hete raktam fel, nincs az az isten, hogy megint felpakoljak mindent, azért kérdeztem egyéb megoldást.