Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy mdb telefonszám adatbázisom, ezt szeretném átteni Nokia 5310re. (A pc suite-ban egyenként lehet felvinni)
Ha konvertálom valamilyen más importálható formátumba (pl. csv-be; ezzel nincs is gondom) akkor beimportálhatnám az outlook expressbe. (Eredetileg az Outlookkal akartam, mivel azt hallottam hogy lehet vele szinkronizálni, de nem találtam ilyen funkciót benne.)
De hiába lenne meg expressben, ha onnan tudomásom szerint csak leveleket vagy fiókot lehet továbbvinni az outlookba. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest