Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
Érdekes nálam lehet változtatni mi alapján rendezzen, De amúgy is keresztnév mező az alap rendezési mód, tehát nincs összevisszaság

woodworm
OK, nálad az a megoldás működik, nálam meg ez. Én tudok kompromisszumot kötni abban, hogy melyik mezőbe mit írok, míg Te nem (na meg amik még jöttek tippek, ott is tökmindegy milyen mezőbe kerülnek az értékek)
De akkor lényegében van már több működő megoldás. Még, ha neked van/volt is azzal korábban problémád amit én írtam le, de nálam meg hibátlanul működik, szóval akkor én leszek a kivétel, ami erősíti a szabályt

bacus
Jó bakker, de tele a fórum olyanokkal, akik nem hajlandóak a gyári tárcsázót/névjegykezelőt lecserélni, melyek pl. nem tudnak szó közepében találatot adni keresésre. Erre előállsz a legprofibb erre fejlesztett alkalmazással, ami mindent is tud

Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Update 11.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi