- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én SSHD-t használok.
Egy terásat. (12ezer volt aprón)Hát mit mondjak, vegyesek a tapasztalataim.
Sajnos azt a luxust nem engedhetem meg magamnak, h SSD-t tegyek a gépbe, mert kell a tárhely.Előtte 7200RPM-es merevlemez volt a gépben, azt kellően gyorsnak találtam.
Az SSHD visszalépés, mert csak 5400RPM-es, szóval a Seagate tehet egy szívességet, amiért az új SSHD-it már nem 7200-re tervezte, hanem csak 5400-re. :/
Természetesen azok a programok, amiket az SSD-re cachelt, azok gyorsak, de a többi műveleten érzem, h nem 7200-es a merevlemez. :/Ebből a szempontból lehet, h jobb, ha nem SSHD-t használnék, hanem 7200RPM-es winchestert, és a már említett cache programok egyikét. RamDisket használtam régebben, azzal kitűnő tapasztalataim voltak, de ezen a gépen az nincs, és annyira már nem is érdekel a dolog, h tegyek rá. Megszoktam ezt a sebességet.
Ha lehetne a gépbe tenni M.2-es SSD-t a HDD mellé, akkor ugye nem lenne gond, de ez régebbi ProBook, a csatlakozó ott van, de SSD-t nem fogad.
Eddig nem is hallottam erről a cache programról, ezért kérdeztem csak rá, h mi is ez pontosan itt a topicban.
Azt azért kicsit túlzásnak tartom, h SSD-t ajánlgattok annak aki ilyet akar használni. Hiába ömlik az a médiából, h Magyarország jobban teljesít, attól még nem biztos, h mindenkinek telik SSD-re, illetve akinek tárhely is kell, annak nem megoldás az SSD. Ja persze, tudom, h van 512-es, meg 1terás is belőle már, na de annyira nem vagyok pro, h ~100ezerért ilyet vegyek.
A külső meghajtóban levő 2nd. HDD mint tárhely pedig nem mindenkinek megoldás a plusz helyigénye miatt; akárcsak az optibay azoknál, akiknek szükségük van időnként az optikai egységre.Na kiveséztük, köszi az ismertetőt a chachelő programról, legalább már azt is tudom, h ilyen is van/volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Napirajz könyv
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest