- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
localhost #33924 üzenetére
Most ezt a System Explorert kíváncsiságból kipróbáltam, a legelején van egy biztonsági ellenőrzés az épp futó folyamatokról, ezt is kíváncsiságból lefuttattam - most ez halál komoly, hogy az eredményét úgy tudom megtekinteni, hogy az ő honlapjukra ez felkerül, kap egy egyedi azonosítót az én eredményem, rákattintok a linkre, és a honlapon keresztül tudom megnézni?
Tehát úgy gondolták, hogy elfogadható az, hogy elküldik neten a saját szerverükre az én adataimat, amihez semmilyen módon nem járultam hozzá, és ebből készíthetnek egy, a link birtokában bárki által megtekinthető csudaszép kis táblázatot? És akkor azért megnyugtatásként ott van egy "privacy policy" szekció, hogy "Data are anonymously stored and accessible for 24 hours. If you want, you can DELETE the report immediately or make the report PERMANENT .", és a nagybetűs linkekre kattintva el tudom végezni az említett műveleteket, hát ez remek. De ki a büdös franc kérte, hogy egyáltalán kerüljön fel ide? Na innentől lehet akármilyen csudijó, ez sajnos nekem elég volt ahhoz, hogy a progi azonnal menjen a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mafia: The Old Country teszt
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest