- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Hali!
Prelles egérgombra nem létezik valami szoftver ami javítani a helyzeten? Már rendeltem másik gombot bele, de mire megjön addig megőrülök annyira rossz használni. Bár amit rendeltem szerintem az sem lesz jó bele (méretileg), mert amilyen az enyémbe kellene olyan nem létezik.
A vezérlőpultban már felvettem a dupla kattintás sebességét maximálisra, majd minimálisra, de ugyanúgy rossz, nem tiltja le a nagyon gyors dupla kattintásokat! Nem igaz, hogy nincs prell mentesítve az egér rendesen. Én akármilyen rossz nyomógombot használok itthon, mindig feltudom úgy programozni a mikrokontrollert, hogy az jól működjön dupla gombnyomás esetén is! Igaz azzal nem is játszom, de lehetne valami ilyen funkció a windows-ban, hogy saját magad beállíthatnád az időközöket...
Szóval nem létezik valami hasonló szoftver?
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Horgász topik
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-book olvasók
- Fűnyíró topik
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest