Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Flipper PC-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
genndy
üzenetére
Az, hogy a telepítésnél tolja az arcomba a többi terméküket, nem tudom, miért olyan zavaró, alapesetben így sem kell egy fillért sem fizetned, hogy megkapj egy olyan terméket, ami elég jó, és nem Adobe, szóval ennyi sztem belefér a telepítésnél.
Ha ninite.com segítségével telepítesz egyszerre több dolgot is, akkor meg egyáltalán nem látod a reklámot. Sőt, az alkalmazáson belüli reklámokat is ki lehet kapcsolni a File > Preferences > General > Show Advertisement checkbox kiszedésével.
Sokan ellenzik egyébként a ribbon-felületet is, nekem mondjuk pont bejön.
Az igaz, hogy kicsit erőforrás-igényesebb lett, de szerintem így is a bőven elviselhető kategórián belül van, még gyengébb gépen is próbáltam.(#33829) bluemirage:
Nem nyomja folyamatosan a reklámot.
Csak amíg ki nem kapcsolod, addig jelenik meg egy annyira nem elviselhetetlen reklámcsík, én is ki szoktam lőni, mert engem is idegesít, a hogyanját lásd fentebb.
Egyébként nem frissíteni egy ilyen progit szintén nem egy bölcs dolog, lehetnek ennek is biztonsági rései, nem véletlenül adnak ki foltozásokat ilyenekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha
Csak amíg ki nem kapcsolod, addig jelenik meg egy annyira nem elviselhetetlen reklámcsík, én is ki szoktam lőni, mert engem is idegesít, a hogyanját lásd fentebb.