Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Köszi, így legalább értelmesebben lehet látni a műsorokat, mint a mostani elbafott függőleges elrendezés esetében.
Bár vigyázni kell, mert az oldal függőleges helyzetének beállításakor túlgörgettem és leugrott az oldal legaljára (fekete széles sáv van alul) így erőteljesen kilógtak felül a csatornák, amit korrigálni szerettem volna enyhébb görgetéssel, de ezt meg véletlenül az alsó görgető sávon álló kurzor mellett sikerült végrehajtanom és ilyenkor lehetetlen lesz a függőleges görgetés. Újra kell töltetni az oldalt, akkor megjavul.
------------------------------
A fehér hátteret nem értem mire fel erőltetik. Jó, hogy kontrasztos a kinézet olvashatóság szempontjából, de nálam 0-ra letekert brightness mellett is kiüti a szemem a monitor ilyen oldalaknál, így ha sötétedik felkapcsolom a szobában a lámpát, az segít egy keveset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest