Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Sziasztok!

Igaz nem biztos, hogy program, de azért megkérdem.

Jó ideje használom a port.hu TVműsor kialakítását, amit nemrég "megújítottak". Sajnos az új kialakítás (nem is értem milyen célból sikerült ilyenre) annyira gyermeteg (4, azaz összesen 4 csatorna műsorát lehet egymás mellé egyszerre kirakni..érted, nem elírás, hanem 4...ebbe még a sportcsatornák sem férnek bele :W Most gyorsan ránéztem mit alakítottak vele és látom, hogy fergeteges 7 csatornát lehet egyszerre látni, de mivel nem használom a böngészőt teljes szélességben így nálam csak 6 fér be egyszerre, a többihez kénytelen kelletlen kattintgatni kell. Ezek hülyék :((( ), hogy azóta is a régi kialakításban használom, a maximális 20 csatornás megjelenítéssel (oldalra scrollozva pikk-pakk ott vagyok egyik vagy másik végén ha kell és így számomra nagyon kényelmes), amiből pár csatorna műsora marad csak ki számomra, de lényegében ezzel már szépen elvoltam.

Pár napja valamit művelnek a háttérben és nem volt elérhető a személyes beállítás adta műsor megjelenítés ami tegnap óta ismét elérhető, de nem képes az aktuális időhöz rendezni a műsorokat azóta sem. (na persze az új felületen tökéletesen működik)

Gondolom ezzel a mókával is elkezdték erőltetni az új műsor megjelenítési kialakításukat, amiből köszönöm, de inkább nem kérek.

Szóval egy használható port.hu műsor megjelenítő alternatívát keresnék, ahol egymás mellett láthatóan 20 környéki csatornaszámmal (egér görgővel oldalra scrollozhatóan), aktuális időponthoz sorba rendezve lehetne egyénileg kiválasztott csatornák műsorában nézelődni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés