- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Igaz nem biztos, hogy program, de azért megkérdem.
Jó ideje használom a port.hu TVműsor kialakítását, amit nemrég "megújítottak". Sajnos az új kialakítás (nem is értem milyen célból sikerült ilyenre) annyira gyermeteg (4, azaz összesen 4 csatorna műsorát lehet egymás mellé egyszerre kirakni..érted, nem elírás, hanem 4...ebbe még a sportcsatornák sem férnek bele
Most gyorsan ránéztem mit alakítottak vele és látom, hogy fergeteges 7 csatornát lehet egyszerre látni, de mivel nem használom a böngészőt teljes szélességben így nálam csak 6 fér be egyszerre, a többihez kénytelen kelletlen kattintgatni kell. Ezek hülyék
), hogy azóta is a régi kialakításban használom, a maximális 20 csatornás megjelenítéssel (oldalra scrollozva pikk-pakk ott vagyok egyik vagy másik végén ha kell és így számomra nagyon kényelmes), amiből pár csatorna műsora marad csak ki számomra, de lényegében ezzel már szépen elvoltam.
Pár napja valamit művelnek a háttérben és nem volt elérhető a személyes beállítás adta műsor megjelenítés ami tegnap óta ismét elérhető, de nem képes az aktuális időhöz rendezni a műsorokat azóta sem. (na persze az új felületen tökéletesen működik)
Gondolom ezzel a mókával is elkezdték erőltetni az új műsor megjelenítési kialakításukat, amiből köszönöm, de inkább nem kérek.
Szóval egy használható port.hu műsor megjelenítő alternatívát keresnék, ahol egymás mellett láthatóan 20 környéki csatornaszámmal (egér görgővel oldalra scrollozhatóan), aktuális időponthoz sorba rendezve lehetne egyénileg kiválasztott csatornák műsorában nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Macska topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest