- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Köszönöm, a CopyToy jónak tűnik, a többi ugyanúgy felpakolja a quicktime meg egyéb baromságokat, amik teljesen feleslegesek, vagy el se indult pl a YamiPod, vagy fizetősek....
Azt hittem van valami teljesen egyszerű dolog, jobb ablakban forrás, bal ablakban cél, és másolok, törlök, ennyi, nem értem minek túlbonyolítani egy egyszerű másolást, amit máshol is megoldottak mint egy sima fájlkezelő műveletet (mert ez az lenne csak) 2012-ben..
Ha nem lenne ekkora tárhelye, már válnék is meg tőle, de ez csak egyéni probléma, a segítséget természetesen köszönöm mindkét hozzászólónak.
Egyszer valaki csak ír egy kis Total Commander plugint hozzá, amivel simán másolgathatok rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest