- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
rigo88 #18049 üzenetére
Én O&O Defrag-et használok, meg vagyok vele elégedve. Ez zónák szerint defragol, vagyis egyes mappákat más szerint rendez, pl. név szerint: Windows, Program Files, Boot stb. mappák. Elérés szerint: Programdata, Users stb. mappák. "Sima" space módszerrel pedig a ritkán használt mappákat a Windows-on belül, illetve minden más mappát.
Továbbá ajánlom figyelmedbe ezt a cikket. A parkoltatási időt én mindenképp megnövelném a helyedben. Hosszú távon nem hiszem, hogy az a 8 mp kifizetődő...
Egyébként ez a merevlemez elvileg változó fordulatú, de nem tudom, hogy mennyi a fordulatnak a felső határa. Lehet, hogy lassabb, mint egy fix 7200 rpm-es hdd. Emiatt lehet lassabb a másolás. És ha azon van a rendszered, akkor meg tényleg nagyon könnyen belassulhat másolásnál (nekem a fix 7200-es hdd-m sebessége is néha lecsökken másolásnál).
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest