Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-Control of private information sent to the Internet - ez nem tudom pontosan, mit akar takarni, de ha jol sejtem, nem tobb, amit jol beallitott bongeszovel is meg lehet oldani
-Script blocking (JavaScript, VB script) - bongeszok mind tudjak
-Referer blocking - imho ezt folosleges szurni, elonyod nincs belole, max rontod az oldal statisztikajanak hitelesseget (nagy ritkan lehet haszna, mikor nem enged egy oldal kulso linket, nem kell uj ablakot nyitnod, es bemasolnod a cimet, de ez eleg ritka)
-Cookies blocking - bongeszok mind tudjak
-Ad blocking - hosts file pl, de mint irtad, Te firefox-ot hasznalsz, ahhoz eppen van adblock plug-in (de szerintem folosleges, egy-ket reklamba senki nem hal bele, ennyivel is hozzajarul kedvenc oldalai fenntartasahoz)
-Pop-up windows blocking - bongeszok mind tudjak
nekem inkabb a Runs as Internet Gateway opcio hianyozna, de ez home-user korben ritka, inkabb routert hasznalnak, minthogy windoze alapu netmegosztast csinaljanak, marcsak kenyelmi okokbol is (a router olcso, a masik megoldas kivitelezese bonyolult, s vannak hatranyai)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest