Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-Control of private information sent to the Internet - ez nem tudom pontosan, mit akar takarni, de ha jol sejtem, nem tobb, amit jol beallitott bongeszovel is meg lehet oldani
-Script blocking (JavaScript, VB script) - bongeszok mind tudjak
-Referer blocking - imho ezt folosleges szurni, elonyod nincs belole, max rontod az oldal statisztikajanak hitelesseget (nagy ritkan lehet haszna, mikor nem enged egy oldal kulso linket, nem kell uj ablakot nyitnod, es bemasolnod a cimet, de ez eleg ritka)
-Cookies blocking - bongeszok mind tudjak
-Ad blocking - hosts file pl, de mint irtad, Te firefox-ot hasznalsz, ahhoz eppen van adblock plug-in (de szerintem folosleges, egy-ket reklamba senki nem hal bele, ennyivel is hozzajarul kedvenc oldalai fenntartasahoz)
-Pop-up windows blocking - bongeszok mind tudjak
nekem inkabb a Runs as Internet Gateway opcio hianyozna, de ez home-user korben ritka, inkabb routert hasznalnak, minthogy windoze alapu netmegosztast csinaljanak, marcsak kenyelmi okokbol is (a router olcso, a masik megoldas kivitelezese bonyolult, s vannak hatranyai)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest