- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
szerintem a nagy felhasználóbarát videovágó programok (Pinnacle Studio, Ulead Video Studio stb.) tudják ezt. vagy a profik, az Adobe Premier, Sony Vegas
vannak más megoldások is, de ahhoz először demouxolnod kell (szétválasztani a videó és audió anyagot), majd a hangot szerkeszted ahogy tudod, és a végén újra összeilleszteni.
szétszedni lehet ingyenesen a nandubbal asszem, vagy TmpegEnc-el, szerkeszteni a hangot bármivel (én egyszer Adobe auditionnal csináltam ilyet) és összerakni meg asszem a virtual dub is tudja (ingyenes, ha jól emlékszem én Sony Vegassal raktam össze). nekem egyszer kellett ilyet csinálnom, egy video alá zenét keverni, meg hangot tisztítani. ha jól emlékszem ezekkel csináltam (TmepgEnc -->Audition--> Vegas). a sourceforge.net -en sok ingyenes alkalmazás van ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest