Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsommi
senior tag
Tud valaki olyan progit, amivel könnyen lehet egy dvd-filmböl isot csinálni?
Mert a Nero-val először átkonvertálja, vagy nem tom mit csinál, és csak utána irja rá a gépre?
Nekem vmi olyan kéne, hogy berakom a dvd-t, és mintha felmásolnám, csak nem másolom, hanem csinál belőle egy isot..
És ha lehet, akkor olyan gyorsan, mint ha csak felmásolnám...
Remélem érthető nagyjábol..

-
zsommi
senior tag
Hi!
Tud valaki olyan progit, amivel lehet csinálni többféle tcp/ip beállítási, és wlan-os SSID-ból különböző profilokat?
Lényege az lenne, hogy több helyen is tudjak netezni, csak városszerte más-más ipket használunk a hálózaton, és emiatt kéne, hogy ne kelljen mindig állítgatni az ipket, hanem csak benyomom hogy pl. Wesselényi utca profil..
előre is köszi, várom a válaszokat -
zsommi
senior tag
Hali!
Hallottam egy olyan progirol, ami rossz bill.kombinácio esetén letörli a vinyo tartalmát, ezzel védve illetéktelenek hozzáférését, na meg a titkos adatokhopz való hozzáférést...
Nem tudja vki mi a neve, vagy esetleg nem használ vki ilyeT? -
zsommi
senior tag
Hali!
Létezik egy olyan progi, hogy low level format, vagy mi a fene...
Az teleírja a vinyódat 0-kkal...
Ha jol tudom akkor mindegyik vinyohoz csinálnak ilyen progit..
Szal le is lehet tölteni a hompédzsről...
Csak arra figyelj, hogy nehogy maxtoros progival csinálj ezt Seagate vinyot, vagy akárhogy máshogy..
-
zsommi
senior tag
Hali!
Lehet, hogy nem ide kéne irnom, de nem találtam jobb topicot..
Na szóval...
Olyat kéne csinálni, hogy a WMPlayerben(vagy más lejátszóban) lejátszott videot a gép egy tvtuner adásnak észlelje.
Ehhez keresek vmilyen progit.
Ja, egyébként hogy nem tűnjön tul nagy baromságnak, olyat akarok csinálni, hogy MSN-en a másik fél láthassa (ha akarom) amit épp nézek.És ugyebár a tvtunert az MSN webkamnak érzékeli, tehát az elmélet alapján mennie kéne... -
zsommi
senior tag
Kéne nekem egy olyan rpgi amivel a megosztásokat tudom kezelni, értem ezen a jogok kiosztását, meg hogy ki csatlakozhat a könyvtárakhoz, meg ilyenek..
-
zsommi
senior tag
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
Sztem ha csak simán beirod a google-ba, akkor is találsz egy csomot, és akkor nem is leszel leb@szva..

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest