Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
3301-re 5let? Otthoni PC-n, nem céges hálózatban!!!

-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Adott egy XP SP2, kellene rá olyan program amivel a usereknél meg tudom adni a hét napjaira bontva, hogy melyik nap mettől meddig léphetnek be, és/vagy milyen programokat futtathatnak, az első is elég, de ha a másodikat is tudja a program az lenne a legjobb

A lényeg: Ha be van lépve, akkor se tudja az adott időnél tovább használni a gépet a user!

-
as_Rock
őstag
Szisztok!
Öregemékhez kellene XP alá olyan rezidensen futó trójaigyilkoló, ami lehetőleg külső beavatkozás és mindenféle megerősítő ablak nélkül a háttérben dolgozik.
NOD32 már fent van, de az ilyen-olyan webes helyekről
mindíg begyűjtenek valami szart amitől belassul a gépük, én meg már piszkosul unom, hogy ahányszor ez van megkapom a "persze, mert nem tudod rendesen beállítani" mondatot 
-
as_Rock
őstag
válasz
Senior tag
üzenetére
Kösz a tippet, kipróbálom

-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Ismertek olyan programot, amivel a divx-hez tartozó feliratot tudom ''időben'' tologatni?
Van egy filmem, de a hozzá leszedett feliratok vagy sietnek, vagy késnek, ezt szeretném minél egyszerübben és gyorsabban a helyére tenni
Gondolom valami olyasmi, hogy megy a film, mellette/alatta egy ablakban a szöveg és egérrel lehet előrébb/visszább tologatni a sorokat a megfelelő időpillanathoz
-
-
as_Rock
őstag
UP!
-
as_Rock
őstag
És akkor egy újabb kérdés:
Kellene nekem w2000/xp alá olyan progi, amiben adott időintervallumhoz kötve tudok jogokat állítania usereknél.
Pl. explorert, csak minden nap 2-9-ig futtathat, ilyesmi.
Rémlik, hogy hasonlót tudott régebben domain admin jog esetén a hyena, de nincs időm és kedvem kisérletezni jó-e erre és ha igen mi módon, pláne mivel nem domain-tagokról csak eg yotthoni pc-ről lenne szó
-
as_Rock
őstag
Olyan progit keresek, ami kitakarítaná a registryből (és esetleg az alapján a vinyóról is) azokat, az időközben eltávolított progik által otthagyott dll-eket, amire már semmi szükség? Ezek általában a system, system32, shared könyvtárakba települtek és emiatt egy sima registry takarító progi otthagyja őket

A másik ami még érdekel az egy olyan progi, ami a betöltött dll-ekről és exe, com állományokról megmondaná melyik progi ''tartozékai''.
Ja win2000/XP alá kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És magyar (bár gondolom manapság már nem annyira lényeges mint régen volt)